Copy
3:e Våningen
3:e Våningens nyhetsbrev.
Kan du inte öppna brevet? Läs det i din browser

ANNA KOCH 
Almost Out of Sight

12–14 december


Vi har bjudit in koreografen Anna Koch till att återbesöka och omskapa en koreografi som för snart 10 år sedan visades vid Göteborgs Dans- och Teaterfestival. Anna Koch har sin bas på Weld i Stockholm och på 3:e Våningen arbetar hon med de lokala dansarna Elsa Aurell, Olof Persson och Lina Räftegård. 


Almost Out of Sight består av upprepade, mönster, rytmer och rörelser. Dessa kan förnimmas som en bakvänd besvärjelse inför ett vara där sikten låg fri, öppen och klar. Nu är det dimma och våra sinnen måste skärpas för att inte gå mer vilse. Vi håller i varandra, i strukturer, hoppet och koreografin som i en blåsa i vår andes glas* den plats vi kämpar på, en stund på jorden.

Anna Koch har under många år arbetat med dansens tradition av formationer från baletter och folkdanser samt skilda ritualer av gemensam rörelse. Hon intresserar sig för det repetitiva och vad ackumulerad rörelse gör över tid.

Den första versionen av dans i dimma var ett samarbete med Sybrig Dokter, Ingrid Cogne och Rasmus West. Stycket hette då Weld far out west.

Spelas
12 december kl 19:00
13 december kl 19:00
14 december kl 16:00

Biljetter
Ordinarie pris 160 kr
120 kr för pensionär, student, arbetssökande.

Köp biljett på Tickster >>

Läs mer på 3:e Våningens hemsida >>

 

HELLGREN & SVENSDOTTER
Arrangemang av Levande Musik

Söndag 8 december kl 18:00


My Hellgren och Anna Svensdotter har funnits med på den svenska musikscenen under ett flertal år, både som solister och med olika ensembler. De fångar sin publik med sina starka personliga uttryck och skapar tillsammans en delikat musikalisk väv med mystiska och intrigerande undertoner.

Duo Hellgren & Svensdotter samarbetade i sin första produktion med kompositören Mirjam Tally. På premiärspelningen i oktober 2017 på klubb Skaiv i Visby, uruppfördes Mirjam Tallys verk ’Luminescent Seas’ för basflöjt, cello, och elektronik, tillsammans med soloverk av Tally och duon Libelulles av lettiska kompositören Santa Ratniece. 
 
Läs mer och boka biljetter på 3:e Våningens hemsida >>

ANNA EKHOLM 
OSCAR GARD MONTAN
ANNA LAMBERG

Tre utställningar #2

Utställningen öppen tom 15 december 2019
Ons–sön kl 12:00–16:00
Fri entré


Det finns så mycket spännande samtida konst och så många verksamma konstnärer! Som arena kan det ibland vara tråkigt att behöva välja bort och begränsa urvalet. I våras delade vi av utställningshallen och bjöd in tre konstnärer att visa varsin separat utställning samtidigt.

Nu i höst upprepar vi denna succé! 23 november blir det gemensam vernissage för tre utställningar av Anna Lamberg, Oscar Gard Montan och Anna Ekholm. Måleri, keramik och foto visas upp i utställningshallen på 3:e Våningen.  
 
Läs mer om utställningen på 3:e Våningens hemsida >>

Hemsida | Facebook | Instagram



Besök oss:
3:e Våningen
Sockerbruket 9
Göteborg 414 51
Sweden

Add us to your address book


 
 
Copyright © 2019 3:e Våningen, All rights reserved.
 


Email Marketing Powered by Mailchimp