Copy
Tiedote vapaa julkaistavaksi
Katso uutiskirje selaimessa

Kesäteatteria ja uusia kiinnityksiä

Lappeenrannan kesäteatterissa saa ensi-iltansa ke29.6. Melkoisia Muskettisotureita. Kesän aikana on hyvä nauttia kesän omasta viihdetarjonnasta, mutta toisaalta myös suunnitella syksyn ohjelmistoja.
In The Mood on uusi orkesteri Polarartistien riveissä. Yhtyeen 50-60-luvun groove on yksi parhaista, mitä Suomesta löytyy.

Aurinkoista kesää näiden myötä!
Uusi Iloinen Teatteri ja Melkoisia muskettisotureita -seikkailukomedia on täydessä valmiudessa valloittamaan Lappeenrannan ja toivomme näkevämme katsomossa myös teidät. Näytelmän ensi-ilta on ke29.6. ja näytökset jatkuvat aina 28.7. saakka.

Suomen eturivin näyttelijät Sari Siikander, Puntti ValtonenJussi LampiMikko Rantaniva ja Timo Kärkkäinen pitävät huolta, että nauru ei lopu linnoituksella tänäkään kesänä. Konkarijoukkoa täydentää jyväskyläläinen teatterilupaus Roosa Karhunen.

Melkoisia muskettisotureita on tarina neljästä veijarista, jotka ovat kuin veljiä toisilleen - ja saattavatpa he veljiä ollakin. Heissä kiteytyy kaikki, mikä suomalaisessa miehessä on kaunista ja hyvää. 

Luvassa on kerrassaan päätöntä menoa ja naurettavia käänteitä. Avatka siis almanakkanne ja suunnatkaa karttanne Lappeenrantaan!

Lisätietoja, esitysajat ja liput: lappeenrannankesateatteri.fi

Uusi yhtye Polarartistien riveissä, In The Mood, on viihdyttänyt Suomen kansaa jo kymmenen vuotta. Ohjelmiston ja tyylin punainen lanka on soittaa viihdyttävää, jalan alle menevää kitaravetoista, tyylinmukaisesti toteutettua rytmimusiikkia erityisesti 50- ja 60-luvuilta - unohtamatta yhtyeen omaa tuotantoa, jonka osuus ohjelmistosta on koko ajan kasvamaan päin. Orkesterin energinen esiintyminen on jotain, mikä on koettava paikan päällä.

In The Moodin ehdoton valtti on sen muuntautumiskyky. Bändi loihtii vaivatta perinteisen lavatanssi-illan kattaen kaikki tärkeimmät rytmilajit. Ohjelmistoa on kiitelty siitä, että joukossa on myös valtavirrasta poikkeavia kappalevalintoja. Toisaalta In The Mood taipuu räväkkään rokki- tai rautalankailtaan ravintolassa tai yritysjuhlissa - tai vaikkapa akustiseen keikkaan pubiympäristössä. Bändi on kotonaan myös konserttisalissa. In The Moodin omaleimainen tyyli on läsnä toteutustavasta ja areenan koosta riippumatta.

Lisätietoja yhtyeestä: polarartistit.fi/esiintyjat/in-the-mood

Uusittuja nettisivuja:


Polarartistit Oy on uusinut yhteisyössä Molentum Oy:n kanssa seuraavien artistien nettisivut. Käy tsekkaamassa!
Myynti:
Marko Nuutinen, toimitusjohtaja
0500 761879
marko.nuutinen@polarartistit.fi
Lisätietoja:
Sirpa Lahti, tiedottaja
0400 530 990
sirpa.lahti@polarartistit.fi

Copyright © 2016 Polarartistit Oy, Kaikki oikeudet pidätetään.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp
Polarartistit
Lappeenrannan Kesäteatteri
Presidentin teatterisali
Polarartistit
Lappeenrannan kesäteatteri
Presidentin teatterisali
Share
Tweet
Forward
+1