Copy

Velkommen til
Nyhedsbrevet fra
Mellem Haver®
MellemHaver Se mailen i en
webbrowser

Vi er i oktober måned, hvor du kan se smukke høstfarver. Bladene på træerne skifter fra grønne til de mest fantastiske gule og røde farver. Du kan plante lyng og pyntekål i frostsikre krukker. Høstanemoner, hortensia og flere prydgræsser står flot om efteråret. Det er tid til at slå græsset for sidste gang og du kan stadigvæk nå at samle frø i haven.

Gratis Hoya stiklinger på mellemhaver.dk

 

Granit springvand sælges på mellemhaver.dk
Gratis Hoya stiklinger

 

Vandsten/springvand sælges

Hej haveven
Efteråret er kommet. Du kan rundt omkring se smukke træer og buske med mørkerøde blade, røde rønnebær, finde kastanjer, dele og flytte rundt på dine forårsblomstrende stauder og plante nye træer og buske inden der kommer frost.
 
Har du for mange æbler, blommer eller andet frugt eller grøntsager, så husk at del dem med din nabo, venner eller læg dem på mellemhaver.dk Du kan lave en dejlig æblesaft af dine egne æbler. Pres æbler, gulerødder og lidt limesaft og du har den skønneste æblesaft. Den smager godt og forsvinder hurtigt. Du kan sylte dine tomater, rødbeder, løg, chilifrugter eller andet du har dyrket i haven. Længere nede på siden, får du en opskrift på nogle hjemmesyltede chili. Vi er blevet ret vilde med dem og de smager “brand” godt til f.eks. en ostemad, i en gryderet, i en burger eller i noget helt andet, hvor du trænger til stærkt pift.

Vi samler stadigvæk frø fra haven og nogle forærer vi væk på mellemhaver.dk. Læs her hvordan du selv kan høste frø fra Hjulkrone og Frøkenhat.

 

VI BESØGER: I Birgitte og Erlings have er der planter fra 3 generationer og en hjemmelavet ildrød hæk. Næsten alle haver har en historie og hos Birgitte og Erling finder du gamle planter og blomster fra 3 generationer.
Kig indenfor i Birgitte og Erlings have »

 

VI BESØGER: Christinero - et lille eventyrligt haveanlæg. Lidt sydvest for Christiansfeld ligger Christinero. Det første man ser er et træskilt, hvor der står “Christinero” og en hvidmalet låge. Normalt ser man ikke en hvidmalet låge foran en indgang til skoven, så man er lidt spændt på, hvad der venter indenfor lågen.
Læs mere her »

Husk at vi har oprettet en side til dine egne billeder. Har du byttet, købt eller fået noget foræret på mellemhaver.dk, vil vi meget gerne se, hvordan det er kommet til at se ud hos dig i din have. Upload dine billeder her: 
Brugernes egne billeder » 

Besøg mellemhaver
Gavekort

Opret dig som gratis bruger og bliv en del af fællesskabet.

Opret bruger

 

Søg blandt mange spændende annoncer med alt fra haven.

Se annoncer
Instagram  INSTAGRAM (#mellemhaver) Instagram følg os
Instagram

 

Instagram

 

Instagram
Facebook Følg med i vores konkurrencer og andet nyt på vores facebookside her.
MellemHaver ApS
Viborgvej 159A
Aarhus V 8210
Denmark

Føj os til din adressebog

 

Afmeld vores nyhedsbrev
Tilmeld dig nyhedsbrevet igen

 

© Copyright 2015
Mellem Haver ®
Email Marketing Powered by Mailchimp