Copy
Come explore your faith with Youth Faith Exploration!
We bieden activiteiten aan voor Kids, Teens en YoungAdult.
Klik hier om deze email online te bekijken in jouw browser
Website
Facebook
Twitter
YouTube
Spotify
Theologie van het Lichaam weekend programma
Dit weekend krijg jij de kans om op ontdekkingstocht te gaan met leeftijdsgenoten. Kom samen voor een paar dagen van ontmoeting en relaxation, maar ook verdieping en (youth faith) exploration. Lees snel verder voor een overzicht van het programma.
Vanavond 4 november is er om 19.30-21.30 uur lofprijzing en bezinning met de Antilliaanse gebedsgroep. Je bent van harte welkom om daarbij aan te sluiten voor een gezegende start van dit mooie weekend.

Morgen 5 november van 09.30-21.00 uur is het hoofdprogramma. Sprekers Judith en Peter Hooft zijn te gast en zullen alle tieners en jongeren vertellen over de theologie van het lichaam: wie zijn wij, waarom zijn wij, wat is liefde en hoe zit dat nou met God?
Het programma zal worden afgewisseld met een lunch en avondmaaltijd, een avond van barmhartigheid, spelletjes, muziek en activiteiten alleen voor meiden en alleen voor jongens.
Deelnemers die deze cursus al eerder hebben gevolgd vertelden dat ze hiervan zoveel hebben geleerd, dat het hun kijk op het leven heeft verdiept en zelfs ten goede heeft veranderd. Laat jezelf uitdagen door een antwoord te horen en te formuleren op de vraag: waartoe zijn wij op aarde?


Zondag 6 november  van 09.30-13.00 uur wordt het weekend op een leuke manier afgesloten en kijken we hopelijk samen terug op een leerzaam en gezellig weekend.

Om de kosten voor dit weekend te kunnen dekken, vragen wij voor deelname een vrijwillige bijdrage van €10,- per persoon.
Om het geld moet je het niet laten. Wil je er graag bij zijn, dan ben je van harte welkom. Ben je nog niet aangemeld, laat dan nog even weten via de mail of Whatsapp (Lymardis: 06-44149583) dat je komt. Nogmaals wees welkom om aan te sluiten en neem gerust vrienden mee. Voor vragen of meer informatie kan je terecht bij de leiding van Youth Faith Exploration via info@youthfaithexploration.nl.
Voor meer informatie ga naar: www.youthfaithexploration.nl
Meld je bij ons aan en wij regelen zo nodig vervoer naar alle activiteiten! Mail hiervoor naar info@youthfaithexploration.nl.
Inspiratie
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 Youth Faith Exploration, Alle rechten voorbehouden.


Bezoekadres:
Youth Faith Exploration
Parelvissersstraat 131
3194 JL, Hoogvliet-Rotterdam
Tel: 06-44149583 (Lymardis)
E: info@youthfaithexploration.nl

afmelden nieuwsbrief    wijzig gegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp