Copy
Deeltijd vakopleiding interieurstyling
In deze eerste nieuwsbrief van 2017 vind je de volgende onderwerpen:

We zijn er ontzettend blij mee en trots op dat in 2016, net als in 2015, alle door ons begeleide cursisten van de vakopleidingen Interieurstyling en Binnenhuisarchitectuur die deelnamen aan het landelijke EHCB examen zijn geslaagd. Inmiddels heeft iedereen een waardevast vakdiploma ontvangen.
We zullen in 2017 weer ons uiterste best doen om dit prachtige resultaat te evenaren.

Vanaf 20 maart starten we weer met nieuwe lesgroepen. Doe jij mee?
Bekijk onze vakopleidingen die we twee keer per jaar, op diverse avonden, in onze leslocatie in Enschede verzorgen.

Interieurstyling


- vakopleiding interieurstyling in Enschede-

Ben jij altijd bezig in je interieur en wil jij van je passie voor interieurstyling graag je beroep maken? 

Onze vakopleiding Interieurstyling is beslist pittig qua inhoud, opzet en tijdbesteding. Je kunt je niet meer alleen richten op jouw voorkeursstijl en eigen smaak en wordt uitgedaagd om je hierin te ontwikkelen, maar we bieden je hiermee wel de kans om een allround en gekwalificeerde interieurstylist te worden.

Met deze opleiding word je specialist op het brede gebied van de (re)styling. Je leert om voor alle gangbare interieurstijlen professionele totaalconcepten te ontwikkelen en uit te werken in realistische, originele en uitvoerbare plannen. Daarnaast leer je om jouw concepten en plannen helder en motiverend te presenteren.

We begeleiden je naar het landelijke examen waarmee je een erkend MBO-4 vakdiploma Interieurstyling kunt behalen. 
Start: 20 maart 2017 
- deze groep is vol
Vanwege grote belangstelling is de inschrijving open voor een extra groep:
Start: 29 maart 2017 - nog 5 plaatsen beschikbaar -  


Lees er meer over.

Binnenhuisarchitectuur voor interieurstylisten

- unieke verkorte opleiding in Enschede-
 
Speciaal ontwikkeld voor Interieurstylisten die graag all-round willen kunnen ontwerpen bieden we deze verkorte opleiding binnenhuis-architectuur aan. 

We gaan uit van jouw voorkennis en het door jou behaalde Interieurstyling diploma,  jij stapt dus in op een relatief hoog niveau.

Je leert o.a. om gebruiksvriendelijke, stijlvolle en originele keukens, slaapkamers en badkamers te ontwerpen en deze tot in de puntjes, professioneel en aansprekend uit te werken èn te presenteren. 
Deze vervolgopleiding vraagt beslist veel van je, maar je leert dan ook om alle ruimten in de woning optimaal in te delen, in te richten en te (re)stylen en daarmee vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt.

We begeleiden je naar het landelijke examen waarmee je wederom een waardevol MBO-4 vakdiploma halen.


Start: eind maart 2017, bij voldoende aanmeldingen. Je kunt alleen inschrijven als je een EHCB diploma Interieurstyling hebt.

Lees er meer over..
Ben jij geïnteresseerd, maar wil je meer informatie of zaken overleggen? Neem gerust even telefonisch contact met ons op. Op werkdagen bereik je ons het beste van 09:00 - 10:30 uur via: 074-2782580.
Overweeg je serieus om je deel te nemen aan een van onze opleidingen?
Met een voorinschrijving kun je geheel vrijblijvend alvast een plekje reserveren in de lesgroep waaraan je waarschijnlijk wilt deelnemen.

Deze reservering is tijdelijk, zodra we voldoende (voor)inschrijvingen binnen hebben om een groep te kunnen laten starten krijg je een mail met de vraag of je de inschrijving definitief wilt maken. Natuurlijk kun je jezelf ook direct aanmelden. 
Ja, ik wil me (voor)inschrijven
In 2016 zagen we een flinke groei in aanmeldingen via werkgevers/ bedrijven
We krijgen steeds vaker aanmeldingen van cursisten waarvan de werkgever de kosten voor de opleiding voor zijn rekening neemt.
In de meeste gevallen gaat het om bijscholing van medewerkers van bedrijven uit de interieurbranche (fabrikanten, winkels, aannemers, makelaars, etc.).
Als jij werkzaam bent in een branche en/of functie waarin onze opleiding volgens jou een meerwaarde kan hebben wil jouw werkgever misschien wel (een deel van) de studiekosten betalen.  Carrieretijger geeft handige tips voor het voeren van een dergelijk gesprek.
We hebben ook een aantal cursisten die, om welke reden dan ook, hun baan kwijt raakten en die van de werkgever een zgn. transitievergoeding mee kregen waarmee omscholing voor een nieuwe baan mogelijk gemaakt kan worden.  Je kunt hier meer informatie vinden over transitievergoedingen.  

Daarnaast hebben we regelmatig cursisten die zzp-er zijn of een eigen onderneming hebben zij kunnen de kosten voor de opleiding als bedrijfskosten opvoeren mits de cursus relevantie heeft voor het bedrijf (geen hobby).
In 2017 kun je voor het laatst gebruik maken van de belastingaftrek studiekosten! 
In 2017 kunnen particulieren, met een drempel van € 250,00, de studiekosten (cursusgeld, boeken, leermiddelen, examengeld, etc.) voor een vakopleiding aftrekken van de belasting.
Vanaf 2018 wordt de huidige regeling afgeschaft, misschien komt er een andere vorm van tegemoetkoming, maar het lijkt er op dat deze minder gunstig zal zijn dan nu het geval is. 

Lees het artikel voor een uitleg van de huidige regeling.
Lezen over interieurstyling en -ontwerpen voor inspiratie en tips van Cristy Brandriet
 
Dit waren de wat ons betreft belangrijkste updates in deze eerste nieuwsbrief van 2017.  Je ontvangt de nieuwsbrief niet vaker dan 4 x per jaar. Volg ons op social media en blijf gedurende het hele jaar op de hoogte.
Twitter
Website
Email
Pinterest
Copyright © 2017 Cristy Brandriet Interieurvormgeving, Alle rechten zijn voorbehouden.
We hopen dat jij onze nieuwsbrieven interessant vindt. Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen dan kun je jezelf natuurlijk afmelden. 

Email Marketing Powered by Mailchimp