Copy
Juleshopping i London
Jule- og nytårsferie med Århus Charter
Aarhus Airport: Hundredvis af destinationer 

 
Har du problemer med at se denne mail? Se den i din browser

Hvem skal du juleshoppe med...?
 
Det føles måske lidt tidligt at tale om jul nu - men faktum er, at der kun er ca. halvanden måned til.... Så har du lyst til at shoppe julegaver i Reykjavik, New York eller London, er det måske nu, du skal booke flybilletten? 

Juleshopping i London er en helt speciel, stemningsfuld klassiker - og næsten med garanti et hit, uanset hvem du skal afsted med. 
I byen får du rig mulighed for at shoppe alt, hvad hjertet begærer - samtidig med at byen tilbyder et utal af julemarkeder og underholdning, der skaber den helt rigtige julestemning.

Oplev eksempelvis, at Hyde Park i juletiden er forvandlet til Winter Wonderland, hvor du bl.a. kan hilse på julemanden i Santa Land, skøjte på Englands største skøjtebane eller prøve en af de vilde forlystelser! Og hvordan mon årets udsmykning er i hyggelige Liberty, lækre Harrod's eller cool Selfridges...? Eller hvad med Fortnum & Mason's eventyrlige butik, der bugner af engelsk klasse med te, kaffe, kager, kiks og marmelade - og ret sikkert slår benene væk under dig med deres fantastiske udsmykning og smukke gaveæsker.

 
NB! Ved juletid er London et mekka af lys, oplevelser og fantastisk stemning - på den klassiske måde. Tag på juleshopping med en god ven, veninde eller kæresten, konen eller din mor - og kom hjem med helt særlige gaver til dem, du holder af.

HUSK: Vi har op til 7 afgange til London om ugen fra Aarhus Airport
Julestemning og festfyrværkeri på Madeira 
 
Rejs med Århus Charter til smukke Madeira, direkte fra Aarhus Airport. Skab nye traditioner til jul og nytår, væk fra sne, slud og kulde, og nyd julehøjtiden på Madeira, hvor gader og stræder er pyntet op med de smukkeste dekorationer af julelys. Juleafgangen er søndag den 18. december 2016. Også nytåret på Madeira er helt spektakulært og byder på et verdenskendt festfyrværkeri uden sammenligning! Århus Charter tilbyder i år en helt speciel mulighed for at nyde både juledagene samt nytårsaften på smukke Madeira i en og samme uge! Hold juleaften sammen med dine kære i Danmark, og rejs med på vores nytårsafgang søndag den 25. december 2016
 
Århus Charter tilbyder også flyvninger til Tenerife i jul og nytår med afgange torsdag den 22. og 29. december 2016 (nytårsafgangen d. 29/12 er 9 dage!). 
 
NB! Århus Charter tilbyder altid gratis parkering i Aarhus Airport.
Sol og strand, kultur - og lækker livsstil...?
NB! Malaga er kun én af de mange hundrede destinationer over hele verden, som du kan nå fra Aarhus Airport. Her er 6 andre fantastiske steder i verden, du også kan nå fra Aarhus Airport:
Amsterdam
> Ja tak, lad mig se på billetter

(NB! De nævnte destinationer når du fra Aarhus Airport
via ét stop over Stockholm, Oslo eller København).
Hyg dig med det nye Connect

Nyeste udgave af vores flotte lufthavnsmagasin er landet, og du kan hente det i lufthavnen. Online-udgaven kan du se her:

 
Forkæl dit netværk 
- del nyhedsbrevet
Del
Del
Send til en ven

Pas på læberne!

Læberne har den tyndeste hud i ansigtet og påvirkes derfor mest af vind og vejr. Uanset om du tager sydpå, eller du bliver herhjemme i kulden over vinteren, så er der god grund til at passe lidt ekstra på læberne.

Redaktionen anbefaler Elizabeth Ardens fremragende plejeserie til læberne, som giver dine læber alt det, de har brug for, uanset om du skal ud i kulden eller ligge i solen og derfor har brug for fugt, beskyttelse og solfaktor.
 

Elizabeth Ardens læbeplejeserie fra 139,-
- du finder den i Flybuy

Om Aarhus Airport
Aarhus Airport er østjydernes nærlufthavn med blot 35 min. kørsel fra fx Aarhus centrum og 40 min. fra Randers. Med et rute- og charternet, der dækker vigtige dele af Europa, sikrer vi det østjyske erhvervsliv og østjyderne hurtig og nem adgang til og fra europæiske destinationer som fx London, Oslo, Stockholm, Cypern og Mallorca. Via vores ruter til København, Gøteborg, London, Oslo og Stockholm sikrer vi desuden, at østjyderne kan komme videre ud i verden til hundredvis af andre destinationer. Aarhus Airport beskæftiger ca. 100 medarbejdere – fra check-in-medarbejdere og passagerservice til ramp- og security-folk.

Facebook
LinkedIn
Web
YouTube

Copyright © 2016 Aarhus Airport, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp