Copy

Velkommen til
Nyhedsbrevet fra
Mellem Haver®
MellemHaver Se mailen i en
webbrowser

Marts måned som officielt kaldes den første forårsmåned, startede første dag ud med sne. Men når solen skinner som i dag føles det lidt som forår. Santkhansurt er på vej op, valmuefrøene er begyndt at spire udenfor og mine chilispirer vokser fint indenfor. Hvis det kribler i fingrene for at komme i gang, kan du nu begynde at forspire tomatfrø eller lave stiklinger af f.eks. pelargonie og kaktus.

 

Billige lerpotter sælges

 

Fuglerede gynge sælges

Hej haveven
Vi har fået sendt og byttet frø med folk rundt omkring i landet. Det er en skøn og billig måde at få nye og spændende frø på og komme i kontakt med andre haveinteresserede. Planter og stiklinger kan også fint sendes i f.eks. en mælkekarton. Mangler du nogle højbede i haven, får du her muligheden for at vinde nogle lækre kvadratiske højbede i råjern, som ruster og som bliver flottere med tiden. Højbedene er designet og produceret i Danmark af Land Højbede. Læs om Land højbede her: www.landhave.dk. Du kan deltage i konkurrencen på vores facebookside »

Gavekort

 

TIPS OG INSPIRATION: Mens de fleste af os går og længes efter forår, er det vigtigt at stoppe op, nyde nuet og lægge mærke til de små deltaljer i haven. Hver årstid har sin særlige karakter og blomsterstande som er visnet er også smukke.
Se billeder her »

 

DIY: Læs hvordan du selv nemt laver pelargonie stiklinger.
Se billeder og få guide her »

Foråret er et godt tidspunkt, at dele og give dine stueplanter nyt jord. Har du nogle i overskud eller er du igang med forårsoprydningen og skal af med nogle gamle havemøbler, fliser eller andet, så opret det gerne på mellemhaver.dk, så andre kan få glæde af det.

Besøg mellemhaver
Gavekort

Opret dig som gratis bruger og bliv en del af fællesskabet.

Opret bruger

 

Søg blandt mange spændende annoncer med alt fra haven.

Se annoncer
Instagram  INSTAGRAM (#mellemhaver) Instagram følg os
Instagram

 

Instagram

 

Instagram
Facebook Følg med i vores konkurrencer og andet nyt på vores facebookside her.
Mellem Haver ApS
Viborgvej 159A
Aarhus V 8210
Denmark

Add us to your address book

 

Afmeld vores nyhedsbrev
Tilmeld dig nyhedsbrevet igen

 

© Copyright 2016
Mellem Haver ®
Email Marketing Powered by Mailchimp