nieuwsbrief 4 | december 2017

POLO Architects wenst je
fijne feestdagen
en een gelukkig 2018 

2017 was voor POLO Architects een jaar van ambitie en groei, een jaar van evalueren en bijsturen, een jaar van veel winnen & weinig verliezen, van projecten in het binnen- en buitenland maar vooral een jaar van teamspirit, passie & creativiteit. Als afsluiter van 2017 tonen we je graag volgende projecten.
De tofste school komt in Schaarbeek!
Omwille van het grote capaciteitstekort in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bouwt de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) een multifunctionele campus op de Gallaitsite in Schaarbeek voor het Nederlandstalig onderwijs. POLO Architects leverde het winnende wedstrijdontwerp. Het geheel - een secundaire school, tienerschool, basisschool en jeugdcentrum - wordt opgevat als een ‘dorp in de stad’ en heeft de ambitie om een campus te zijn op maat van de buurt. Het project biedt maximale ontwikkelingskansen aan de kinderen en jongeren die er schoollopen.

> lees meer over het project
POLO Architects schenkt muziek aan Rode Kruis-Vlaanderen 
Wie dit jaar een cadeautje van ons verwacht moeten we teleurstellen. Hier is een speciale reden voor. Als steun voor het levensbelangrijke werk van Rode Kruis-Vlaanderen, schenken POLO Architects en Algemene Bouw Maes een vleugelpiano voor hun gloednieuwe zorghotel in Zuienkerke. Mensen met een beperking en hun mantelzorgers laten genieten tijdens een zorgeloze vakantie is het doel. Hotel Polderwind - dat opent in het voorjaar - is een van onze projecten die ons nauw aan het hart liggen.

> lees meer over het project
Food market De Smidse geopend

Versmarkt De Smidse in Leuven opende onlangs de deuren voor het grote publiek. POLO Architects transformeerde in enkele maanden tijd een industriële loods, de oude smidse van Stella Artois, tot een sfeervolle indoor markt die kwaliteit en stijl combineert .

De Smidse
Sluisstraat 10
3000 Leuven

> lees meer over het project
POLO Architects wenst je een deugddoende vakantie toe. Onze kantoren zijn gesloten van 25 december tot 5 januari. Maandag 8 januari werken we terug op volle kracht.
POLO Architects Antwerpen
Tavernierkaai 2 bus 28
B 2000 Antwerpen
+32 (0)3 225 18 84
POLO Architects Brussel
Havenlaan 86C bus 409
B 1000 Brussel
+32 (0)2 486 02 86
website
e-mail
linkedIn
facebook
schrijf u uit voor onze nieuwsbrief