Copy
Teaterbygg, Den lille prinsen, Jul i vennebyen, Hakkebakkeskogen og litt for de voksne
Vis denne eposten i nettleseren din

Nyhetsbrev

Som abonnent på vårt Nyhetsbrev får du 4-5 eposter fra oss i året. Du får denne eposten fordi du har krysset av for å få nyhetsbrev fra Fyllingsdalen Teater eller skrevet deg inn på listen.
Nytt teaterbygg

Kjære venner av Fyllingsdalen Teater

Som mange av dere sikkert har fått med dere gjennom media har vårt lille teater planer om et nytt teaterbygg. Bygget vi i dag eier er egentlig en forlatt "tyskerbrakke" fra 40- tallet som riktignok har gjennomgått noen ombygginger gjennom årene, senest i 2004.
Tidens tann begynner virkelig å sette sitt preg, og det haster med å få på plass fasiliteter som fremtidige generasjoner kan ha nytte av.
Fyllingsdalen Teater er faktisk et av landets eldste barne- og ungdomsteatre, og definitivt det mest potente med rundt 300 aktive medlemmer! Dette byr selvsagt på utfordringer med hensyn til plass. Våre aktiviteter er spredt utover hele bydelen, med forestillinger i teateret, teaterskole i Spectrumbygget, prøver på Bønes og på Laksevåg.

Teateret jobber nå opp mot fylke og private for å få på plass et funksjonelt teaterbygg. Vil skal samle alle aktiviteter under samme tak og samtidig tilby vårt publikum et enda bedre produkt.


Jørn Kvist
teatersjef

Den lille prinsen
Det som blir sett på som viktig i dagens samfunn, er kanskje bare trivialiteter når vi tenker etter? Hva er det som virkelig betyr noe?
Fortellingen starter med et flykræsj i ørkenen. For piloten blir møtet med Den lille prinsen der ute i ørkenen magisk og et stort vendepunkt. Det er her han blir klar over at menneskets rike hviler i dets indre; Det viktige er usynlig for øyet.
Stykket har spenning, mystikk og humor. Dette gjør det til en sterk forestilling både for barn og voksne. Grip denne muligheten til å få sett stykket som er basert på den mest leste barneboken i verden.
Vi er sikker på at du ikke vil angre.

Premiere: 8. Oktober
Regi: Tore Christian Sævold
Velkommen til Oktoberfest på Fyllingsdalen Teater. Vi inviterer de voksne til standup show med Doddo eller Roar Brekke. Billetter kjøper du på www.fyllingsdalenteater.com/billetter. Dersom du skal bestille for en større gruppe, ta kontakt med teateret på post@fyllingsdalenteater.com så lager vi til en pakke for dere.
 

Roar Brekke - Al verdens tid

Roar Brekke har gjort standup i over 12 år, og har som varemerke å kombinere verbal humor med hysteriske fysiske innslag. Eller for å si det sånn: En underholdende bruk av fysikk, musikk og mimikk.

I dette standupshowet tar Roar Brekke for seg tiden når han i kjent stil blander poengene med mimikk og fysikk. Har du bondegård på facebook og samtidig klager over tidsklemma? Da kan du regne med å få passet påskrevet. Hvor mange strakser er det i en stund? Kanskje får du svaret av Roar Brekke.

Spilles
Lørdag 17. Oktober kl 20:00

 

Doddo - Ser livet passere i revy

Doddo legger i denne forestillingen ut på en tidsreise Vi møter han som forvirret sosialist, som lat lærer og som mislykket musiker. Han får sitt første kyss, han jakter på meningen med livet og han holder på dø.

Doddo forteller om tiden som ble borte, og musikken som kom…Og han gjør det med humor – helt på alvor.


Spilles
Fredag 23. Oktober
Lørdag 24. Oktober
Fredag 30. Oktober
Lørdag 31. Oktober

Klokken 20:00
Hakkebakkeskogen
Historien om "Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen" har en spesiell plass hos mange voksne og den blir aldri "gammel". Barna elsker skøyeren Klatremus, skurken Mikkel Rev som blir snill, Bamsefar, Brumlemann og alle de andre dyrene i Hakkebakkeskogen.

"DET SVINGER av forestillingen" sa Bergens Tidende om publikumsuccessen "Hakkebakkeskogen" i 2012 og roste både regi og scenografi.

Vi forteller historien med en liten vri her og en liten vri der. Små detaljer og ablegøyer som utfyller Torbjørn Egner sitt verk.

Spilles frem til 1. November
Regi: Ann-Terese Aasen
Jul i Vennebyen
Spenning og humor for både store og små, med politiker parodier og nissedrama: Apa, Jumpi, Ted, Elfie og alle de andre kjente figurene fra Vennebyen ble en kjempesuksess i fjor og Bergensavisen roste stykket for både musikk, humor og varme.

Premiere: 13. November
Regi: Karoline Stemre
Fyllingsdalen Teater 2015


fjern meg fra eposlisten

Email Marketing Powered by Mailchimp