Copy

Velkommen til
Nyhedsbrevet fra
Mellem Haver®
MellemHaver Se mailen i en
webbrowser

Sikke en fantastisk start på maj måned. På få uger sprang de smukke blomster ud på blomme-, kirsebær- og æbletræerne. Hver dag kan man se, hvordan det hele vokser. Mellemhaver.dk er blevet omtalt i hus- og havemagsinet idényt og det har betydet, at vi har fået flere brugere i nye byer rundt omkring i landet og nye følgere på facebook og instagram. Det er vi rigtig glade for.

 

Skud fra gul ranunkelbusk - byttes

 

Beton kogle - sælges

Hej haveven
En af de hotte trends er svævende kokedama planter. Vi har besøgt firmaet plukk, som laver smukke svævende planter. Læs om vores besøg længere nede i nyhedsbrevet. Du har også chancen for vinde en af de svævende planter ved at deltage i konkurrencen på vores facebookside »

Gavekort

 

FOKUS PÅ: Florama er en haverelateret webshop, hvor du kan finde et spændende sortiment af nye frøsorter og særligt spændende og sjældne varianter og kvalitets havetilbehør.
Læs mere om Florama her »

 

VI BESØGER: Plukk laver smukke svævende planter. Læs om hvordan Sacha og Andreas, som står bag firmaet plukk, blev inspireret til at lave svævende planter og tankerne bag.
Læs mere her »

Vi har besøgt Hannes skønne have, med drivhus og hjemmelavede betonting, som måske kan være en inspiration for dig. Klik på banneret længere nede i nyhedsbrevet og se billeder fra haven.

Flere stauder har godt af at blive delt. De fylder måske for meget i bedet, du vil gerne have en rigere blomstring eller du ønsker at have dem flere steder i haven? Det tidlige forår eller efterår er gode tidspunkter til at dele stauder. Husk at vande godt efterfølgende, så de får godt fat.

Hvis du har nogle planter i overskud kan du deltage i plantemarkeder rundt omkring i landet eller sælge/bytte/forærer dem væk på mellemhaver.dk 

Besøg mellemhaver
Gavekort

Opret dig som gratis bruger og bliv en del af fællesskabet.

Opret bruger

 

Søg blandt mange spændende annoncer med alt fra haven.

Se annoncer
Instagram  INSTAGRAM (#mellemhaver) Instagram følg os
Instagram

 

Instagram

 

Instagram
Facebook Følg med i vores konkurrencer og andet nyt på vores facebookside her.
MellemHaver ApS
Viborgvej 159A
Aarhus V 8210
Denmark

Add us to your address book

 

Afmeld vores nyhedsbrev
Tilmeld dig nyhedsbrevet igen

 

© Copyright 2016
Mellem Haver ®
Email Marketing Powered by Mailchimp