Copy
Nieuwsbrief 3 - 2015
Bekijk de nieuwsbrief in je browser
Deze keer ontvang je van ons de juni-nieuwsbrief. Voor veel scholen staat de zomervakantie voor de deur. Ook het NIB zal in juli en augustus een pauze nemen. Het was een mooi en ook spannend jaar voor ons, waarin onze organisatie is veranderd én een jaar waarin we zijn gestart met de nieuwe opzet van de Biodynamische Psychologie opleiding. Graag vertellen we je voor we op vakantie gaan over de bijscholing van Clover Southwell, over ons nieuwe logo, onze interne activiteiten en we hebben een vraag aan jullie.
Bijscholing bij het NIB - Clover Southwell
Naast onze opleidingen verzorgen we ook bijscholingen. 15 oktober verzorgt Clover Southwell een bijscholing voor biodynamisch (massage-) therapeuten en studenten biodynamische therapeut met als thema The dynamic in biodynamictherapy. We zijn heel blij dat we Clover bereid hebben gevonden om nog een keer een workshop in Amsterdam te geven. Dit zou weleens de laatste mogelijkheid zijn om haar werk mee te kunnen maken. We nodigen je dan ook van harte uit om van deze unieke gelegenheid gebruik te maken. Meer informatie over deze dag en over hoe je je kunt aanmelden lees je op onze website
Ook in het najaar en voorjaar kun je bij het NIB terecht voor verschillende bijscholingen. In de volgende nieuwsbrief informeren we jullie over de mogelijkheden.
Nieuw logo!
Sinds een aantal maanden ontvangen jullie deze nieuwsbrief van ons. We hebben al leuke reacties en goede tips gekregen. Fijn om zo met jullie in contact te kunnen zijn. We gaan een nieuw logo gebruiken, dezelfde vorm en een nieuwe kleur. Onze Facebookpagina, het Twitteraccount en website zullen de komende maanden mee veranderen. Boven deze nieuwsbrief zie je ons nieuwe logo!
 
Interne activiteiten
Wij, Harry, Menno en Nicky, zijn achter de schermen hard aan de slag met verschillende activiteiten, zoals de communicatie, de opleidingsgroepen en ook de accreditaties. Op dit moment hebben we de eerste stappen gezet in de voorbereidingen voor de accreditatie bij de SNRO. De Stichting Nederlands Register voor Opleidingen in de integrale en complementaire gezondheidszorg is een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsborging van (beroeps-) opleidingen integrale en complementaire gezondheidszorg. We houden jullie op de hoogte.
Testimonials
Wij als NIB geven onze kennis en ervaring graag door. Dat doen we met de opleiding, bijscholing en lezingen. Zo starten we begin 2016 weer een nieuwe groep! BT28. Iedereen, die al eens bij ons is geweest, kan toekomstige studenten vertellen hoe het is om een opleiding of cursus te volgen. We doen daarom graag een beroep op jullie. We vragen om jullie ervaringen bij ons met anderen te delen door in een aantal woorden te beschrijven wat je hebt geleerd en/of hoe je het vond bij ons. We plaatsen je bericht op onze website: dat kan met je (voor-)naam of anoniem. Kijk eens op onze website naar twee testimonals die we al hebben mogen ontvangen. We kijken uit naar jullie reacties!

Wist je dat?
... we op Facebook het laatste nieuws en leuke video's plaatsen?
... je op onze website onze vorige nieuwsbrieven terugvindt?
... Nicky een opleidingsweekend over de tactiele fase heeft gegeven waarin de ogen centraal stonden?

Tot slot
Heb je vragen of opmerkingen? Heb je zelf leuke informatie die je online deelt? Je kunt ons altijd 
mailen! Ken je iemand voor wie deze nieuwsbrief ook interessant is? Leuk als je hem doorstuurt!
NIB Amsterdam is het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie.

Wij verzorgen de beroepsopleidingen tot Biodynamisch therapeut.

Daarnaast bieden wij bijscholings- en nascholingprogramma's aan
voor Biodynamisch therapeuten en hulpverleners in de zorg. 

 
Ook geven we cursussen voor persoonlijke ontwikkeling, zoals Bio-Release,
Pulsatie, Empowerment en retraites in de woestijn.

Verder verzorgen wij lezingen over thema's waar
Biodynamische Psychologie voor staat.

Heb je vragen? Mail ons via info@biodynamischepsychologie.nl.

Harry Visser 
Menno de Lange 
Nicky Smout
~