Copy
Har du problemer med at se denne mail? Se den i din browser
Velkommen tilbage fra ferie

- vi håber, du har nydt det! :-) Og velkommen til en frisk udgave af
vores nyhedsbrev, hvor du bl.a. finder fif til, hvordan du kan forlænge
feriefølelsen med små - men afgørende - greb... Rigtig god læselyst! :-)
 
Bedste hilsner
Aarhus Airport A/S

BUDAPEST: Citybreak for krop og sjæl!

Synes din krop ikke, den er helt færdig med at holde ferie? Hvad så med at forlænge den med et city-break i en af Europas større byer?

’Paris til halv pris’ bliver der sagt om Budapest og den fortryllende bys mange seværdigheder. Så måske skulle man overveje at trække stikket ud for en forlænget weekend og forkæle krop og sjæl med en tur i et af Budapests mange termalbade, byens store hovedattraktion.

På trods af, at det er billigt at leve i Budapest, og et glas vin og en tallerken dampende gullasch mange steder kan fås til under 50 kroner, så er byen et overflødighedshorn af smukke omgivelser og fortryllende kulturoplevelser – så langt som muligt man kan komme fra den gængse grå og fattige opfattelse af det gamle Østeuropa.


> Find billetterne til dit næste eventyr på SAS’ lavpriskalender

Sådan forlænger du ferie-følelsen

Når ferien går på hæld og til slut også er ovre, så er der masser af ting, vi kan gøre, for at bevare følelsen af ferie og forlænge sommer-vibe'en, fx:

- Drikke et glas kold hvidvin på terrassen, når du kommer hjem fra job
- Lave bål i bålfad og hygge med snobrød, til det bliver mørkt
- Gå ture på stranden - også selvom det blæser, og solen ikke skinner
- Stå tidligt op og nyde en kop langsom morgenkaffe i solen
- Printe billeder fra din ferie, ramme dem ind eller hænge dem på køleskabet
- Køre aftenture til skønne steder i det danske sommerland
- Tag på weekend i sommerhus eller en smuttur til en europæisk storby

Det vigtige er at holde fast i nogle af de ting, der gør, at DU mærker, det er sommer - også når ferien er forbi.

Måske kan det også være en idé at planlægge en forlænget weekend i sensommeren eller efteråret, hvis du har mulighed for det - så har du allerede noget at glæde dig til, når sommerperioden er slut. Her på redaktionen i lufthavnen er vi i hvert fald allerede i fuld gang med at tænke over, hvor vi gerne vil hen næste gang, vi skal ud at flyve... 

 

Byer, du skal besøge

- selvom du ikke kan udtale deres navn 


Vi er lykkelige over, at vores dejlige Aarhus er så populær ude i verden for tiden. Nu har vi tilmed fået plads på endnu en - denne gang lidt overraskende - 'must-see'-liste (plads nr. 7). Men hvad siger du - har de ramt plet med udtalen 'Arr-hoose'? 
 

(Foto: Visit Aarhus, Ole Hein Pedersen)

Duften af lune sommeraftner

- tilbud i FlyBuy lige nu

Hold følelsen af sol og sommer i live ved at bære en duft, der minder dig om poolen og de lune sommeraftner. En oplagt mulighed er den friske sommerversion af Calvin Kleins klassiker CK One, som er skabt til både herrer og damer.

CK One Summer, 100 ml: 279 kr.


Kom godt igennem tolden

Hvert år rejser mange 100.000 danskere på ferie – både inden for og uden for EU. Og når de kommer hjem, har de ofte et godt køb eller en souvenir med i bagagen. Langt de fleste kommer uden problemer gennem tolden. Men desværre er der også enkelte, som bliver nødt til at betale told og en evt. afgift, fordi de på forhånd ikke var klar over, hvad og hvor meget de måtte have med hjem fra ferie. Vil man være helt sikker på at komme godt igennem tolden, så er det en god ide at tjekke www.skat.dk/rejs.
Forkæl dit netværk: Del nyhedsbrevet
Share
Share
Forward

Om Aarhus Airport
Aarhus Airport er østjydernes nærlufthavn med blot 35 min. kørsel fra fx Aarhus centrum og 40 min. fra Randers. Med et rute- og charternet, der dækker vigtige dele af Europa, sikrer vi det østjyske erhvervsliv og østjyderne hurtig og nem adgang til og fra europæiske destinationer som fx London, Oslo, Stockholm, Cypern og Mallorca. Via vores ruter til København, Gøteborg, London, Oslo og Stockholm sikrer vi desuden, at østjyderne kan komme videre ud i verden til destinationer, som vi ikke selv har direkte flyvninger til - op imod 700 videre direkte ruter. Aarhus Airport beskæftiger ca. 100 medarbejdere – fra check-in-medarbejdere og passagerservice til ramp- og security-folk.

Facebook
LinkedIn
Web
YouTube
Copyright © 2016 Aarhus Airport, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp