Copy
NVO2 Update mei 2016
Hoe gaat het vakgebied van leren in organisaties zich ontwikkelen?

Wordt al het leren data-driven of gaat de lerende zelf aan het stuur?

Worden corporate universities overal ingevoerd of juist afgeschaft?

Gaan we de ROI van leren nu eindelijk aantonen of stappen we af van het idee dat dat moet? Is de laatste klassikale trainingsdag al in zicht of heeft sociaal leren de toekomst?
De toekomst van HRD: spetterend event over de toekomst van ons vak!

Zijn dit vragen waar jij voor warmloopt? Kom dan met ons mee debatteren en leren tijdens De toekomst van HRD. Een event waarbij je kennis uitwisselt en vergaart, aan het denken wordt gezet en samen nieuwe inzichten vindt. We gaan met elkaar de toekomst van ons vak helpen vormgeven! 


                                  

Het event wordt georganiseerd door de Werkgroep HRD Midden-Nederland. Deze werkgroep is een van de langstlopende binnen NVO2 en heeft een traditie van actief samen kennis delen en construeren. We werken bij deze gelegenheid samen met onderzoekers en opleiders in ons vakgebied. We hopen bij het event veel enthousiaste en actieve HRD-professionals uit het hele land te ontmoeten!
 
Datum            Woensdag 31 augustus 2016
Tijd                 18.00 – 22.00 uur
Locatie           NVO2 (Huize Voordaan), Groenekanseweg 85, 3737 AC Groenekan
Investering:   € 11,00 per persoon
Catering:        Broodjes en een borrel na afloop
 
Aanmelden
Houd de NVO2 website in de gaten voor meer informatie en om je aan te melden.
Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang!
 
Heb je uitgesproken ideeën over de toekomst van HRD en wil je een bijdrage leveren? Neem dan contact op met Anne Marie Bosman.

Wil je meer weten over de Werkgroep HRD Midden-Nederland? Neem dan contact op met Mieke Plant.

Werkgroep Beroepscode 2.0 - update

Inmiddels heeft de Werkgroep Beroepscode de eerste drie bijeenkomsten achter de rug. We hebben een aantal flinke stappen gemaakt. Voor de zomer willen we de vernieuwde code in concept klaar hebben, zodat we die na de zomervakantie kunnen toetsen. Graag neem ik je mee in de stappen, wat jij daarbij van óns kunt verwachten en hoe je zelf kunt bijdragen.

Praktijkleerhuis HAN Opleidingskunde
 
Op het blog van de NVO2 heb ik een tijdje geleden geschreven over de wens van Opleidingskunde (HAN) om een praktijkleerhuis te starten. Deze droom gaat werkelijkheid worden! We hebben een ruimte gevonden binnen ons I/O gebouw in Nijmegen waar we gelijk na de zomervakantie gaan starten met een prachtig HRD praktijkleerhuis.

In het vervolg blog op www.opleidingskundigeworden.nl kun je meer lezen over het praktijkleerhuis. We hopen er met veel studenten en professionals uit het opleidingskundige werkveld samen aan de slag te gaan. Wil je eens sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact op met christel.vissers@han.nl. Graag tot ziens!
Oproep Onderzoek HAN Opleidingskunde beroepsprofiel
 
HAN Opleidingskunde neemt momenteel haar beroepsprofiel onder de loep. Daartoe kijken we onder andere naar een aantal internationale HRD-profielen.
 
Graag willen we je een aantal competenties van het ATD-model voorleggen. We zijn benieuwd in welke mate je de competenties van dit model belangrijk vindt voor enerzijds de HRD-beroepsbeoefenaar en anderzijds de beginnend opleidingskundige (een hbo-bachelor). We willen je daarom vragen om de vragenlijst (via onderstaande link) in te vullen. Dat vraagt ongeveer 5 tot 10 minuten van je tijd.

http://goo.gl/forms/xGlG6ylsXT

Bij voorbaat hartelijk dank voor je medewerking! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marlo Kengen via marlo.kengen@han.nlDe vragenlijst is in te vullen tot 30 mei a.s..

Terugblik Anders Leren en Werken 12 april 2016 (deel 2)
Kijk terug naar deze inspirerende dag. Op NVPNVO2 vind je informatie zoals:

  • Samenvattingen van workshop presentaties.
  • Zeer tot de verbeelding sprekende impressies van twee illustratoren die de hele dag de casuïstiek en workshops van Movise en Achmea hebben gevolgd.
  • Een lied ten gehore gebracht door performer en tekstschrijver Marrit de Vries: een ludieke weergave van de thema’s en vragen die op deze dag door HRD’ers zijn gedeeld.
  • Een blog van Marjan Soudant (RIVM) die een workshop heeft verzorgd en een aantal foto-impressies.

Highlights NVO2 agenda 2016

 

Donderdag 9 juni Amersfoort

Share
Tweet
Share
Forward

Copyright © 2016 NVO2, beroepsvereniging voor HRD-professionals, All rights reserved.


uitschrijven van deze lijst    update mijn gegevens 

Email Marketing Powered by MailChimp