Copy

Velkommen til
Nyhedsbrevet fra
Mellem Haver®
MellemHaver Se mailen i en
webbrowser

Så er vi kommet ind i september måned og hvis du gerne vil nyde blomster i det tidlige forår, er det nu, du skal lægge forårsløg i jorden. Husk også at beskære dine hindbærbuske. De visne grene, som har båret hindbær, skal beskæres helt nede ved jorden. Du kan også samle frø fra de blomster og planter, du gerne vil have i haven næste år.

 

Piedestal med løvefødder - sælges 99 kr

 

Mor og barn planter - foræres væk

Hej haveven
Vinderen af vores konkurrence, hvor gevinsten var et lækkert haveredskab, som vi har lavet i samarbejde med Osolemio.dk blev: Elisabeth Nedergaard. Vinderen har fået direkte besked. Tusind tak til jer alle som deltog.
 
Det er fascinerende, at små bitte frø kan blive til store planter og de smukkeste blomster. Sidste år plantede min søn tomater fra frø, men i år synes han, at vi skulle prøve at så røde peberfrugter, da han er helt vilde med dem. Så vi købte nogle øko peberfrugter og lod frøene tørre ved stuetemperatur. Vi gemte frøene til, de skulle såes og resten blev foræret væk. Vi havde ikke prøvet, at så peberfrugt før, så vi var ret spændte på, om de blev til noget. Fra de små frø er der nu kommet de fineste og flotteste store planter med mange peberfrugter på. Det er hele glæden værd. Flere har spurgt mig, hvornår man skal samle frø og hvordan man kan se, om et frø er modent.  Der er forskel på, hvordan planter danner frø, så vi vil løbende lægge tips ind, så du kan se, hvordan du høster forskellige frø. Du kan finde det under vores TIPS & INSPIRATIONSSIDER ».

 

VI BESØGER: Vi har denne gang besøgt irlænderen John Fitzpatricks "hemmelige" have.
Kig indenfor i John have »

 

FOKUS PÅ: Vi har denne gang sat fokus på Zinkbakken.dk, som fremstiller zinkbakker, drivhushylder, staudeholdere, plantekasser og kummer, spejlbassiner og bålfade i solid, dansk kvalitet. Produceret, således at der er kort vej til kunderne. 
Læs mere her »

Som noget helt nyt har vi oprettet en side til brugernes egne billeder. Har du byttet, købt eller fået noget foræret på mellemhaver.dk, vil vi meget gerne se, hvordan det er kommet til at se ud hos dig i din have. Upload dine billeder her: 
Brugernes egne billeder »

Besøg mellemhaver
Gavekort

Opret dig som gratis bruger og bliv en del af fællesskabet.

Opret bruger

 

Søg blandt mange spændende annoncer med alt fra haven.

Se annoncer
Instagram  INSTAGRAM (#mellemhaver) Instagram følg os
Instagram

 

Instagram

 

Instagram
Facebook Følg med i vores konkurrencer og andet nyt på vores facebookside her.
MellemHaver ApS
Viborgvej 159A
Aarhus V 8210
Denmark

Add us to your address book

 

Afmeld vores nyhedsbrev
Tilmeld dig nyhedsbrevet igen

 

© Copyright 2015
Mellem Haver ®
Email Marketing Powered by Mailchimp