Copy
 

Absorbenti i oprema za skupljanje prolivenih tekućina


Kombinacija jedinstvenog FIBERCAN absorbenta i dobro osmišljene PELICAN jedinice, koja istovremeno služi kao skladište, nosač pribora i sito kroz kojeg se absorbent prosijava, predstavlja za korisnike nenadmašno riješenje.
 
PELICAN kolica“ i „PELICAN nosiljka“ su inovativne jedinice sa mogučnošću skladištenja, rasipanja i prosijavanja FIBERCAN absorbenta. Mogu primiti 50 l (2 vreće) absorbenta.
Konstrukcijom su posve prilagođene korisniku, a zahvaljujući integriranom sustavu prosijavanja značajno minimiziraju potrošnju absorbenta i generiranje industrijskog otpada.
PELICAN kolica su vrlo pokretna, robusna i lagana za uporabu. Na njima je smješten sav alat i pribor potreban za uklanjanje prolivenog ulja  (ili druge tekućine).
PELICAN nosiljka se može zahvaljujući svojoj kompaktnoj izvedbi lako odlagati vješanjem na zid. Odlično riješenje za manje radionice.
FIBERCAN absorbent je proizveden od pamuka i mljevene orahove ljuske. Njegova je specifičnost svojstvo spremanja prikupljene tekućine u kapsulu te formiranje grudica. Neiskorišteni dio se prosijavanjem vraća u skladišni dio jedinice.
Sa Fibercanom se ostvaruju bitne uštede.

 
Fibercan absorbira i prikuplja sve vrste prolivenih tekućina, osim jakih kiselina. Absorbira 3 do 4 puta više nego uobičajni absorbenti (piljevina, pelete, ...).
Nije potrebna učestala nabava, jer nema bacanja dijela koji nije absorbirao tekućinu, pa niti njegovog zbrinjavanja. Količina otpada smanjuje se do 8 puta!

Prospekt i tehničke karakteristike proizvoda.


 
Pošalji upit!
Facebook
Facebook
Email
Email
Website
Website
Copyright © 2015 Domes d.o.o., All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp