Copy
Nieuwsbrief 2 - 2015
Bekijk de nieuwsbrief in je browser

Deze keer ontvang je van ons de mei-nieuwsbrief. We vertellen over de Vegeto-groep, informeren je over cursussen in mei en delen interessante nieuwtjes.

Vegeto-Groep gestart met 'Geboorte'
Een van de vervolgopleidingen bij het NIB, de Vegeto-groep, is aan de ontwikkelingstadia begonnen en startte met het geboorteweekend. In zeven weekenden doorlopen we de cruciale fases in een kind ontwikkeling. We werken met de intrinsieke impulsen waarmee een kind zich op zijn omgeving richt. In het eerste weekend wordt het geboorte patroon onderzocht dat prenataal en tijdens de geboorte is ontstaan. 

In de positieve geboorte sessie wordt de geboortereflex uitgenodigd en ervaren. Nieuwe ervaringen, nieuwe energetische verschuiving van overtuigingen rondom basisvertrouwen, gevoel van thuis zijn in de wereld en in jezelf.
Op de foto v.l.n.r.: trainer Nicky Smout en assistenten Marielle Ritsjouw, Anna Ter Laak en Albert van Eeghen.

Activiteiten
Vier avonden Cursus Bio-release komende woensdag 20 mei
Het lichaam heeft een eigen wijsheid. Als je daar meer naar leert luisteren, zul je je beter envitaler gaan voelen. Woensdag starten we met vier nieuwe avonden. Wil je ook nog meedoen? Kijk dan op onze website hoe je je nog kunt aanmelden.

Weekend Introductie-training Biodynamische Psychologie op 30 en 31 mei
Voor iedereen die kennis wil maken met Biodynamische Psychologie en wil leren hoe het principe van zelfregulatie ingezet kan worden bij stresspreventie. Ben je nieuwsgierig of de opleiding tot Biodynamisch Therapeut interessant is voor jou? Dan is dit weekend ook interessant om te volgen. Meer informatie over deze introductie-training staat op onze website.

Interessant
Wist je dat we ook online actief zijn? Je kunt ons volgen via Facebook en Twitter. We delen filmpjes en informatie, zoals deze week het citaat "Massage is the strongest, most organising medicine we have”. Dit citaat is van Louisa Silva. Zij heeft een massage ontwikkeld speciaal voor autistische kinderen en onderzocht het effect hiervan. Louisa SilvaDe dagelijks 15 minuten massage verbeteren de hechting tussen ouder en kind en er treedt een verbetering op in gedrag en taalontwikkeling. Je vindt hier een filmpje en bij GGZ een artikel.

Tot slot
Heb je vragen of opmerkingen? Heb je zelf leuke informatie die je online deelt? Je kunt ons mailen via info@biodynamischepsychologie.nl.
Ken je iemand voor wie deze nieuwsbrief ook interessant is? Leuk als je hem doorstuurt!


 


NIB Amsterdam is het
Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie.

Wij verzorgen de beroepsopleidingen tot Biodynamisch therapeut.

Daarnaast bieden wij 
bijscholings- en nascholingprogramma's aan
voor Biodynamisch therapeuten
en hulpverleners in de zorg. 

 
Ook geven we cursussen voor persoonlijke ontwikkeling, zoals Bio-Release, Pulsatie, Empowerment en retraites in de woestijn.

Verder verzorgen wij lezingen over thema's waar
Biodynamische Psychologie
voor staat.

Heb je vragen? Mail ons via info@biodynamischepsychologie.nl.

Harry Visser 
Menno de Lange 
Nicky Smout
~
Deze nieuwsbrief ontvang je, omdat we je graag op de hoogte willen houden van onze activiteiten.
Je volgt of volgde bij ons een opleiding of cursus, je informeerde ooit naar onze activiteiten of we hebben je, buiten het NIB, persoonlijk ontmoet. Stel je geen prijs op onze nieuwsbrieven, meld je dan gerust af via de link onder aan deze nieuwsbrief.