Copy
Ons boekje van eigen deeg!
View this email in your browser

Ons boekje van eigen deeg!

Creatief denken en ontdekken in het basisonderwijs

 


Snel met oplossingen komen, zelf ontdekken en ruim denken. Dit zijn volgens ons (Irene en Linda) de ingrediënten voor een fantastische wereld! Een wereld waarin kinderen opgroeien tot creatieve denkers die flexibel in het leven staan. Met 'Ons boekje van eigen deeg' willen we aan deze wereld bijdragen. Krijg jij ook zin in deze nieuwe wereld?

‘Ons boekje van eigen deeg’ is een boek wat pas af is zodra de kinderen van de middenbouw er een jaar lang mee bezig zijn geweest. Door middel van uitdagende en prikkelende opdrachten wordt het boek helemaal eigen gemaakt, ze gaan erin scheuren, plakken en ga zo maar door! Zo raken de kinderen geïnspireerd om creatief na te denken. De volgende onderdelen komen aan bod: associëren, creatief waarnemen, ontdekken, verbeelding en divergeren.

Interesse? Het project staat op Kickstarter. Via dit platform kan iedereen die dit project een warm hart toedraagt (of dit boek gewoon heel graag wil hebben!) bijdragen aan de totstandkoming van de eerste druk. Je kunt meedoen met een bedrag vanaf 5 euro, daar krijg je een digitale versie met tien opdrachten over creatief denken voor terug. Maar je kunt ook het boek bestellen voor 50 euro. Alle opties zijn te vinden op:
 

Kickstarter

Met een grote glimlach,
Irene de Jong en Linda Sinnige

Voor inspiratie en info over de ontwikkelingen van het boek: 
Facebook
www.buroeigendeeg.nl
hallo@buroeigendeeg.nl 

De makers Irene en Linda werken altijd vol enthousiasme aan het boek.
Een van de opdrachten uit het boek. Hier leren de kinderen divergeren, dus zoveel mogelijk ideeën bedenken!
Copyright © Buro Eigen Deeg, All rights reserved.