Copy
Har du problemer med at se denne mail? Se den i din browser

Nyhedsbrev 22. september 2015
Mini-break i Stockholm?

Måske var det en idé at tage en kæreste- eller veninde-tur til den skønne svenske hovedstad, der emmer af storbypuls og svensk charme...? 

I øjeblikket har vi op til 2 afgange til Stockholm hver dag fra Aarhus Airport.

BEMÆRK: Vi har hele 4 daglige afgange til Stockholm, når ruten til Arlanda åbner d. 25. oktober 2015. Du vælger selv lufthavn: Bromma eller Arlanda...?

 
> Læs mere om den nye rute, som du allerede kan booke billetter til nu
VI OVERRASKER EN HELDIG PASSAGER

2 stk. gratis billetter til passager nr. 2,5 mio.!


Passager nr. 2,5 mio. på ruten mellem Aarhus og London Stansted går inden længe ombord på et fly til London. Når dét sker, holder vi fest i lufthavnen!

Vi overrasker slet og ret den heldige passager med 2 gratis billetter med Ryanair til London - på et tidspunkt efter eget valg. Sådan! 

Hold øjne og ører åbne - er du måske selv en af passagererne på netop den flyvning, der viser sig at være 'lotto'-flyvningen... eller kender du måske én, der er? :-)
> Ryanairs hjemmeside
Tæt på en virksomhed i Aarhus Airport...

Vidste du, at du kan uddanne dig til både erhvervs- og privatpilot i Aarhus Airport
?

GreyBird Pilot Academy uddanner ca. 20-30 erhvervspiloter og 10-20 privatpiloter om året - i fly af mærket Tecnam, som er udstyret med EFIS-cockpit. Det helt særlige ved Tecnam-flyene er, at de støjer en tredjedel af, hvad et normalt fly gør - og bruger mindre brændstof.

GreyBird har, som den eneste danske flyveskole, mulighed for at efteruddanne piloter på tre forskellige airline-flytyper, nemlig Boeing 737, ATR 72 og Airbus 320. 

Går du med pilotdrømme, kan du tage kontakt til GreyBird Pilot Academy i Aarhus Airport.
> GreyBird's hjemmeside
Tag sydpå, når det bli'r koldt

Allerede her i september måned begynder efteråret at 'vise tænder'. Så måske var det en god idé at få lagt lidt ferieplaner for vinterhalvåret, så du kan komme sydpå og nyde varmen, mens det rusker og er koldt i Danmark? 

Vinterprogrammet fra Aarhus Airport rummer destinationer som Tenerife og Madeira.

 
> Find billetter sydpå
Surf løs! 
 
I Aarhus Airport tilbyder vi vores rejsende gratis og ubegrænset WiFi.

Og for at gøre livet lettere for alle, har vi ændret login-processen, så det er endnu nemmere for dig at komme i gang med at benytte internettet. Du vælger blot netværket, accepterer betingelserne, og så er du klar til at 'surfe'.
Hvor går rejsen hen...?

Aarhus Airport har masser af ruter ud i verden... Med vores rutekort får du nemt det forkromede overblik.

Tag fx til Norges skønne hovedstad, og nyd en aften i Operahuset (ref. foto ovenfor). Vi har op til 3 daglige afgange fra Aarhus Airport.
> Hvor går din rejse hen? Se vores rutekort
Hold mødet eller konferencen i Aarhus Airport

Vores konference-lokaler ligger på 1. sal i terminal-bygningen og kan reserveres af alle - både rejsende og ikke-rejsende. Der er elevator direkte fra vandrehallen. 

Lokalerne har en kapacitet på 8-50 personer og har alt udstyr. 
> Læs mere om møder og konferencer i lufthavnen
Følg os på de sociale medier og web
Facebook
LinkedIn
Web

Hvordan skal forsiden se ud?

En frisk udgave af vores lufthavnsmagasin 'Connect' er lige på trapperne, men vi har brug for din hjælp, før vi kan få det gjort helt færdigt. For hvordan skal forsiden på magasinet se ud...?

På vores facebookside finder du opslaget, hvor du sammen med vores øvrige snart 10.000 følgere kan stemme om hvilken forside, der skal trykkes. Skynd dig derind, og giv din mening til kende.

 
Vi glæder os til at se resultatet!
Rigtig god tur i 'stemmeboksen' :-)
 
De bedste hilsner
Aarhus Airport
> Stem på din forside-favorit


Udsmyk din lufthavn

Har du set det initiativ, der går under navnet "Aarhus Lufthavn 2.0"?! Vi synes, det er vildt - og vildt spændende, at der er nogle kompetente ildsjæle, som vil forskønne vores lufthavn - for vi kan nok alle blive enige om, at vores brune lufthavn ikke er det mest æstetisk inspirerende syn. Så vi lægger gerne rammerne til!

Lad os se, om der kan blive skabt en indgangsportal til Østjylland, som også visuelt er befolkningen værdig - ikke mindst i forbindelse med Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad!

(Foto:
Tim Fokking Frederiksen).

> Aarhus Lufthavn 2.0: Udsmyk din lufthavn!
VIND VIND VIND

Aarhus har fået sit helt eget brætspil, nemlig "CitySpot Aarhus"-spillet, der er en blanding af Trivial Pursuit, Matador og Ludo. Spillet rummer ikke mindre end 900 spørgsmål om Aarhus, herunder spørgsmål om.... ja, du gættede rigtigt: Aarhus Airport, selvfølgelig :-)

Det er det tyske brætspil-firma Nowus Games, med dansk filial i Ry, der introducerer CitySpot Aarhus-spillet, som er tænkt som et underholdende videns-spil om byen, dens institutioner, virksomheder og historie.

 
> Deltag i konkurrencen på facebook, og vind et eksemplar af det flotte Aarhus-spil!
KulturCharter på Madeira!
– skræddersyet charterferie med autentiske oplevelser
 
Rejs med Århus Charter til smukke Madeira, direkte fra Aarhus Airport. Som noget nyt tilbydes Madeira-gæster inden afrejse et møde med Århus Charters OplevelsesGuide, Bettina Lyngsdal, der gerne deler ud af sine erfaringer til, hvad ferien på Madeira kan indeholde.

Århus Charter holder til i øens charmerende hovedby Funchal, hvor den gamle bydel glimrer med sit farvestrålende lokale marked, den smukke katedral samt de kunstneriske, bemalede døre, som giver hyggelige og stemningsfyldte gader. Madeira kendes af mange som "Blomsterøen i Atlanten" pga. sin rige og alsidige flora, og svævebanen fører da også til både den tropiske og den botaniske have. 

HUSK: Gratis parkering i Aarhus Airport for chartergæster.
> Se alle Århus Charters hoteller på Madeira
> Læs mere om KulturCharter
En duft af mand - tilbud fra FlyBuy

I lufthavnens taxfreeshop får du altid gode priser - i øjeblikket kan du fx få den nye Paul Smith Essential EDT til herrer. Duften er elegant og frisk, moderne og maskulin - med intense aromatiske noter af træagtig bund.

100 ml: 469 kr.50 ml: 379 kr.30 ml: 279 kr.
Forkæl dit netværk:

Del nyhedsbrevet
Share
Share
Forward

Aarhus Airport er østjydernes nærlufthavn med blot 35 min. kørsel fra fx Aarhus centrum og 40 min. fra Randers. Med et rute- og charternet, der dækker vigtige dele af Europa, sikrer vi det østjyske erhvervsliv og østjyderne hurtig og nem adgang til og fra europæiske destinationer som fx London, Oslo, Stockholm, Cypern, Mallorca, Lesbos og Kreta. Via vores ruter til særligt København og Stockholm-Arlanda sikrer vi desuden, at østjyderne kan komme videre ud i verden til destinationer, som vi ikke selv har direkte flyvninger til. Aarhus Airport beskæftiger ca. 100 medarbejdere – fra check-in-medarbejdere og passagerservice til ramp- og security-folk.

Lidt mere nærværende
Copyright © 2015 Aarhus Airport, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp