Copy
Temadag 2017
View this email in your browser

Inbjudan till Temadag Adoption

Att vara adopterad och att förhålla sig till sina rötter
Du, dina anhöriga och vänner är varmt välkomna till temadag med Adoptionscentrum Jönköping.  Den 4 februari kommer vi genomföra en heldag i Fjällstugans lokaler på Valhallavägen 40 i Jönköping. Vi startar dagens program vid kl. 9.30 och inskrivning från kl. 9.00. Dagens program pågår fram till ca kl. 16.00.
Under dagen får vi möjlighet att lyssna till intressanta föreläsningar. Bland annat med Carolina Skyldberg som föddes i Colombia, Manizales, och adopterades till Sverige när hon var 15 månader. 35 år senare reste hon tillbaka för att söka upp sina rötter. Hon har bland annat skrivit boken Adoption – att låta själen läka. 
Vidare kommer Christian Hedlund som föddes i Indien och adopterades till Sverige men som efter sin livsresa valt att inte söka upp sina rötter med föreläsningen ”Adoptivvuxen”.
Utöver det lämnas informera  medarbetare från Adoptionscentrums kansli om adoptionsläget  och frågor kring att söka sina rötter. Vidare finns naturligtvis utrymmer för samtal och diskussion med representanter från adoptionscentrum och andra åhörare.

Kostnad: 100 kr/person för medlemmar i AC och deras anhöriga och vänner samt 150 kr/person för övriga. I priset ingår mat och fika. Avgiften går oavkortat som bistånd till Föräldralösa barn.
Anmälan gör du genom att klicka på knappen längre ner i mailet. Du kan även ringa eller skicka sms till oss på 0706-889152 för anmälan eller frågor.
Anmälan senast den 30 januari.

Årsmöte
Som medlemsdriven organisation är det viktigt för oss att få ta del av våra medlemmars synpunkter och tankar. Vår ambition är att verksamheten ska möta medlemmarnas behov och förväntningar. Vi ser vidare gärna att fler medlemmar engagerar sig inom vår lokalavdelning, det kan handla om såväl styrelsearbete som att arbeta med enskilda aktiviteter, av vilket det senare kanske är ett naturligt steg kring något som man själv brinner för
Vi hoppas därför att ni har möjlighet att delta vid årsmötet som vi kommer hålla kort efter temadagen. Välkomna!

Vänliga Hälsningar,
Styrelsen AC Jönköping
Anmäl dig till Temadag Adoption 2017

Har ni idéer, frågor eller tankar kring saker som ni önskar från oss som lokalavdelning så är ni varmt välkomna att höra av er till oss. Självklart likaså om ni önskar engagera er eller vet om andra aktiviteter där ni tycker vi borde delta eller engagera oss.

Vår Facebook sida
Adotionscentrums hemsida
Email
Skicka nyhetsbrevet vidare till en vän
Copyright © 2017 Adoptionscentrum Jönköping, All rights reserved.


Sluta prenumerera på listan    Uppdatera dina uppgifter 

Email Marketing Powered by Mailchimp