Copy
Har du problemer med at se denne mail? Se den i din browser
Nyhedsbrev marts 2016

NYHED: Lampedusa – Syditaliens perle  
Århus Charter introducerer som de første i Nordeuropa charterferier til Syditaliens perle, Lampedusa – direkte fra Aarhus Airport, hver lørdag i hele juli måned på en flot dagflyvning.

Lampedusa er et særdeles populært rejsemål med en venlig og gæstfri italiensk befolkning. Øen byder på de mest fantastiske, hvide og børnevenlige sandstrande og det mest imponerende azurblå, rene og klare vand. Tag med på en bådtur, og se de mange grotter samt flotte klippeformationer. I øens største by, Lampedusa by, er husenes arkitektur udpræget italiensk med et islæt af arabisk bygningskunst. Byen har en rigtig hyggelig havn og byder i øvrigt på stemningsfyldte smalle italienske gader med butikker, barer og restauranter, hvoraf flere har udendørs servering samt livemusik. Stift bekendtskab med Lampedusas fantastiske køkken, der er inspireret af det sicilianske køkken.

Århus Charter tilbyder altid gratis parkering i Aarhus Airport.
Du kan se alle bureauets rejsemål på www.aarhuscharter.dk

 
> Se alle Århus Charters hoteller på Lampedusa
Kære læser!
 
Mens vi venter på foråret, kommer der her en spændende særudgave af vores marts-nyhedsbrev, hvor vi har valgt at skabe fokus på den svenske hovedstad Stockholm som rejsemål. Vi ved ikke med dig - men vi kommer altså lidt i forårsstemning og føler os ret klar til at sidde på en fortovscafé, spadsere en tur ved vandet og gå på museum...
 
I nyhedsbrevet kan du bl.a. læse om følgende:
  • 5 gode grunde til at opleve Stockholm
  • Lige nu kan du opleve - udforsk VisitStockholms eventkalender
  • Vidste du at... om kongeresidensen Drottningsholms Slott
  • Besøg Gamla Stan
  • Find inspiration om Stockholm på Youtube
Rigtig god læselyst! Og god weekend!

Bedste hilsner
Aarhus Airport

 
Husk, at du kan flyve til Stockholm fra Aarhus Airport op til 4 gange dagligt - vælg selv, om det skal være til citylufthavnen Bromma eller den internationale lufthavn Arlanda lidt nord for byen!
5 gode grunde til at opleve Stockholm

Vi er vilde med Stockholm - en helårsdestination med masser at byde på, uanset om du trænger til et citybreak eller skal gøre forretning. Her er 5 rigtig gode grunde til at opleve byen, der ofte betegnes som Skandinaviens hovedstad.

1. Smagen af Stockholm | Du kender nok godt svenskernes kjötbullar og kanelbullar, hvilket uden tvivl delvist skyldes smagen og delvist IKEAS internationale udbredelse. Vi kender også svenskernes forkærlighed for fisk og skaldyr. Men her stopper Stockholms madscene bestemt ikke. Med sine otte Michelin-restauranter er byen et af de førende midtpunkter for ny nordisk kogekunst. 

2. Kulturel overflod | Stockholm bugner af museer og gallerier for enhver smag. Så hvad end du er til, bør der være noget for dig. Du kan fx se en af verdens fineste kunst-samlinger fra det 20. og 21. århundrede på Moderna, fordybe dig i imponerende fotografisamlinger på Fotografiska, beundre krigsskibe på Vasa eller opleve den spændende historie udfolde sig på frilandsmuseet Skansen. Stockholm var i øvrigt europæisk kulturhovedstad i 1998.

3. Shoppemekka | Trænger du til en omgang 'retail therapy'? Så er Stockholm bestemt et godt valg til din næste weekendtur. Svensk mode består nemlig ikke længere af langt nakkehår og joggingsæt. Tværtimod er svenskerne helt med på beatet, og byen har alt, hvad et shoppehjerte kan begære, uanset om du er til highstreetmærker som H&M på strøget, luksusmærker som Hugo Boss i Nordiska Kompaniet eller urban hipstermode i SOFO (South of Folkungsgatan).

4. Made for business | Stockholm er et centrum for pulserende forretningsliv og stærk vækst med over 22.700 nye registrerede virksomheder - om året! Stockholm er en oplagt lokation for møder eller konferencer, idet byen har alle tænkelige faciliteter til rådighed. Dette afspejles også i, at byen til stadighed er på ICCAs top 20 liste over de byer i verden, hvor flest konferencer afholdes. 

5. En stærk forbindelse | Fra Aarhus Airport kan du op til 4 gange dagligt flyve direkte til to af Stockholms effektive lufthavne: Bromma og Arlanda. Herfra er der rig mulighed for at se hele verden med direkte ruter til ikke mindre end knapt 200 lufthavne fordelt over hele verden – så mon ikke der også er en destination, der passer til dine ønsker og behov? 

(Foto: VisitStockholm, Henrik Trygg).
 
> Oplev Stockholm - rejs fra Aarhus Airport!
Vidste du at...

Som storby og hovedstad lægger Stockholm grund til mange af Sveriges største og vigtigste kulturinstitutioner.

Stockholm huser blandt andet tre Unesco Verdensarv-seværdigheder: Drottningholms Slott, vikingebyen Birka og Skogskyrkogården. 

Drottningsholms Slott, hvor den kongelige familie holder til, er den mest besøgte turist-attraktion i Stockholm.


(Foto: VisitStockholm.dk, Jeppe Wikström. Motiv: Vagterne ved Drottningsholms Slott).

Stockholm: Find inspiration på Youtube

 

En måde, hvorpå man kan lade sig inspirere til en ferie eller et ophold et sted i verden, er ved at søge på Youtube og se, hvad der kommer frem af spændende video-klip med anmeldelser, gode råd, tips og tricks, do's and don'ts.

Vi har søgt på Stockholm - og er faldet over nogle inspirerende os sjove indslag. 


Måske også noget for dig?

(Foto: VisitStockholm, Jeppe Wikström. Motiv: Fåfängan, Södermalm).

> Find film-bidder om Stockholm på Youtube
#tætterepå

Flyver du til eller fra Aarhus Airport - så tag et sigende billede, og mærk det med hashtagget #tætterepå, når du lægger det på fx Facebook eller Instagram.

På den måde kan vi følge lidt med i alle de flotte/ gode/ sjove/ specielle billeder, der bliver taget - og forhåbentlig se et væld af fortolkninger af #tætterepå. 


God fornøjelse! :-)
Set de blå?

Aarhus Airport nye annonce-design er p.t. i gang med at blive implementeret - og det 'nye sort' er... blåt.

Vi håber, du kan li' annoncerne - tanken er i hvert fald, at det skal være tydeligt for enhver, der ser dem, hvor man kan komme hen fra Aarhus Airport.

Du vil kunne støde på annoncerne flere steder, bl.a. i Jyllandsposten og på nettet.
Følg os på de sociale medier og web
Facebook
LinkedIn
Web
YouTube
Lige nu kan du opleve

Der er et væld af oplevelser at hente i Stockholm. Se fx Don Giovanni i operaen frem til den 28. april eller udstillingen "Sex & the Sea" på det maritime museum frem til og med den 3. april. Eller hvad med at opleve byen på en guidet tur i løbetøjet på "Run with me Stockholm"? Eller se udstillingen om den svenske natur på Naturhistoriska Museet...?

(Foto: VisitStockholm, Tove Freij)
> Bliv inspireret i Visit Stockholms eventkalender
Besøg Gamla Stan

Den ældste del af Stockholm er Gamla Stan, som ligger på øen Stadsholmen. Her ser man tydeligt det middelalderlige gadenet med de to hovedgader Österlånggatan og Västerlånggatan samt mange små stræder, der løber ned mod vandet. I Gamla Stan ligger blandt andet Tyska kyrkan, Storkyrkan og Riddarhuset.

(Foto: VisitStockholm, Tove Freij)
Succes i Herning  

Sidste weekend i februar deltog Aarhus Airport i årets feriemesse ’Ferie For Alle’ i Herning. Det var en stor succes, og messen blev i løbet af de tre messedage besøgt af over 60.000 gæster. 

Standen, som vi delte med Århus Charter, var velbesøgt, og vores ansatte fik en god snak med rigtig mange besøgende, som kom forbi for at hilse på og stille spørgsmål. Ikke mindst glædede det os at fortælle om den nye destination Lampedusa med direkte flyvning fra Aarhus Airport.  
 
Der er ingen tvivl om, at vi deltager på messen igen næste år! Tak for besøget til de af jer, vi hilste på!
Renoveringen er i fuld gang

Renoveringen af Aarhus Airports faciliteter er i fuld gang - første etape består af nye gulve og nye toiletfaciliteter. 

Toiletfaciliteterne ombygges helt, og de nye bliver luftige og lyse i udtrykket. Ligeledes skiftes de mørkebrune gulve ud med lyse, slidstærke gulve.

Det kommer til at gøre en stor forskel for oplevelsen af lufthavnen, at vores faciliteter er up-to-date. Det vil få Aarhus Airport til at fremstå mere indbydende som en fremtidssikret indgangsportal for de mange rejsende, der besøger Østjylland på forretningsrejser og som turister – ikke mindst i forbindelse med Kulturby 2017. 

Efter renoveringen vil det frivillige initiativ ’Aarhus Lufthavn 2.0’ ved hjælp af crowdfundingkampagner sørge for at give lufthavnen et kunstnerisk og kulturelt boost i samarbejde med en række lokale og internationale kunstnere. 
Forkæl dit netværk:
Del nyhedsbrevet
Share
Share
Forward

Aarhus Airport er østjydernes nærlufthavn med blot 35 min. kørsel fra fx Aarhus centrum og 40 min. fra Randers. Med et rute- og charternet, der dækker vigtige dele af Europa, sikrer vi det østjyske erhvervsliv og østjyderne hurtig og nem adgang til og fra europæiske destinationer som fx London, Oslo, Stockholm, Cypern, Mallorca og Lampedusa. Via vores ruter til særligt København, Gøteborg, Oslo og Stockholm sikrer vi desuden, at østjyderne kan komme videre ud i verden til destinationer, som vi ikke selv har direkte flyvninger til - rundt regnet 700 videre direkte ruter. Aarhus Airport beskæftiger ca. 100 medarbejdere – fra check-in-medarbejdere og passagerservice til ramp- og security-folk.

Lidt mere nærværende
Copyright © 2016 Aarhus Airport, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp