Copy
Tiedote vapaa julkaistavaksi
Katso uutiskirje selaimessa

Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden Vangit - 2016 kesä-comeback

Kesä 2016 on toiveiden täyttymys monille, sillä ”Menkkarit” tekee keikkoja pitkän tauon jälkeen koko kesän. Luvassa on yli 40 keikkaa.
Menneisyyden vangit -yhtye perustettiin vuonna 1991, kun kaksi suosittua artistia Vicky Rosti ja Freeman tapasivat sattumalta Hectorin keikalla vessajonossa ja päättivät yhdistää voimansa.
 
Kiireisten keikkavuosien lomassa yhtye teki neljä albumia: Menneisyyden Vangit 1993, Live! Elossa ja lujaa 1999, Tähdet näyttää tien 2002, Aurinko voittaa 2003 ja myöhemmin kokoelmalevyn Tandemilla Chicagoon – Hittiputki 1975–2008.
Nyt, muutamien vuosien keikkatauon jälkeen, yhtye nousee yleisön pyynnöstä lavoille 25-vuotiskesäkiertueellaan viihdyttäen kansaa ympäri Suomea.
 
”Alunperinkin oli sovittu, että jossain vaiheessa jatketaan. Bändi on ollut perustamisesta asti perhe, niin palaaminen yhteen oli tosi luontevaa,” kertoo Rosti.
 
”Bändiin liittyy paljon hyviä, hienoja ja kauniita muistoja. On älyttömän nastaa päästä tekemään niitä lisää kesällä 2016,” pohtii Freeman.
 
Kummankin laulajan ura on alkanut jo 70-luvulla. Nuori laulajalahjakkuus Virve "Vicky" Rosti nousi kansansuosioon jo vuonna 1974 ja on tehnyt mahtavaa uraa siitä lähtien keikkaillen ympäri Suomea sekä äänittäen 10 albumia. Virven hittejä ovat muun muassa Kun Chicago Kuoli, Tuolta Saapuu Charlie Brown, Oon Voimissain, Sata Salamaa, Leikitään.

Leo "Freeman" Friman on mies hittien Ajetaan tandemilla, Kaksi lensi yli käenpesän ja Osuuskaupan Jane, takana. Freeman kertoo kerran laskeneensa, että hän olisi laulanut Ajetaan tandemilla -kappaleen 5 000 kertaa, "mutta en kertaakaan liikaa. Niin pikkukakarat kuin vanhemmat gubbet tietävät biisin ja siihen suhtaudutaan keikoilla aina positiivisesti. Sitä on kiva laulaa." Freemania on nähty ja kuultu viime vuosina myös yhtyeen Uusi Fantasia kanssa.
 
”Menneisyyden vankien kokoonpano on vaihtunut hämmästyttävän harvaan, eli tyypit ovat kyllä tykänneet olla mukana,” Rosti ja Freeman summaavat.
Kuulumiset tienpäältä löydät Facebookista:
Myynti:
Marko Nuutinen, toimitusjohtaja
0500 761879
marko.nuutinen@polarartistit.fi
Lisätietoja:
Sirpa Lahti, tiedottaja
0400 530 990
sirpa.lahti@polarartistit.fi

Copyright © 2016 Polarartistit Oy, Kaikki oikeudet pidätetään.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp
Polarartistit
Lappeenrannan Kesäteatteri
Presidentin teatterisali
Polarartistit
Lappeenrannan kesäteatteri
Presidentin teatterisali
Share
Tweet
Forward
+1