Copy

Velkommen til
Nyhedsbrevet fra
Mellem Haver®
MellemHaver Se mailen i en
webbrowser

Godt nytår til jer alle. Vinderen af guld Lungo vandkanden fra XALA sponsoreret af KAAS Outdoor Living blev vundet af Bettina Bang Sørensen. Vi håber, at du får glæde af den. Vi afholder konkurrencer løbende, så husk at holde øje med vores facebookside og hjemmeside.

 

Havebord - byttes eller sælges

 

EU paller sælges billigt

Hej haveven
Det har været et lunt efterår, men her i det nye år er frosten og sneen kom til Danmark. Tiden er oplagt til at drømme om forår og planlægge, hvad du ønsker dig i haven i det nye år. Find eller lån gamle havebøger og lad dig inspirere. Byt eller køb frø og plant de frø som skal have kulde for at spire. Vælg din egen stil og vælg de farver, planter og blomster du godt kan lide eller lad dig inspirere af havetrends for 2016.

Vi har læst om havetrends i England og USA for 2016 og samlet en lille oversigt over dem til dig her:

1. Monochrom farvepalette. Er du vild med en bestemt farve kan du skabe enkle og rolige områder i haven. Vælg en enkelt farve eller forskellige toner af farven. Husk at vælge forskellige strukturer, bladformer, højder mv, så der stadigvæk bliver skabt kontrast i haven. Den monochrome farveplalette er flot sammen med sten, zinkkrukker, træ og hvidt. Det kan også være flot med en mørk baggrund i form af f.eks. et hegn, man kan kigge igennem.

2. PANTONE color institute har kåret årets farve for 2016 til “Pantone Rose Quartz”. Farven vil vi komme til at se indenfor blomster, tøjdesign, boligdesign, tekstildesign, brugskunst mm. Det er en sart varm lyserød pastel-farve, som går godt sammen med naturfarver og andre pastelfarver. Den sarte pastelfarve, vil være flot sammen med mørke planter, så som mørk alunrod, mørk kornblomst, sorte tulipaner mv. og er flot i zink og mørke krukker. 

3. Pangfarver med wow effekt. Udover pastel farver bliver blomster med neon- og pangfarver populære. Du kan også vælge blomster, som består af to farver, som giver en flot grafisk effekt. Husk at tilføje farver til haven hele året med for eksempel asters, astilbe, høstanemoner, solhat, dahlia og hortensia, som lyser flot op i efterårshaven. De mørke, gule og brændte farver vil også være populære.

Se flere havetrends for 2016 her >

plantekasser og kummer i stål og zink

 

TIPS OG INSPIRATION: Læs Inger Johannes personlige historie om kærlighedstræet fra De Dansk Vestindiske øer og få tips til, hvordan du formerer og passer kærlighedsplanten.
Læs om kærlighedstræet her »

 

VI BESØGER: Vibeke Catts, som er bosat i Australien, har i forbindelse med sit arbejde som forsker været i Japan. På turen til Japan, fik hun også fik tid til at besøge den smukke Kenrokuen have i Kenazawa.
Se billeder og læs Vibekes historie om Kenrokuen haven her »

En anden trend i det nye år er også, at give blomster, der holder lidt længere end en almindelig buket. Giv i stedet for en plante, som kan plantes ud i haven eller i en krukke, så får modtageren glæde af gaven længe.

Besøg mellemhaver

Opret dig som gratis bruger og bliv en del af fællesskabet.

Opret bruger

 

Søg blandt mange spændende annoncer med alt fra haven.

Se annoncer
Instagram  INSTAGRAM (#mellemhaver) Instagram følg os
Instagram

 

Instagram

 

Instagram
Facebook Følg med i vores konkurrencer og andet nyt på vores facebookside her.
MellemHaver ApS
Viborgvej 159A
Aarhus V 8210
Denmark

Føj os til din adressebog

 

Afmeld vores nyhedsbrev
Tilmeld dig nyhedsbrevet igen

 

© Copyright 2016
Mellem Haver ®
Email Marketing Powered by Mailchimp