Copy
View this email in your browser
Herbronnen en innovatieve inzichten ontdekken voor jezelf en je organisatie.

Organisaties bevinden zich in volle transitie en de aanpak van gisteren is vandaag niet meer effectief. Leidinggevenden moeten een passend antwoord vinden op een laag engagement, hoog absenteïsme en burn-outs. 
Significant problems cannot be solved at the same level of thinking we were when we created them. 
Look deep into nature and than you will understand everything better.
-Albert Einstein

Instituut voor Duurzaam Werken VZW organiseert samen met Zenit NV een herbronningsweek om managers de kans te geven zelf te herbronnen en kennis te maken met nieuwe methodieken voor hun leiderschapspraktijk.
 

Back to Basics Leadership!


Wil jij ook een gezonde, veerkrachtige organisatie creëren die klaar is voor de toekomst? Merk je eveneens dat we op een kantelpunt staan en dat de vertrouwde manier van werken tekort schiet? Sta je open voor zelfreflectie en een "andere" aanpak?

Dan is deze Back to Basics Leadership opleiding iets voor jou! 
 
Deze cursusweek, in de aangename en inspirerende omgeving van Zuid-Frankrijk, is een echte eye opener en een onvergetelijke ervaring. 
 

Data: van 25 tot 29 september 2016 
 
Locatie: Puycelsi - Zuid Frankrijk

Vroegboekkorting tot eind maart 2016!


 
Brochure
Meer info
Trainers/ Coaches
Lut Van Mossevelde is gedelegeerd bestuurder van het ‘Instituut voor Duurzaam Werken’. Ze is experte in duurzame inzetbaarheid en auteur van het boek "Duurzaam Werken". Via unieke herbronningsprogramma’s begeleidt ze mensen in werkcrises zoals burn-out en ontslag.  Daarnaast is ze docente HR en pionier in het implementeren van Duurzaam HRM in KMO’s en multinationals. Tijdens de zomermaanden organiseert ze herbronningscursussen voor professionals in Zuid-Frankrijk.
 

Marcel Van der Avert is managing director van Zenit NV heeft meer dan 20 jaar ervaring met het begeleiden van veranderingsprocessen, leiderschapsontwikkeling en het coachen van groepen naar betere resultaten. Zijn eerste boek "Resultaten!" werd een bestseller. Zijn nieuwe boek “Ongeziene Resultaten” werd door NRC Handelsblad omschreven als “een hardcore studieboek voor de manager die tot op het bot is gemotiveerd om het beter te doen.”Tevens ontwikkelde hij drie meetinstrumenten die internationaal gebruikt worden om de effectiviteit van teams te verbeteren. 

Nieuw en Anders...
Be to Be
Back to Basics is een teruggaan naar de "essentie", de "natuur" van werken en ondernemen.
Het verwijst naar een herstellen van verbinding op drie niveau’s:
  • de connectie met je eigen kern en je eigen natuur,
  • de duurzame verbinding met de buitenwereld, en
  • de existentiële connectie.
Dit vereist een persoonlijk herbronnen evenals out of the box organisatie- en leiderschapsontwikkeling. 
Het lukt alleen in een context weg van de vertrouwde omgeving en in nauw contact met de natuur.
 
Het Instituut voor Duurzaam Werken VZW is een netwerkorganisatie met een maatschappelijk doel. Met een team van gedreven experten wordt er gefocust op het “verduurzamen” van Werken, Leiderschap/Coaching en Personeelsmanagement. Doel is meer “Duurzame Inzetbaarheid” op de werkvloer realiseren.
www.sustainableworking.org | info@sustainableworking.org
Volg het Instituut voor Duurzaam Werken vzw op Facebook 
Share
Tweet
Forward
Share
Copyright © 2016 Instituut voor Duurzaam Werken vzw, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp