Copy

Velkommen til
Nyhedsbrevet fra
Mellem Haver®
MellemHaver Se mailen i en
webbrowser

I august måned kan vi nyde sensommeren, som er tiltrængt efter den kolde og våde juli måned. Grøntsagsbedene bugner, høstanemoner, hortensia og sommerfuglebuske blomstrer. Hvis dine jordbærplanter er mere end 3 år gamle, kan stiklingerne fra sunde og gode jordbærplanter med fordel omplantes til et nyt bed her i august måned.

 

Taks - sælges 25 kr i Århus V

 

Morgenfrue frø - foræres væk i Åbyhøj

Hej haveven
Vi har i løbet af sommeren været ude og besøge forskellige haver. Det er inspirerende og skønt at møde gæstfrie mennesker, som gerne viser og fortæller om deres haver. Haverne gemmer ofte på en spændende historie og man kan tydeligt se, at folks personlighed træder igennem i deres haver. Vi vil gerne vise og fortælle om forskellige typer af haver, så vi besøger både byhaver, gamle haver, nye haver, altanhaver, kolonihaver, fælleshaver med m.fl. Så følg endelig med på siden, der vil løbende lagt nye artikler på. Nedenfor kan du finde links til de to nyeste haver, vi har besøgt.

VI BESØGER: I kan denne gang læse og se billeder fra to meget forskellige haver. I Mira og Stefans have finder du blomster, Buddha og gamle loppefund og i Annes have finder du smukke træer, mørk belægning og bugtede stier

DIY: Genbrug og formering af sukkulenter. Læs her hvordan du selv gratis kan lave nye sukkulenter.

I August måned kan man dele stauder, så smid endelig nogle annoncer på, hvis du har noget i overskud eller kig ind på mellemhaver.dk, hvis du mangler noget.

Besøg mellemhaver
Gavekort

Opret dig som gratis bruger og bliv en del af fællesskabet.

Opret bruger

 

Søg blandt mange spændende annoncer med alt fra haven.

Se annoncer
Instagram  INSTAGRAM (#mellemhaver) Instagram følg os
Instagram

 

Instagram

 

Instagram
Facebook Følg med i vores konkurrencer og andet nyt på vores facebookside her.
MellemHaver ApS
Viborgvej 159A
Aarhus V 8210
Denmark

Føj os til din adressebog

 

Afmeld vores nyhedsbrev
Tilmeld dig nyhedsbrevet igen

 

© Copyright 2015
Mellem Haver ®
Email Marketing Powered by Mailchimp