Copy
Har du problemer med at se denne mail? Se den i din browser

Nyhedsbrev 26. juni 2015
Hvor går rejsen hen...?

Aarhus Airport har masser af ruter ud i verden... Med vores rutekort får du nemt det forkromede overblik.
> Se rutekortet
Kortere mødetid for chartergæster

Du kan nu sove en halv time længere, når du flyver på charterferie fra Aarhus Airport. Vi har nemlig forbedret servicen, så du - i stedet for at møde 2 timer inden afgang - kun behøver at møde 1,5 timer inden afgang.

På den måde kan du starte din ferie endnu friskere - og stadig have rigeligt med tid til at komme af sted i god ro og orden. Det kalder vi livskvalitet! 


Rigtig god ferie!
I første udgave af vores lufthavnsmagasin CONNECT kan du gå ombord i spændende livsstilsstof, reportager om rejsemål samt virksomhedsportrætter og annoncer. Du finder magasinet i lufthavnen og i en e-mag-udgave her: 
 
> Læs CONNECT
NB! Næste udgave af CONNECT udkommer i oktober. Ønsker jeres virksomhed at profilere jer heri, så kontakt venligst: Merete M. Laustsen, mel@nord-ad.dk, mobil: 36970065. 
Nemt WiFi i lufthavnen
 
I Aarhus Airport tilbyder vi naturligvis vores rejsende gratis og ubegrænset WiFi. Og for at gøre livet lettere for alle, har vi netop ændret login-processen, så det bliver endnu nemmere for dig at komme i gang med at benytte internettet. Du vælger bare netværket, accepterer betingelserne, og så er du på og klar til at 'surfe', præcis som det passer dig.
HUSK: Gratis parkering for chartergæster

Booker du din charterferie sydpå gennem Århus Charter, så parkerer du gratis i lufthavnen. Tilbuddet gælder p.t. ved køb af rejser på sommer-programmet til Mallorca, Cypern, Kreta og Lesbos samt Tenerife og Madeira til næste vinterprogram.
> Læs mere om parkering i Aarhus Airport
Følg os på de sociale medier og web
Facebook
LinkedIn
Web
Ny rute fra Aarhus til Stockholm, Arlanda!

Vi er rigtig glade for at kunne løfte sløret for, at SAS i dag åbner for billetsalget til en ny rute mellem Aarhus og Stockholm, Arlanda. Ruten, der åbner til oktober, giver - ud over den direkte forbindelse - også mulighed for videre rejse med SAS til Nordsverige, Finland og Hong Kong fra Arlanda. 


Flyveturen tager ca. 1 time og 30 min.
Læs evt. hele dagens pressemeddelelse.
 
Tak, fordi du bruger Aarhus Airport! Husk, at jo mere, du bruger vores lufthavn, jo stærkere et grundlag har vi for at hente endnu flere ruter og generel øget aktivitet hertil.  

Rigtig god sommer!

 
Med venlig hilsen
Peter Høgsberg, lufthavnsdirektør
KulturCharter med Århus Charter
- skræddersyet ferie på Cypern med autentiske oplevelser
 

Oplev Århus Charters helt nye koncept, KulturCharter, som kombinerer det bedste fra to verdener, det unikke og autentiske fra oplevelsesferien og alt det bedste, trygge og sikre fra charterferien. Århus Charter tilbyder KulturCharter til vores gæster, der rejser med os til den charmerende havneby Pafos på Cypern.

Bestil et møde med Århus Charters oplevelsesguide, Bettina Lyngsdal, enten på kontoret i Aarhus på Marselisborg Havnevej eller pr. telefon, hvor der laves et personligt og skræddersyet program til hver gæst ud fra individuelle ønsker. Målet for rejsen til Pafos på Cypern kan være at udforske cykelruter, gastronomiske oplevelser, vinsmagning, natur, vandreture, shopping, lokale events, byvandring eller måske bare kulturen i området. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Århus Charter ser frem til, at kunne byde vores gæster velkommen til KulturCharter.
> Læs mere om KulturCharter med Århus Charter
> Se alle Århus Charters rejsemål
Tilbud fra FlyBuy

I lufthavnens taxfreeshop får du altid gode priser - i øjeblikket kan du fx få Mythos travel set fra Incosmetics til kun 79 kr. – sættet indeholder alt, hvad du behøver til ferien i praktiske rejsestørrelser (shampoo, balsam, sæbe og body lotion).
Hold jeres møde eller konference i Aarhus Airport - og få et nyt perspektiv på tingene...
 

Vores konferencelokaler ligger på 1. sal i terminalbygningen og kan reserveres af alle - både rejsende og ikke-rejsende.

Der er elevator direkte fra vandrehallen.

 

Lokalerne har en kapacitet på 8-50 personer og er udstyret med  trådløst internet, projektor og flipover. Har I derudover særlige ønsker eller behov, hjælper vi jer selvfølgelig videre. Ønsker I nem adgang til forplejning, kan I kontakte restauranten, som ud over morgenbuffet har et bredt udvalg af frokost- og middagsanretninger. Vel mødt!

 

Reservation af konferencelokaler på tlf.nr.: 87 75 72 57.

Aarhus Airport er østjydernes nærlufthavn med blot 35 min. kørsel fra fx Aarhus centrum og 40 min. fra Randers. Med et rute- og charternet, der dækker vigtige dele af Europa, sikrer vi det østjyske erhvervsliv og østjyderne hurtig og nem adgang til og fra europæiske destinationer som fx London, Oslo, Stockholm, Cypern, Mallorca, Lesbos og Kreta. Via vores ruter til særligt København og Stockholm-Arlanda sikrer vi desuden, at østjyderne kan komme videre ud i verden til destinationer, som vi ikke selv har direkte flyvninger til. Aarhus Airport beskæftiger ca. 100 medarbejdere – fra check-in-medarbejdere og passagerservice til ramp- og security-folk.

Lidt mere nærværende
Del nemt dette nyhedsbrev med dit netværk
Share
Share
Forward
Copyright © 2015 Aarhus Airport, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp