Copy
Har du problemer med at se denne mail? Se den i din browser
Nyhedsbrev, 26. april 2016
Minibreak og sommerferie?

Find inspiration her i nyhedsbrevet - og på aar.dk | #tætterepå
Sneak peek på det nye magasin

Det er faktisk ikke ankommet fra trykken endnu - det nye lufthavnsmagasin. Men online-versionen er klar - og du, vores trofaste læser, skal da have lov til at se det før alle andre! :-) God fornøjelse! 
 
> Se det spritnye CONNECT før alle andre!
Minibreak i Budapest?

Har du mulighed for at tage på et lille mini-break her i løbet af foråret eller forsommeren? Hvis ja, så kan det være en skøn måde at tage lidt forskud på sommerferien på.

Flyv fx til London, Stockholm, Oslo, Gøteborg eller København - direkte fra Aarhus Airport. Fx London til priser fra 149 kr.

Hold storbyferie i en af disse byer - eller flyv videre til op imod 700 andre destinationer, fx Budapest.
Tilbud i Flybuy
- lige nu


Giv din hud lidt ekstra forkælelse med det eksklusive hudplejesæt fra det natur-baserede mærke Nuxe. 
 
Skrub først vinteren af din hud, og plej den derefter med den rige lotion, der giver 24 timers fugt og beroligelse til selv den tørreste hud.
 
Pris 229 kr. 
#tætterepå

Flyver du til eller fra Aarhus Airport - så tag et sigende billede, og mærk det med hashtagget #tætterepå, når du lægger det på fx Facebook eller Instagram.

På den måde kan vi følge lidt med i alle de flotte/ gode/ sjove/ specielle billeder, der bliver taget - og forhåbentlig se et væld af fortolkninger af #tætterepå. 


God fornøjelse! :-)
Forkæl dit netværk:
Del nyhedsbrevet
Share
Share
Forward
Følg os på facebook
Rigtig god dag!
Så fandt vi ham - YES!

- vores nye ruteudvikler! Og navnet er Surley. David Surley. David er vores nye Head of Airline Relations, og han begynder i sin stilling pr. 1. maj. Vi glæder os til at følge hans arbejde - og mærke effekten af det. Og vi er nok ikke de eneste, vel?

Hans job bliver først og fremmest at analysere oplandets, herunder erhvervslivets, behov for ruter ud af Aarhus Airport og at omsætte dette til kontrakter med luftfartsselskaberne, så vi kan få endnu flere ruter etableret fra vores dejlige lufthavn.

 
> Hvad har David lavet før...? Læs mere om ham her
KulturCharter med Århus Charter
- skræddersyet ferie på Cypern med autentiske oplevelser
 

KulturCharter kombinerer det bedste fra to verdener: Det unikke og autentiske fra oplevelsesferien samt det bedste og trygge fra charterferien. Århus Charter tilbyder KulturCharter til deres gæster, der rejser til den historiske og charmerende havneby Pafos på Cypern for første gang. Bestil et møde med Århus Charters Oplevelsesguide, Bettina Lyngsdal, der laver et personligt program ud fra gæstens individuelle ønsker.

Målet for rejsen til Pafos på Cypern kan være at udforske de spændende historiske seværdigheder i Pafos, cykelture, gastronomiske oplevelser, vandreture, lokale events eller måske øens spændende kultur. Århus Charter ser frem til at kunne byde deres KulturCharter-gæster velkommen.

Århus Charter flyver til Pafos på Cyperns smukke sydvestkyst direkte fra Aarhus Airport fra den 7. maj til og med den 29. oktober 2016 (dog med pause i flyvningerne i august måned 2016).
> Se mere om KulturCharter
Med Mormor på toilet?

Ombygningen i Aarhus Airport skrider frem! Og de nye toiletter er efter planen blevet taget i brug! De er allerede vildt flotte nu - men de bliver endnu flottere...

For Aarhus Lufthavn 2.0-initiativet har lige startet en indsamling for at få kunstneren Mormor til at lave et kunstværk på den store væg. Det bliver super godt!

På billedet ser vi fra venstre kunstneren Mormor (Kristian Bruun) og så Kim Bisgaard, som er manden bag hele initiativet Lufthavn 2.0 – der er fest! :-)

Frequent flyer AAR-CPH?

Good news! Efter at have kørt en kampagne med stor succes har SAS nu valgt at nedsætte den generelle pris på deres Travel Pass. Så flyver du ofte mellem Aarhus og København, kan du nu spare masser af penge! I øvrigt giver et SAS Travel Pass også fleksible afrejsetider og en masse andre fordele.
> SAS Travel Pass: Læs mere om alle fordelene, og se, hvor meget du kan spare

Om Aarhus Airport
Aarhus Airport er østjydernes nærlufthavn med blot 35 min. kørsel fra fx Aarhus centrum og 40 min. fra Randers. Med et rute- og charternet, der dækker vigtige dele af Europa, sikrer vi det østjyske erhvervsliv og østjyderne hurtig og nem adgang til og fra europæiske destinationer som fx London, Oslo, Stockholm, Cypern, Mallorca og Lampedusa. Via vores ruter til København, Gøteborg, London, Oslo og Stockholm sikrer vi desuden, at østjyderne kan komme videre ud i verden til destinationer, som vi ikke selv har direkte flyvninger til - rundt regnet 700 videre direkte ruter. Aarhus Airport beskæftiger ca. 100 medarbejdere – fra check-in-medarbejdere og passagerservice til ramp- og security-folk.

Facebook
LinkedIn
Web
YouTube
Copyright © 2016 Aarhus Airport, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp