Copy

Velkommen til
Nyhedsbrevet fra
Mellem Haver®
MellemHaver Se mailen i en
webbrowser

Kong vinter var kort forbi og dækkede noget af landet med hvid sne. Smukt så det ud i haven. Stormen Gorm ramte også Danmark og vi håber, at stormen ikke var alt for hård ved jeres haver, træer mv. Husk at fuglene har ekstra behov for mad i den kolde tid. Indenfor kan du pynte op med hyacinter i glas.

 

Bog: Drivhuset foræres væk

 

Havenisse - søger nyt hjem

Hej haveven
Så er vi i december måned, hvor der er blevet pyntet op til jul flere steder. Der laves juledekorationer, lyskæder lyser op i flere haver og havenisserne er måske kommet frem i din have. Læs om havenissens historie her »
 
Hvis du skal igang med at lave juledekorationer, kan du samle naturpynt fra skoven. Mos, grene med lav, gran, træstykker og lærkegrene med kogler er fine at bruge. Husk kun at tage det, der faldet ned på jorden og som du kan have i en hat, så der også er noget til den næste, der kommer forbi.

 

DIY: Lav en billig juledekoration til spisebordet af genbrugsfund og naturmaterialer fra skoven og haven.
Lad dig inspirere her »

 

TIPS OG INSPIRATION:  Kaktus er blevet en af de helt hotte trends i indretningen. Læs blandt andet om "Nattens Dronning" og se billeder fra Kaktus København’s pop-up shop hos Nordic Tales.
Læs mere om kaktus her »

Står du og mangler en værtindegave, kan du lave et lille skovlandskab i et genbrugsglas. Find et brugt marmeladeglas, en bowle, en vase, en klokke eller hvad du har stående. Fyld det med småsten og evt. lidt sand, mos, kogler, grene, sukkulenter, bregner eller kaktus. Sæt et fint bånd eller natursnor på med en lille personlig hilsen. Se eksempler på hvordan de kunne se ud her »

Besøg mellemhaver
Gavekort

Opret dig som gratis bruger og bliv en del af fællesskabet.

Opret bruger

 

Søg blandt mange spændende annoncer med alt fra haven.

Se annoncer
Instagram  INSTAGRAM (#mellemhaver) Instagram følg os
Instagram

 

Instagram

 

Instagram
Facebook Følg med i vores konkurrencer og andet nyt på vores facebookside her.
MellemHaver ApS
Viborgvej 159A
Aarhus V 8210
Denmark

Føj os til din adressebog

 

Afmeld vores nyhedsbrev
Tilmeld dig nyhedsbrevet igen

 

© Copyright 2015
Mellem Haver ®
Email Marketing Powered by Mailchimp