Copy 


 
NEWSLETTER 2 / 2016
Planinarski dom Petrarca

UVOĐENJE BIM TEHNOLOGIJE

UPI-2M je implementirao BIM (Building Infomation Modeling) proces projektiranja. Uvođenjem BIM-a integrirali smo sve usluge koje pružamo (arhitektura, konstrukcija, konzalting i nadzor) i to od faze idejnog arhitektonskog do konstrukterskog i izvedbenog projekta te ih upravo ovom tehnologijom omogućavamo vidljivima u 3D-u. BIM omogućuje investitorima da "osjete" svaki detalj projekta, a iz naše perspektive pridonosi efikasnosti, smanjenju pogrešaka ili pak nedoumica te olakšava razumijevanje nacrta i izvođenje na gradilištu. Više o BIM-u na linku.
ARHITEKTURA / PROJEKTI
Brojni su projekti koje smo tijekom 2015. realizirali, a ovdje smo pripremili selekciju izvedenih stambenih objekata: Perjavica, Krželj, Vukelić, Jarun1, Jarun 2; trgovačko--poslovnog objekta  Retail park Samobor te interijera Croatia Records i Dežman bar.
KONSTRUKCIJA / PROJEKTI
Kako su nastajali neki od naših najuspješnijih radova? Galerija projekata konstrukcije "osvježena" je odabranim fotografijama detalja s gradilišta projekata sportskih dvorana u Balama i gimnazije u Koprivnici, stambeno-trgovačko-poslovne zgrade Cvjetni prolaz, rekonstrukcije Francuskog paviljona te skladišne hale Arhiv trezor.

 
UPI - 2M LABORATORIJ
UPI-2M Laboratorij je naš novi odjel koji okuplja mlade nezaposlene arhitekte i studente za rad na stranim i domaćim natječajima. Cilj Laboratorija je spojiti ideje mladih kreativaca i iskusnih profesionalaca. Natječaj je otvoren tijekom cijele 2016. Pratite nas na našim web stranicama za više informacija.

UPI -2M je je projektantska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu. Uspješno se bavimo arhitektonskim projektiranjem, projektiranjem konstrukcija, stručnim nadzorom i konzaltingom. 
a. Vinogradska 49, Zagreb, t. +385 (1) 3772 089,
w. www.upi-2m.hr, e. info@upi-2m.hr

Copyright © 2016 |UPI-2M d.o.o.|, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@upi-2m.hr

unsubscribe from this list    update subscription preferences