Copy

Velkommen til
Nyhedsbrevet fra
Mellem Haver®
MellemHaver Se mailen i en
webbrowser

Juni måned startede koldt og vådt, men vejret er heldigvis blevet lunere og rhododendronen blomstrer smukt lige nu og akelejerne står og svajer i vinden. Det kølige forårsvejr har forsinket mange køkkenhaver, men du kan stadigvæk nå at så en runde mere af blomsterfrø eller grøntsagsfrø, hvis dine frø ikke er begyndt at spire.

 

Bænk i støbejern med patina - sælges Åbyhøj

 

Kæmpe Verbena - bytte Åbyhøj

Hej haveven
Der er sket meget siden sidste nyhedsbrev. Mellemhaver har været i avisen og det har været med til, at endnu flere har meldt sig på siden og det er vi rigtig glade for. Vi har fået byttet planter, frø og krukker og mødt nye flinke mennesker igennem mellemhaver.dk.

Vi har også besøgt Cyanidhaven i Viby, som er den første åbne byhave i Århus. Byhaven ligger på det gamle kul og gasværk i Viby. Det specielle ved denne byhave er at den er placeret på en giftgrund. I kan se billeder og læse mere om byhaven ved at KLIKKE HER

På hjemmesiden har vi tilføjet en TIPS og INSPIRATIONSSIDE, hvor der løbende vil blive lagt nye spændende sider på. I kan læse det første indlæg som handler om haveinspiration ved at KLIKKE HER

Vi har sat FOKUS PÅ nogle nye spændende virksomheder Balsalen.dk og Byhaver.dk

Hvis du er kommet til at så alt for mange af en slags blomster eller grøntsager eller mangler nogle fine blomster til dit staudebed, så kig ind på hjemmesiden, der kommer hele tiden nye spændende annoncer på. Hvis der ikke er oprettet så mange annoncer i dit område endnu, håber vi at du har lyst til at lægge nogle på.

Besøg mellemhaver
Gavekort

Opret dig som gratis bruger og bliv en del af fællesskabet.

Opret bruger

 

Søg blandt mange spændende annoncer med alt fra haven.

Se annoncer
Instagram  INSTAGRAM (#mellemhaver) Instagram følg os
Instagram

 

Instagram

 

Instagram
Facebook Følg med i vores konkurrencer og andet nyt på vores facebookside her.
MellemHaver ApS
Viborgvej 159A
Aarhus V 8210
Denmark

Føj os til din adressebog

 

Afmeld vores nyhedsbrev
Tilmeld dig nyhedsbrevet igen

 

© Copyright 2015
Mellem Haver ®
Email Marketing Powered by Mailchimp