Copy
bekijk deze e-mail online
Beste,

Het boek 'POLO Architects', uitgegeven door Public Space, is klaar. Na één jaar intense voorbereiding vindt u dit intussen in de boekhandel. Deze periode van reflectie en introspectie valt samen met het moment waarin ook de disciplines Architectuur en Stedenbouw in volle transformatie zijn. Deze publicatie markeert voor ons de doorstart van ons architectenbureau, dat intussen is gegroeid tot een multidisciplinair ontwerpteam. We gaan samen met u verder op zoek naar de ruimtelijke onderleggers voor een duurzame, sociale en warme samenleving, door in te zetten op onderzoek, creativiteit, techniciteit, luister- en procesbereidheid. 

Dit momentum grijpen we aan om zowel formeel, inhoudelijk als strategisch een volgende stap te zetten.

Vanaf heden wordt de naam Poponcini & Lootens ir. architecten ingeruild voor POLO Architects. Vandaag wordt onze roepnaam sinds enige tijd dus de échte naam. En bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo .

Verder loopt het samengaan van Architectuur en Stedenbouw als een rode draad doorheen ons werk. Volgend op het recent behalen van een Masterdiploma in Urbanism & Strategic Planning door Patrick Lootens wordt een team Stedenbouw opgericht onder de vleugels van POLO Architects.

Ten slotte openen we per 3 augustus 2015 een satellietkantoor in Brussel om onze horizonten in eigen land verder te verruimen. We betrekken een inspirerende ruimte in het prachtige Tour & Taxis-gebouw, op loopafstand van station Brussel-Noord.
 
Dank voor de hartelijke samenwerkingen tot nu toe. We kijken ernaar uit om ook in de toekomst samen met u talrijke nieuwe uitdagingen te mogen aangaan.

Voor het Polo-team,
 
Mauro Poponcini
prof. ir. architect

 
Patrick Lootens
ir. architect, urban planner 
 
POLO Architects Antwerpen
Tavernierkaai 2 bus 28
B 2000 Antwerpen
+32 (0)3 225 18 84
POLO Architects Brussel
Havenlaan 86C bus 409
B 1000 Brussel
+32 (0)2 486 02 86
website
e-mail
linkedIn
facebook
schrijf u uit voor onze nieuwsbrief