Copy
Flyv til San Francisco (og op imod 700 andre destinationer)
- fra din nærlufthavn i Aarhus

 
Har du problemer med at se denne mail? Se den i din browser
SKAL DU PÅ EFTERÅRSFERIE?

- i fx San Francisco, Los Angeles, 
Miami, New York, Boston, Shanghai, Tokyo eller St. Petersborg...?
 
Du når op imod 700 destinationer fra Aarhus Airport, hvor vi lige nu anbefaler fantastiske San Francisco som dit oplagte efterårsrejsemål. Hvorfor? Læs med her.
 

Flyv til San Francisco

De glade sæler og forretningslivet ved Pier 39. Den fascinerende fængselsø Alcatraz med alle dens historier og indtryk. Verdens (måske) mest snoede gade, Lombard Street. De Young-museet. The Painted Ladies. Og selvfølgelig den røde bro, Golden Gate Bridge

Som i alle storbyer har San Francisco masser af klassiske seværdigheder, man kan se og opleve, og mange af os vil nok føle, at vi ikke har set byen, hvis vi ikke har besøgt som minimum en håndfuld af dem. 

Men…. Der er også noget over at opleve nogle af de mindre oplagte ting, når man besøger en by for første, anden …. eller måske syvende gang. Vi har udvalgt et par stykker til dig, som vi håber, du ikke har hørt om før – og som måske kunne gøre dig nysgerrig efter endnu flere...?

> Det her anbefaler redaktionen 

(- og det involverer bl.a. åben sportsvogn, fantastisk udsigt og lækker mad).

 
NB! San Francisco er kun én af de op imod 700 destinationer over hele verden, som du kan nå fra Aarhus Airport. Her er 6 andre fantastiske steder i verden, du også kan nå fra Aarhus Airport:
 
Amsterdam
> Ja tak, lad mig se på billetter med SAS fra Aarhus Airport
- første skridt på vejen til booking af din efterårsferie


(NB! De nævnte destinationer når du fra Aarhus Airport direkte
- eller via ét stop over Stockholm-Arlanda eller København).
Alcatraz, San Francisco
Forkæl dit netværk: Del nyhedsbrevet
Share
Share
Forward

Om Aarhus Airport
Aarhus Airport er østjydernes nærlufthavn med blot 35 min. kørsel fra fx Aarhus centrum og 40 min. fra Randers. Med et rute- og charternet, der dækker vigtige dele af Europa, sikrer vi det østjyske erhvervsliv og østjyderne hurtig og nem adgang til og fra europæiske destinationer som fx London, Oslo, Stockholm, Cypern og Mallorca. Via vores ruter til København, Gøteborg, London, Oslo og Stockholm sikrer vi desuden, at østjyderne kan komme videre ud i verden til destinationer, som vi ikke selv har direkte flyvninger til - op imod 700 videre direkte ruter. Aarhus Airport beskæftiger ca. 100 medarbejdere – fra check-in-medarbejdere og passagerservice til ramp- og security-folk.

Facebook
LinkedIn
Web
YouTube

Copyright © 2016 Aarhus Airport, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp