Copy

Velkommen til
Nyhedsbrevet fra
Mellem Haver®
MellemHaver Se mailen i en
webbrowser

Nu nærmer sommerferien sig og vi ønsker jer alle en rigtig god ferie. Måske skal du i sommerhus eller ud at rejse. Vi har samlet lidt gode tips til dig, så du kan gøre haven ferieklar og undgå at komme hjem til planter der er visne og gået ud.  Få tips til at gøre haven ferieklar her »

 

Spiselige appelsintagetes - sælges billigt

 

Hanne i Århus - sælges billige hosta

Hej Haveven
Det er skønt med de lange og lune sommeraftener. Du har nu mulighed for at vinde en smuk lanterne fra Liv & Have i antik metal, som både kan bruges inde og ude. Lanternen måler H24 cm og har glasindsats til lys og har en værdi af 249 kr. Skab en hyggelig aftenstemning på f.eks. terrassen med den smukke lanterne.
Deltag i konkurrencen på vores FACEBOOK side »

Gavekort

 

FOKUS PÅ:  Liv & Have - Hos Liv & Have finder du lækkert kvalitets interiør til hjemmet og haven. Produkterne er udvalgt, så de kan være med til at sætte et personligt og moderne præg på dit hjem og have. Produkterne passer ind i den skandinaviske stil og der er lagt vægt på gode kvalitetsprodukter.
Læs mere om Liv & Have »

 

FOKUS PÅ: Fuglebjerggard - Den økologiske gård Fuglebjerggard ejes og drives af Camilla Plum. Der er  netbutik, frøpduktion, nyttehaver, frugtplantage, gårdbutik, café, planteskole m.m. tilknyttet gården. Der er afholdes spændende haverelaterede kurser og arrangementer. 
Læs mere om Fuglebjerggaard her »

Mangler du urtepotter til dine planter kan du bruge gamle dåser til at plante blomster og krydderurter i. KLIK HER for at se, hvordan du gør.

Har du lyst til at se nogle af vores andre DIY: Gør det selv idéer. KAN DU FINDE DEM HER

Ønsker du at holde 'åben have' eller afholde et 'haverelateret arrangement', kan du nu også gøre det gratis på mellemhaver.dk. Når du opretter en ny annonce vælger du typen: "Arrangement" eller "Åben have". OPRET HER

Besøg mellemhaver
Gavekort

Opret dig som gratis bruger og bliv en del af fællesskabet.

Opret bruger

 

Søg blandt mange spændende annoncer med alt fra haven.

Se annoncer
Instagram  INSTAGRAM (#mellemhaver) Instagram følg os
Instagram

 

Instagram

 

Instagram
Facebook Følg med i vores konkurrencer og andet nyt på vores facebookside her.
MellemHaver ApS
Viborgvej 159A
Aarhus V 8210
Denmark

Add us to your address book

 

Afmeld vores nyhedsbrev
Tilmeld dig nyhedsbrevet igen

 

© Copyright 2016
Mellem Haver ®
Email Marketing Powered by Mailchimp