Copy
Har du problemer med at se denne mail? Se den i din browser

Nyhedsbrev 12. august 2015
Sund, frisk og tilpas på din rejse
Ferie-perioden er på retur - og hverdagens trummerum er så småt tilbage på programmet for de flestes vedkommende. Men derfor kan du jo godt forlænge følelsen af sommer, sol og sand mellem tæerne...
Surf 's up!
 
I Aarhus Airport tilbyder vi naturligvis vores rejsende gratis og ubegrænset WiFi.

Og for at gøre livet lettere for alle, har vi ændret login-processen, så det bliver endnu nemmere for dig at komme i gang med at benytte internettet.

Du vælger bare netværket, accepterer betingelserne, og så er du på og klar til at 'surfe', præcis som det passer dig.
Også tid til at sove længe

Du kan sove en halv time længere, når du flyver på charterferie fra Aarhus Airport. Vi har nemlig forbedret servicen, så du - i stedet for at møde 2 timer inden afgang - kun behøver at møde 1,5 timer inden afgang.

På den måde kan du starte din ferie endnu friskere - og stadig have rigeligt med tid til at komme af sted i god ro og orden. Det kalder vi livskvalitet! 


Rigtig god ferie!
STOCKHOLM: I øjeblikket har vi 2 afgange til Stockholm hver dag fra Aarhus Airport - hele 4 afgange, når ruten til Arlanda åbner i oktober. Du vælger selv lufthavn: Bromma eller Arlanda.
Hvor går rejsen hen...?

Aarhus Airport har masser af ruter ud i verden... Med vores rutekort får du nemt det forkromede overblik.
> Se rutekortet
> Læs CONNECT - vores lufthavnsmagasin med masser af erhvervs- og livsstilsstof

Får du den bedste pris?

Din flyrejse fra Aarhus Airport er kun få klik væk. I samarbejde med Travelmarket.dk søger vi på mere end 1.000 forskellige websider for at finde den billigste pris til dig. Med en enkelt søgning kan du sammenligne priser på tværs af rejsesøgemaskiner. Book din rejse - og snart er du på vej ud i verden til den bedste pris.
 
> Søg flybilletter
HUSK: Gratis parkering for chartergæster

Booker du din charterferie sydpå gennem Århus Charter, så parkerer du gratis i lufthavnen.

Tilbuddet gælder p.t. ved køb af rejser på sommer-programmet til Mallorca, Cypern, Kreta og Lesbos samt Tenerife og Madeira til næste vinterprogram.
> Læs mere om parkering
Hold jeres møde eller konference i Aarhus Airport

- og få et nyt perspektiv på tingene... 
Vores konference-lokaler ligger på 1. sal i terminalbygningen og kan reserveres af alle - både rejsende og ikke-rejsende. Der er elevator direkte fra vandrehallen.

 

Lokalerne har en kapacitet på 8-50 personer og har alt udstyr. 

> Læs mere om møder og konferencer i lufthavnen
Følg os på de sociale medier og web
Facebook
LinkedIn
Web

Velkommen tilbage i sædet!

I Aarhus Airport ligger det os på sinde, at du altid har det godt - ikke mindst når du rejser. Vi giver dig derfor her et par tips til, hvordan du opnår en 'feel-good'-følelse, når du skal ud at flyve. 

Drik masser af vand. Sørg for, at væskebalancen er i orden med vand, juice osv. Indtag moderate mængder kaffe og te. Bær på så lidt som muligt. Hav kun de allervigtigste ting med dig, når du rejser – så sparer du kroppen for en masse anstrengelser. Brug briller. Luften ombord på et fly er mere tør end almindelig luft. Skift derfor dine kontaktlinser ud med briller. Fugt din hud. Brug fugtighedscreme på hænder og i ansigt, så huden ikke tørrer ud. Hold dig i bevægelse. Hold kroppen i gang, fx med venepumpeøvelser. Gør dig det behageligt. Tag jakken af, og sørg for, at dit tøj ikke strammer. 

Før rejsen: Besøg din læge, hvis du har særlige helbredsmæssige grunde hertil. Tjek, om der er krav til fx vaccination det sted, hvor du skal hen. Få en god nats søvn, inden du skal flyve. Spis let mad.
I lufthavnen: Hav god tid til check-in. Brug en kuffert med hjul, så du aflaster din krop. Når du er igennem check-in og security, så hvil dig så meget som muligt.
Under flyvningen: Tyg fx tyggegummi for at udligne trykket i dine ører ved start og landing. Sid så godt som muligt i flysædet – og skift stilling ofte. Undgå at sove i en fastlåst stilling, som vil give dig ondt i fx nakke og skuldre.
Efter ankomst: Lav øvelser, der får blodomløbet godt i gang.

Rigtig god tur!
 
De bedste hilsner
Aarhus Airport
- lidt mere nærværende
Oplev London!

London er en oplagt destination for oplevelser og nydelse, så forkæl dig selv med en weekendtur til den pulserende storby. Her kan du opleve den ultimative storbyfornemmelse, mens du forkæler din æstetiske sans på Tate Modern eller dine smagsløg med moderne streetfood på Picadilly. Tag en selfie med en af dine idoler på Madam Tussauds, shop endeløst på Oxford Street, eller nyd den hyggelige atmosfære og autentiske pub-grub på en af de mange stemningsfyldte beværtninger.

Hvad enten du er et luksusdyr, en foodie, fodboldfreak, kulturelsker eller powershopper, så har London alt inden for rækkevidde og er derfor et paradis for selvforkælelse og oplevelser. Flyv til London, Stansted, med Ryanair - vi har op til 7 afgange om ugen fra Aarhus Airport!

 
> Find fly på Ryanairs hjemmeside

Forlæng ferie-følelsen

I Aarhus Airport er der plads til dit lille wellness-break, som kan give dig fornyet kraft og energi, når du er på farten i en travl hverdag, der hurtigt melder sig efter ferien.
  • Løs myoserne op i en af lufthavnens massagestole.
  • Træk frisk luft i lufthavnens unikke sansehave, Mytologiens Have, og hør lyden af rislende vand, der kan hensætte dig til en næsten meditativ tilstand.
  • Find et stille hjørne i lufthavnen, luk øjnene og lyt til den behagelige baggrundsmusik, mens du tømmer hovedet eller måske drømmer dig til mere eksotiske himmelstrøg.
  • Få ro i sindet – kobl dig på lufthavnens Wi-Fi og få styr på dine mails.
Rigtig god rejse!
Autentiske Lesbos – øen med ægte græsk charme!

Rejs med Århus Charter til smukke og autentiske Lesbos, direkte fra Aarhus Airport. Århus Charter holder til i og omkring den charmerende by Molivos, hvor man som gæst lever dør om dør med lokalbefolkningen. Byen, der er på UNESCOS verdensarvsliste, byder på god græsk stemning, hyggelige tavernaer, restauranter og lokale butikker. Lesbos er en alsidig ø, hvor man som gæst, uanset om man er til afslapning eller aktiv ferie, finder alt, hvad hjertet begærer. Besøg smukke landsbyer, kør igennem betagende natur, eller tag på besøg i et af øens mange charmerende klostre. Lesbos er stedet, hvor skønne autentiske ferieoplevelser venter på dit besøg!

Århus Charter tilbyder altid gratis parkering i Aarhus Airport. 
> Se alle Århus Charters hoteller på Lesbos
> Se alle Århus Charters rejsemål
TILBUD: Velvære fra FlyBuy

I lufthavnens taxfreeshop får du altid gode priser - i øjeblikket kan du fx få L'Occitane, Kit mains og pieds, luksus velvære til hænder og fødder, 2 x 75 ml til 199,- kr.
Forkæl dit netværk:
Del nyhedsbrevet
Share
Share
Forward

Aarhus Airport er østjydernes nærlufthavn med blot 35 min. kørsel fra fx Aarhus centrum og 40 min. fra Randers. Med et rute- og charternet, der dækker vigtige dele af Europa, sikrer vi det østjyske erhvervsliv og østjyderne hurtig og nem adgang til og fra europæiske destinationer som fx London, Oslo, Stockholm, Cypern, Mallorca, Lesbos og Kreta. Via vores ruter til særligt København og Stockholm-Arlanda sikrer vi desuden, at østjyderne kan komme videre ud i verden til destinationer, som vi ikke selv har direkte flyvninger til. Aarhus Airport beskæftiger ca. 100 medarbejdere – fra check-in-medarbejdere og passagerservice til ramp- og security-folk.

Lidt mere nærværende
Copyright © 2015 Aarhus Airport, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp