Copy

Per abuis is het verslag van de OC-MR vergadering niet vermeld in de afgelopen nieuwsbrief. Bij deze ontvangt u 'm alsnog

Fijne dag

Aart  

Uit 't biezenmandje
Extra Nieuwsbrief 25 januari 2021
   OC-MR

Verslag OC-MR vergadering
Afgelopen woensdag 20 januari hebben wij via Teams weer met elkaar vergaderd. We hebben een nieuwe samenstelling, Jurgen en Miranda (ouders van de BK) en Marianne (leerkracht WG) hebben na jarenlange inzet afscheid genomen, nogmaals onze dank aan jullie!! Monique en Jennifer (ouders BK) en Marielle (leerkracht WG) nemen hun stokje over: welkom! 

Deelnemen aan de OC/MR ga je in principe aan voor een duur van vier jaar. Van een aantal van ons is deze termijn (bijna) verlopen. Wij gaan met alle enthousiasme nog een jaar door maar willen jullie ook niet de kans ontnemen om deel te nemen. Mocht je interesse hebben schroom dan niet en laat het ons weten! Je kunt ons bereiken via: oc.buuzekaempwijngaard@accrete.nl 

In deze vergadering spraken we uiteraard ook over de huidige onderwijssituatie. Het mag duidelijk zijn dat het hard werken is voor ons allemaal: kinderen, leerkrachten, ouders. Samen kunnen we het doen! Behoud een kort lijntje met de leerkracht, heb je vragen of ben je ergens niet tevreden over, bespreek dit met elkaar. En laten we vooral ook niet vergeten om elkaar een compliment te geven op z’n tijd!! 

Vorig schooljaar spraken wij in een vergadering over de Kanjertraining. Hoe verbinden we dat wat de kinderen leren op school met de situatie buiten school? Hoe kan je met elkaar in dezelfde taal spreken om zo je kind nog meer leermomenten te geven. Om ouders meer te betrekken bij de Kanjertraining wilden we op school een ouderbijeenkomst plannen. Op deze ochtend wordt voorlichting gegeven over de Kanjertraining en vindt ook een kijkje in de klas plaats om een Kanjerles bij te wonen. Naar ons idee heel waardevol en natuurlijk ook hartstikke leuk om iets van je eigen kind in de klas mee te krijgen. Helaas gooit corona ook hier roet in het eten. Deze plannen zullen we echter niet vergeten, en houden we dus tegoed voor in betere tijden!

Volg ons op Twitter    Volg ons op Facebook    Nieuwsbrief doorsturen
Beste <<Name>>, je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven op onze website of ons daar toestemming voor hebt gegeven.
Indien gewenst wijzig hier je voorkeuren of schrijf je uit.. Heb je vragen, opmerkingen of toevoegingen? Ons e-mailadres is: kindcentrumwijngaard@accrete.nl.
Kindcentrum De Wijngaard Kraggelaan 2 Zwartsluis, OV 8064 CT Netherlands

Copyright © 2021 Kindcentrum De Wijngaard, Alle rechten voorbehouden.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kindcentrum De Wijngaard · Kraggelaan 2 · Zwartsluis, OV 8064 CT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp