Copy

Velkommen til
Nyhedsbrevet fra
Mellem Haver®
MellemHaver Se mailen i en
webbrowser

Efteråret har indtil nu vist sig fra sin lune side og nattefrosten har holdt sig væk. Selvom vi er i november måned, har vi set blomstring igen på jordbær- og kulsukkerplanterne. Små spirer kommer frem, som først skulle vise sig til foråret. Naturen er en forunderlig ting, hvor ikke alt er forudsigeligt.

 

Bog: Vand i haven - sælges eller byttes

 

Slørasparges - sælges billigt

Hej Haveven
Efteråret er hyggens tid. Tid til at tænde stearinlys om aftenen, drikke varm kakao eller tage nogle varme tæpper med ud i drivhuset eller udestuen og læse i en god bog. Det er hyggeligt at finde gamle havebøger og blade frem, hvor du kan tilegne dig nyttig viden, få inspiration til din egen have eller bare drømme dig væk i de smukke havebilleder.  
 
Har du nogle gamle havebøger eller blade liggende, som du har læst og ikke bruger mere, er du meget velkommen til at lægge dem på mellemhaver.dk, så andre kan få glæde af dem. Nogle bøger er måske udgået fra forlagene og bliver ikke genoptrykt mere, så hvis du søger efter en bestemt bog, kan du også oprette en gratis søgeannonce og måske være heldig at finde den på mellemhaver.dk

Gavekort

 

VI BESØGER: Mies autentiske kolonihave - et lille hyggeligt fristed. Kig med indenfor og læs blandt andet om vinplanter, der har været på rejse.
Kig indenfor i Mies kolonihave »

 

VI BESØGER: Haven på Skovbakkevej har kæmpe træer, fugleskræmsel og vildmarksbad. Haven er omgivet af store træer og man glemmer næsten, at man befinder sig i et villakvarter blandt andre huse.
Kig indenfor i Mies villahave »

 

FOKUS PÅ: KAAS Outdoor Living lægger stor vægt på god kvalitet og tidsløst smukt design. Hylder tanken om ikke bare at smide væk, men at købe kvalitetsprodukter, som kan gå i arv.
Læs mere om KAAS Outdoor Living her »

 

FOKUS PÅ: Står du og mangler en idé til en julegave, så kig indenfor hos Frishop - Danmarks online byggemarked nr. 1. Her finder du alt til hus og have til markedets bedste priser.
Læs mere om Frishop.dk her »

Hvis du synes, at der er for langt tid til foråret, kan du bringe det grønne indenfor. Gamle mormor stueplanter, kaktus og sukkulenter er hotte lige nu. Der vil løbende blive lagt stueplanter på siden. Opret gerne nogle annoncer med indendørsplanter på siden, hvis de er blevet for store hjemme hos dig selv eller du bare ønsker at bytte dem til nogle andre.

Besøg mellemhaver
Gavekort

Opret dig som gratis bruger og bliv en del af fællesskabet.

Opret bruger

 

Søg blandt mange spændende annoncer med alt fra haven.

Se annoncer
Gavekort
Instagram  INSTAGRAM (#mellemhaver) Instagram følg os
Instagram

 

Instagram

 

Instagram
Facebook Følg med i vores konkurrencer og andet nyt på vores facebookside her.
MellemHaver ApS
Viborgvej 159A
Aarhus V 8210
Denmark

Add us to your address book

 

Afmeld vores nyhedsbrev
Tilmeld dig nyhedsbrevet igen

 

© Copyright 2015
Mellem Haver ®
Email Marketing Powered by Mailchimp