Copy

 
                                           Kotor Bay hotel

S NOVIM  WEB STRANICAMA U NOVE JESENSKE POTHVATE

UPI-2M ima nove, "svježe" internet stranice koje donose mnoštvo vijesti o projektima i studiju. Osim ažuriranog sadržaja, stranice se mogu pohvaliti preglednošću, jednostavnim dizajnom i brojnim fotogalerijama, čime naši partneri i suradnici mogu dobiti i više nego dobar pregled aktivnosti i uradaka studija. više
ARHITEKTURA / PROJEKTI 
Zavirite u fotogalerije naših aktualnih arhitektonskih projekata: natječaj Preradovićeva 11Croatia Records / Dežman bar  / Planinarski dom Petrarca / Retail park Samobor East.

KONSTRUKCIJA / PROJEKTI 

Naš odjel konstrukcija zreli je dvadesetogodišnjak koji i dalje radi "punom parom". Za vas izdvajamo: Rotor Rovinj / Francuski paviljon / Paulaner Haupvervaltung.
EU FONDOVI / SVI IMAJU PRILIKU
K
ako doći do poticaja fondova Europske Unije, pitanje je na koje upravo mi imamo odgovor. I spremni smo ga podijeliti s vama! Pošaljite nam upit i saznajte na koji način doći do poticaja za projekte. više
NOVE SNAGE NAŠEG TIMA
Šime Serdarević pridružio se odjelu konstrukcija dok je Tihana Banić nova voditeljica ureda. više

UPI -2M je je projektantska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu. Uspješno se bavimo arhitektonskim projektiranjem, projektiranjem konstrukcija, stručnim nadzorom i konzaltingom. 
a. Vinogradska 49, Zagreb, t. +385 (1) 3772 089,
w. www.upi-2m.hr, e. info@upi-2m.hr

Copyright © 2015 |UPI-2M d.o.o.|, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@upi-2m.hr

unsubscribe from this list    update subscription preferences