Copy
Factor-plus helpt ondernemers bij financiële tegenwind.
View this email in your browser

Geachte dhr/mevr. <<Last Name>>,

Factor-plus kent een bijna onoplosbare uitdaging; klanten die insolventie signalen ontvangen, te overtuigen dat ze hulp van een deskundige inroepen om over een oplossing te praten. Daarom vraag ik uw kantoor mij te helpen! Uw kantoor weet vaak als eerste of bij een klant financiële problemen dreigen en hebben hier soms al vele malen voor gewaarschuwd en aanbevelingen gedaan. Toch blijft de ondernemer een route bewandelen die de oplossing bemoeilijkt of zelfs richting faillissement kan leiden.

Onwetendheid, onmacht en onzekerheid zijn de meest voorkomende redenen waarom uw klant toch een andere route kiest dan uw kantoor aanraadt. Factor-plus kan met haar ervaring een toegevoegde waarde leveren voor uw klant in het proces van verandering en uw kantoor hierbij ondersteunen, zonder uw taak over te nemen.

Graag maak ik u met u een afspraak voor een wederzijds vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin afgetast wordt óf Factor-plus een toegevoegde waarde kán leveren en ik mag presenteren wie ik ben, wat ik doen en hoe.
 
Het streven van Factor-plus is het voorkomen van een faillissement, beschermen van het privévermogen, doorstart regisseren met een buitengerechtelijk crediteurenakkoord en als het dan niet anders is; een (gedeeltelijke) bedrijfsbeëindiging begeleiden. Omdat Factor-plus vrijwel volledig afhankelijk is van uw kantoor voor financiële informatie en fiscale adviezen, is het vanzelfsprekend, dat uw kantoor op de door u gewenste wijze betrokken blijft.

 
Bekijk hier de brochure van Factor-plus
Om te stimuleren dat Factor-plus vaker door uw kantoor geïntroduceerd wordt, stelt Factor-plus, in overleg, een incentive beschikbaar.

<<First Name>> neem gerust contact met mij op indien de unieke gecombineerde expertise op het gebied van bedrijfskunde, financieringen of insolventie van Factor-plus gewenst is bij uw klant. U kunt mij bereiken door te bellen naar 06 23 19 54 93 of een mail te sturen naar p.bruisten@factor-plus.nl.
 
Uw reactie in de vorm van een case zie ik met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,
P.T.E. Bruisten MSc
 

Copyright © Factor-plus 2015, All rights reserved.
De informatie opgenomen in e-mails van factor-plus kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien u een bericht onterecht ontvangt, wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken en factor-plus direct te informeren door het bericht te retourneren.

Factor-plus garandeert niet dat naar haar toegestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan. Factor-plus aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen. Aan de verwijzing kunnen geen rechten ontleend worden. Indien verwijzingen onjuist zijn, kunt u Factor-plus mailen op info@factor-plus.nl. Uw suggesties of aanvullingen worden zeer op prijs gesteld. Alle gegevens van persoonlijke aard die u aan mij via digitale weg verstrekt, behandelt factor-plus uiteraard met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid en zorgvuldigheid. Omdat digitale informatie niet altijd veilig verstuurd kan worden, aanvaart factor-plus geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, diefstal of openbaar worden van informatie die daar niet voor bestemd is.