Copy
Har du problemer med at se denne mail? Se den i din browser
Nyhedsbrev den 22. januar 2016
Vi strikker en lufthavn 
 
Initiativet 'Aarhus Lufthavn 2.0' er godt i gang med at forskønne lufthavnen med forskellige kulturelle tiltag. Det sidste arrangement var et stort tilløbsstykke, da over 100 strikkelystne ildsjæle samt strikkekunstneren Stine Leth mødtes i lufthavnens rammer for at skabe et kunstværk.

Udover det materiale, de fik skabt i fællesskab, har kunstneren modtaget strikkede lapper fra store dele af verden, og ud fra samlingen er hun ved at skabe et internationalt kunstværk, der skal forskønne lufthavnen.

Det næste spændende arrangement vil foregå mere i børnehøjde, når to skoleklasser bliver inviteret i lufthavnen for at udsmykke søjlerne i ankomsthallen. Det bliver spændende at se, hvad de kreative sjæle får skabt!  
> Se flere strikke-billeder på vores facebookside
Ny medarbejder skal styrke ruteudviklingen 
 
I 2016 går Aarhus Airport for alvor i offensiven, når det gælder ruteudviklingen.

Vi arbejder således på at finde og ansætte en ny 'Head of Airline Relations', der skal analysere 
markedet og mulighederne og inddrage erhvervsliv og andre relevante østjyske interessenter i arbejdet med at skaffe aftaler på plads med luftfarts-selskaberne.
 
> Læs hele pressemeddelelsen

En duft af kvinde
- tilbud fra FlyBuy


I lufthavnens taxfreeshop får du altid gode priser - i øjeblikket kan du fx få den nye Calvin Klein-duft Eternity Woman Now Eau De Parfum til kvinder. Duften er frisk og feminin – og hylder kærligheden med strålende blomsternoter. 
 

50 ml: 389 kr.

Tæt på en virksomhed i Aarhus Airport

 

Skal du forkæles ekstra meget næste gang, du rejser? Så skal du have fat i Søren Christensen, ejeren af virksomheden Limo Group, der specialiserer sig i lufthavnstransfers til tiden og god service. Søren bygger sin forretning på høj personlig service og komfort:

”Grundtanken bag min virksomhed er at sætte kunden i centrum og altid sørge for, at oplevelsen er gennemført og fortsætter hele vejen igennem deres rejse”. Og han er ikke i tvivl om, at denne taktik virker: ”Jeg plejer at sige, at hvis vi bare får én tur, så har vi en ny fast kunde, for folk kommer altid igen, det må vi konstatere”.
 
Virksomheden har ikke kontor i lufthavnen, men fungerer alligevel som et fast indslag: ”Jeg har hele tiden stigende aktivitet i Aarhus lufthavn, hvilket hænger sammen med, at vi også har flere og flere store erhvervskunder i Aarhus” fortæller Søren.

> Læs mere om limo-service i Aarhus Airport
> Bliv opdateret med CONNECT, Aarhus Airports lufthavnsmagasin
Direkte til døren!

Med lufthavnsbussen 925X, der betjener så godt som alle planlagte flyvninger fra Aarhus Airport, kommer du nemt direkte i lufthavnen. Turen fra Banegården i Aarhus til lufthavnen tager ca. 40-50 min. 

I bussen er der god plads, Wi-Fi og gratis vand. Prisen er 100 DKK for en enkeltbillet.
 
> Find køreplan - og læs mere om lufthavnsbussen
Følg os på de sociale medier og web
Facebook
LinkedIn
Web
YouTube
Mød os på "Ferie for alle"-messen 26.-28. februar

I weekenden d. 26.-28. februar kan du drømme dig væk til Maldiverne, Australien og Sydfrankrig, når feriemessen "Ferie for alle" løber af stablen i Messecenter Herning.

Aarhus Airport deltager naturligvis på messen, og vi glæder os rigtig meget til at møde alle jer, der kigger forbi! Kom og få en snak med os om ruter, ruteudvikling, ferieplaner osv.

Du finder os på stand # 9712, som vi deler med Århus Charter. 
Vi glæder os til at se jer! :-)

Bedste hilsner
Aarhus Airport
> Læs mere om "Ferie for alle"-messen
Tenerife
– rejs her og nu til den smukkeste af De Kanariske Øer

Tenerife er med sine smukke landskaber og hyggelige landsbyer i uspoleret kanarisk stil en mangfoldig ø. 
På den sydlige del af øen findes den vidunderlige lune atlanterhavsluft, der er en lise for sjælen. Området omkring Costa Adeje, på den solbeskinnede sydkyst, byder udover flotte strande og god feriestemning også på en skøn strandpromenade. Hér er der et bredt udvalg af hyggelige caféer, restauranter, lokale tapas-barer og forretninger for enhver smag. Mange benytter også promenaden til gode vandreture langs det smukke Atlanterhav med god mulighed for at sætte sig og nyde en kold forfriskning undervejs. I området La Caleta findes der flere hyggelige fiske-restauranter, som også er flittigt besøgt blandt de lokale.
> Se alle Århus Charters hoteller på Tenerife
Århus Charter tilbyder altid gratis parkering i Aarhus Airport. 
Romantik, shopping,
kultur eller fest?

- masser af muligheder for en skøn forlænget weekend fra Aarhus Airport

Trænger du til at komme lidt væk - bare liiiige en forlænget weekend ...? Måske sammen med din kæreste, veninde eller forældre. Eller hvad med en 'far-søn'-tur?

Uanset hvem du skal rejse med, så er Aarhus Airport et godt udgangspunkt. Oplev fx Liseberg, den skønne oplevelsespark midt i Gøteborg (du får 20 % rabat på Liseberg Hotel frem til og med den 14. marts 2016) - og kombinér turen med shopping, god mad og et smut på museum. Gå på café, køb nye kjoler, og besøg Moderne Museet i Stockholm. Eller shop amok i London - og smag på skøn mad fra alle verdenshjørner. Du kan også smutte til København og evt. videre derfra. Valget er dit! :-) Rigtig god tur!

 
> Find billetter
Sådan pakker du (tilpas)
til storby-weekenden

Det behøver ikke være svært at pakke weekendtasken, når du drager på en lille storbyferie. Her er et par tips:

1) Vær ærlig over for dig selv: Hvad får du reelt brug for..? Drop fx de tre bøger, én er sandsynligvis nok. Og måske kan du bruge en bog-app som fx Storytel i stedet for? Lad det store kamera blive hjemme, selvom det tager rigtig gode billeder - du har sikkert et ret ok kamera i telefonen. 

2) Toiletsager: Brug rejseudgaver af din shampoo, parfume osv. Køb evt. creme og parfume på udrejsen i lufthavnen. Lad føntørreren blive hjemme - langt de fleste hoteller med tre eller flere stjerner har føntørrer på badeværelset.

3) Pak tøj, der ikke krøller, som kan bruges flere gange, og som passer sammen på kryds og tværs. Og vælg dét, som du ved, du elsker at have på - alt det andet får du alligevel ikke på.
 På de sociale medier, fx Pinterest og Instagram, finder du nemt masser af tips til det tøj, du kan pakke i kufferten. Søg fx på "Travel light" i kombination med den by, du skal til - så kommer der ret sikkert masser af gode forslag frem. 

4) Selvom du har en kuffert på hjul, så sørg for samlet set ikke at pakke mere, end at du stadig kan bære din kuffert. Du skal med stor sandsynlighed bære den, når du stiger på tog, i taxa, skal op på dit hotelværelse osv., og det er kedeligt at slæbe sig træt på sager, man alligevel ikke har brug for. Spar på kræfterne - og brug dem på at opleve i stedet for.

 
God fornøjelse med pakningen! :-)
Forkæl dit netværk:
Del nyhedsbrevet
Share
Share
Forward

Aarhus Airport er østjydernes nærlufthavn med blot 35 min. kørsel fra fx Aarhus centrum og 40 min. fra Randers. Med et rute- og charternet, der dækker vigtige dele af Europa, sikrer vi det østjyske erhvervsliv og østjyderne hurtig og nem adgang til og fra europæiske destinationer som fx London, Oslo, Stockholm, Cypern, Mallorca, Lesbos og Kreta. Via vores ruter til særligt København, Oslo og Stockholm-Arlanda sikrer vi desuden, at østjyderne kan komme videre ud i verden til destinationer, som vi ikke selv har direkte flyvninger til. Aarhus Airport beskæftiger ca. 100 medarbejdere – fra check-in-medarbejdere og passagerservice til ramp- og security-folk.

Lidt mere nærværende
Copyright © 2016 Aarhus Airport, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp