Copy
Come explore your faith with Youth Faith Exploration!
Er zijn activiteiten voor Kids, Teens en YoungAdult.
Klik hier om deze email online te bekijken in jouw browser
Inhoud
In deze nieuwsbrief kom je van alles te weten over de activiteiten die Youth Faith Exploration organiseert voor Kids, Teens en YoungAdult. Ook lees je meer over evenementen die wij bezoeken.
Meer info of kopij aanleveren via:
info@youthfaithexploration.nl
Voor in de agenda
Een greep uit onze agenda:
Vrij 11 dec 2020 om 19:15u
Pubquiz: 10age7 vs YF8X
Don 24 dec 2020 om 18:30u
Online Kerstverhaal voor kids
Klik hier voor kerkelijke agenda
Steun ons!
Aankomende activiteiten
Pubquiz: 10age7 vs Youth Faith Exploration
De jeugdgroep 10age7 uit Brielle heeft ons uitgedaagd voor een online pubquiz op vrijdag 11 december om 19:15 uur. Men kan meedoen als individu of als gezin online via Zoom. De Zoom link krijg je bij aanmelding om mee te kunnen doen.
De vragen rondes gaan over 2020, maar bijvoorbeeld ook een Bijbel ronde en muziek (luister) ronde. Trek een foute kersttrui aan of doe een kerstmuts op. Pak wat lekkers te eten en drinken erbij. Doe zelf mee of met je hele familie. We maken er samen een gezellige boel van!
>> Lees meer
Vier Kerstmis!
Voor kinderen uit onze parochie en voor de scholen in de omgeving hebben we op Kerstavond 24 december om 18:30-19:00 uur een bijzondere bijeenkomst. Jullie zijn van harte uitgenodigd om samen online via Zoom het Kerstverhaal te beleven. Bij aanmelding via info@youthfaithexploration.nl ontvang je de Zoom Link.
>> Lees meer
Meer nieuws
WJD@Home Dag
Vorig jaar januari zijn er 140 jongeren op Ameland geweest voor het WJD@Home weekend. Een weekend met vieren, catechese en gebed. Maar ook een weekend waarin je elkaar ontmoet. Jongeren die je weer terug ziet en nieuwe jongeren om te leren kennen. Een weekend zit er in januari 2021 niet in. Wel een WJD@Home dag. Reserveer alvast de datum in je agenda, zondag 31 januari 2021. Het programma en de locatie worden binnenkort bekend en zijn ergens in het bisdom vanaf 10.00 uur.
>> Lees meer
Terugblik
Kinderen van de Mariakerk bidden de rozenkrans
Paus Franciscus sprak op zondag 11 oktober tijdens het Angelusgebed over het Kerk in Nood-initiatief “Een miljoen kinderen bidden de rozenkrans” voor vrede en eenheid op 18 oktober. De heilige vader riep kinderen wereldwijd op om mee te doen met het initiatief.
Een klein groepje kinderen van de Mariakerk hebben die dag om 15:00 uur online via Zoom samen de rozenkrans gebeden. Zo waren ze op een bijzondere manier aangesloten bij dit wereldwijde gebedsmoment. Een mooie actie in de Maand van de Rozenkrans.
>> Lees meer
Voor meer informatie ga naar: www.youthfaithexploration.nl
Meld je bij ons aan en wij regelen zo nodig vervoer naar alle activiteiten! Mail hiervoor naar info@youthfaithexploration.nl.
Inspiratie
Logo WJD 2023
Op internet is het logo van de Wereldjongerendagen 2023 in Lissabon bekend gemaakt. Voor het logo kwamen inzendingen uit de hele wereld. In een video op internet legt Beatriz Roque Antunez (24), de jonge ontwerpster van het winnende logo, uit welke elementen ze erin heeft verwerkt: het kruis, een weg die daardoorheen leidt, de Heilige Geest en de beeltenis van Maria. “De Heilige Geest helpt ons om de goede richting te kiezen, Maria is altijd dichtbij en leidt ons naar Christus”, vertelt ze.
>> Lees meer
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2020 Youth Faith Exploration, Alle rechten voorbehouden.


Bezoekadres:
Youth Faith Exploration
Parelvissersstraat 131
3194 JL, Hoogvliet-Rotterdam
Tel: 06-44149583 (Lymardis)
E: info@youthfaithexploration.nl

afmelden nieuwsbrief    wijzig gegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp