Copy
MALAGA: Ny sommerrute 2017
- og hundredvis af andre destinationer

 
Har du problemer med at se denne mail? Se den i din browser
MALAGA: NY SOMMERRUTE 2017

Drømmer du om iskold sangria, 
sol og strand, fantastisk kultur 
- og lækker livsstil...?
Næste sommer bliver det ekstra nemt for alle os i Østjylland at nyde sommeren i og omkring Malaga. SAS har nemlig åbnet for salget af billetter til en ny sæson-rute til ’Malaga – Costa del Sol Airport’ i Spanien henover sommeren i 2017. 
 
Costa del Sol er en velkendt juvel på Spaniens middelhavskyst – en kystlinje, vi danskere har elsket og besøgt siden charterferierne kom på programmet i 1960'erne. Området byder på alt fra lækre strande og betagende arkitektur til et velrenommeret køkken - og er desuden en skattet vinregion.

Uanset om du nyder området fra egen villa eller lejlighed, eller booker dig ind på hotel eller i lejlighed i de populære ferieområder, så vil du helt sikkert kunne finde et sted, der passer lige til dig. Der findes alt fra lækre spa-resorts i Marbella og Puerto Banus til populære og familievenlige strande i Benalmadena, Fuengirola, Estepona m.fl.

Lige øst for lufthavnen ligger selve byen Malaga med sine mange historiske og kulturelle skatte som fx Picasso Malaga Kunstmuseet og Centre Pompidou – og byen er samtidig indgangen til Nerja øst for byen, Granada med det berømte Alhambra, den antikke, romantiske by Ronda, den andalusiske hovedstad Sevilla og de snedækkede Nevada-bjerge.
 
NB! Du kan hoppe på flyveren til Malaga hver søndag fra den 25. juni til og med den 6. august 2017. Flyveturen tager lidt under 4 timer hver vej, og turen tilbagelægges i et lækkert Airbus A320-fly med særdeles bekvemme afgangstider – 15.30 fra Aarhus og 10.30 fra Malaga. 
 
GØR SOM GODT OG VEL 14.000 ANDRE: Se den flotte video om smukke Puerto Banus, som du nemt besøger, når du alligevel er i Malaga. Vi på redaktionen er VILDE med den lille, eksklusive havneby, der byder på alt fra cocktails i 'vandkanten' og lækre butikker til skønne måltider på byens mange fiskerestauranter - sammen med de lokale.
 
Alhambra, Spanien
NB! Malaga er kun én af de mange hundrede destinationer over hele verden, som du kan nå fra Aarhus Airport. Her er 6 andre fantastiske steder i verden, du også kan nå fra Aarhus Airport:
 
Amsterdam
> Ja tak, lad mig se på billetter

(NB! De nævnte destinationer når du fra Aarhus Airport
via ét stop over Stockholm, Oslo eller København).
Yogarejser til Tenerife og Mallorca i 2017               
Århus Charter arrangerer i samarbejde med Yoga og Wellness Studie ved yogainstruktør Casandra Renosto fire dejlige yogarejser til Tenerife (21/1-17) og Mallorca (26/5, 16/6 og 15/9-17) - direkte fra Aarhus Airport.

Bliv inspireret til en af de kommende, dejlige yogarejser på vores hyggelige informationsaften i Yoga og Wellness Studie, Torvegade 14, 2. sal, Randers, mandag d. 7/11-16 kl. 19.00.

Bettina Lyngsdal fra Århus Charter vil præsentere rejsemålene Tenerife og Mallorca samt fremvise flotte billeder, og Casandra Renosto vil fortælle om selve indholdet af yogarejserne, der de forgangne år har været afholdt med stor succes!

Tilmelding til denne hyggelige informationsaftenen er nødvendig og efter princippet først-til-mølle. Venligst påfør navn, antal deltagende samt telefonnummer ved tilmelding på:
 casandrarenosto@live.dk

NB! Århus Charter tilbyder altid gratis parkering i Aarhus Airport.
Du kan se alle vores rejsemål på
 www.aarhuscharter.dk
Hyg dig med det nye Connect

Nyeste udgave af vores flotte lufthavnsmagasin er netop landet! I magasinet har vi denne gang fokus på USA og andre dejlige rejsemål med ét stop fra Aarhus Airport. 

Den trykte udgave af magasinet kan du hente i lufthavnen. Online-udgaven kan du se her:

 
Hurtigt gennem CPH

Slut med endeløse køer i security, når du flyver indenrigsruter fra Copenhagen Airport. 
 
Som noget nyt tilbyder Copenhagen Airport nemlig alle, der flyver videre til regionale, danske lufthavne, inkl. Aarhus Airport, at bruge lufthavnens 'fast track'-gennemgang i security. 
Forkæl dit netværk: 
- del nyhedsbrevet
Del
Del
Send til en ven

Fordyb dig på ferien!

Tager du på ferie for at koble af og og fordybe dig, kan det være alfa og omega at få den helt rigtige bog med. Er du til romantiske tårepersere, kan vi i den grad anbefale Jojo Moyes filmatiserede roman 'Mig før dig’, som med garanti vil føre dig gennem hele følelsesspektret.

I Flybuy finder du altid et stort udvalg af de bedste ferieromaner. 


Jojo Moyes 'Mig før dig': Pris 169,-

Duften af spritnye fly

SAS tilføjer 30 nye Airbus320neo til deres i forvejen imponerende flåde af fly. Det første, der bærer navnet Sol Viking, er netop landet og klar til at flyve. Airbus320neo-flyene er topmoderne og meget brændstoføkonomiske, de har nye kabiner, USB-udtag, hyggeligt mood light og nye bekvemme sæder. Så læn dig tilbage, og nyd oplevelsen! > Læs mere om 'fremtidens fly'

Om Aarhus Airport
Aarhus Airport er østjydernes nærlufthavn med blot 35 min. kørsel fra fx Aarhus centrum og 40 min. fra Randers. Med et rute- og charternet, der dækker vigtige dele af Europa, sikrer vi det østjyske erhvervsliv og østjyderne hurtig og nem adgang til og fra europæiske destinationer som fx London, Oslo, Stockholm, Cypern og Mallorca. Via vores ruter til København, Gøteborg, London, Oslo og Stockholm sikrer vi desuden, at østjyderne kan komme videre ud i verden til hundredvis af andre destinationer. Aarhus Airport beskæftiger ca. 100 medarbejdere – fra check-in-medarbejdere og passagerservice til ramp- og security-folk.

Facebook
LinkedIn
Web
YouTube

Copyright © 2016 Aarhus Airport, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp