Copy
Bekijk hier de online versie
31 maart 2017

Wij hebben jullie hulp nodig!


Dinz is druk bezig met het ontwikkelen van de agenda functie, waardoor het plannen van cliënt activiteiten nog makkelijker wordt. Hierbij is jullie input zeer welkom! Heb je ideeën over welke functionaliteiten erin moeten, of juist niet, laat het weten! Info@dinz.nl / 0575 712088Groepstrainingen


In 2017 zal Dinz weer groepstrainingen op locatie gaan verzorgen!

De eerste training zal plaatsvinden op 19 april 2017 van 14:00-16:00 in Utrecht. De training zal 2 uur duren en bestaan uit een algemeen gedeelte waarin alle processtappen worden toegelicht, en een gedeelte waarin vragen gesteld kunnen worden over het gebruik van Dinz Web.

Kosten: 75,- ex. BTW per deelnemer.
De training zal doorgang vinden bij minimaal 5 deelnemers.

Hou voor nieuwe data en locaties de website in de gaten! Wil je graag dat er een groepstraining bij jou in de buurt wordt georganiseerd, laat het dan weten via info@dinz.nl!
OpgevenDinzDag


Vanwege de grote vraag naar de voorlichtingsmiddagen van eind 2016, hebben we besloten voor 2017 een DinzDag te organiseren. Op deze dag zullen diverse sprekers aanwezig zijn, verschillende workshops worden gegeven en uitgebreid de gelegenheid zijn om team Dinz te ontmoeten en je vragen te stellen.

NOTEER ALVAST IN DE AGENDA: 13 SEPTEMBER 2017

Locatie: nader te bepalen, Midden Nederland.
Wil je op de hoogte blijven van het programma van deze dag? Meld je aan via info@dinz.nl!BSN nummers


Het Dinz team constateert dat er nog regelmatig cliëntgegevens, waaronder BSN-nummers, op de mail worden gezet richting Dinz. Graag attenderen we u erop dat het uitwisselen van dit soort gevoelige informatie over de mail in strijd is met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. We verzoeken u dan ook uitsluitend te communiceren met het cliëntnummer. Wanneer er toch cliënt gegevens en/of BSN-nummers in de mail worden opgenomen, zal deze niet in behandeling worden genomen en worden verwijderd.
We hopen hier in op uw begrip en medewerking.App

Gebruikt u de app nog niet? Bestel ‘m nu in de webshop!

 

Dinz BV
Postbus 4050
7200 BB Zutphen
+31 (0) 575 71 20 88
info@dinz.nl

  •  

Copyright © 2017 Dinz