Copy
Nieuwsbrief NTC
nieuwsbrief NTC banner

Beste tennisvrienden,

De herfst heeft zijn intrede gedaan, en alles op het park wordt winterklaar gemaakt. Zo wordt ook de ballonhal op zaterdag 29 oktober opgezet. Wie wil op deze zaterdagochtend helpen met het opzetten van de ballonhal? Om 8:45 uur starten we en om 12:30 eindigen we met een lunch. Laat even weten of je komt via fhaaksma@hotmail.com.

Verder wil ik, mede namens een heleboel andere leden die dit kenbaar hebben gemaakt, een groot compliment geven aan degenen die gezorgd hebben dat ons park er zo mooi bij ligt: de banen en paden liggen er verzorgd bij, het groen is goed onderhouden en ook het clubhuis is schoner dan voorheen. 

Nu de winter eraan komt kunnen we weer hard gaan trainen bij TSL om het spelniveau nog iets op te krikken. Je kunt je ook weer inschrijven voor de voorjaarscompetitie, zowel de jeugd als de senioren. En er komt een zaterdagavond competitie. Ook het clubhuis zal verder aangekleed worden, omdat er weer een paar activiteiten op touw zijn gezet. Zo is er een vrijwilligersdag ingepland op 12 november, vergeet je als vrijwilliger dus niet aan te melden. Ook is er op 19 november een bridgeavond in het kader van Unicef, komen er een aantal pubquizen en is er natuurlijk het jeugdkamp begin november (vergeet je niet aan te melden).

Naast alle activiteiten wordt er ook achter de schermen door veel mensen hard gewerkt. Zo werken we aan de inrichting van de nieuwe ledenadministratie en de nieuwe club app, onderzoeken we waar nog energiebesparende maatregelen te halen zijn en zijn we bezig de inrichting van ons park voor de langere termijn verder te ontwikkelen inclusief andere racket sporten (waaronder Padel). Hierover later meer.

Tot slot: van 'onze' fysiotherapeuten moet ik nog zeggen dat het, zeker in de winter, belangrijk is om een goede warming up te doen om blessures te voorkomen. Dus vergeet niet je spieren goed op te warmen voordat je een partij gaat spelen.

Veel speelplezier !

Mochten jullie vragen hebben stuur een e-mail aan voorzitter@nootdorpsetennisclub.nl.

Richard Schrama

Inhoud nieuwsbrief

Hulp gevraagd voor opzetten van de ballonhal op zaterdag 29 oktober! 


Op zaterdag 29 oktober gaan we de ballonhal weer opzetten.
In tegenstelling tot vorige jaren is er nu in plaats van de vrijdag voor een zaterdag gekozen.
Hopelijk kunnen we op een zaterdag meer vrijwilligers verwachten dan op een vrijdag. 
Daar de vaste groep ieder jaar minder wordt hoop ik dat er zich nu wat meer en met name jongeren aanmelden.
We starten rond 8.45 uur en eindigen met een gezamenlijke lunch rond 12.30 uur.

Aanmelden
Aanmelden kan bij Freek Haaksma via e-mail: fhaaksma@hotmail.com of via telefoonnummer: 0627452234
 

Zin om in het voorjaar 2017 (weer) competitie te spelen? 


Je kunt je vanaf nu weer inschrijven voor de voorjaarscompetitie. Elk jaar nemen vele leden van de NTC deel aan deze leuke competitie. Lees op de website meer informatie over de speeldata, de nieuwe competitievorm op de zaterdagavond en hoe je je moet inschrijven. 

 Meer informatie
 Meteen inschrijven 

Schrijf je nu in voor de Jeugdcompetitie Voorjaar 2017!


Het is alweer tijd om je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie. Dit geldt voor de competitie Geel en Groen en de Worldtour Oranje en Rood!

Gele Competitie: Voor de “gele” competitie voor de jeugd geboren tussen 1 januari 2000 en 31 december 2006 kan er worden ingeschreven in de categorieën t/m 14 jaar en t/m 17 jaar.

Groene Competitie: Voor Tenniskids Groen heeft de KNLTB voor komend voorjaar besloten dat deze OOK op zondag wordt gespeeld. En dus niet meer op de woensdagmiddag!

Competitiedata groen en geel
De voorjaarscompetitie 2017 geel én groen zal op zondag worden gespeeld op de volgende data:  9 april, 17 april (2e Paasdag), 30 april, 7 mei, 14 mei, 21 mei en 28 mei. De inhaaldata zijn: 23 april, 25 mei en 5 juni.

WorldTour Oranje en Rood:
LET OP: je moet je opnieuw opgeven voor het voorjaar, ook al speel je nu al mee in de Worldtour in het najaar!
Competitiedata voorjaar Rood en Oranje: nog niet bekend gemaakt door KNLTB 

Inschrijven
Voor alle competitievormen geldt dat je jezelf tot uiterlijk 15 november 2016 kan opgeven via de link hieronder.

Inschrijven jeugdcompetitie voorjaar 2017

Meer informatie over de jeugdcompetitie is te vinden op de website

Lau van Beek al 25 jaar beheerder EHBO-koffer


Deze maand is het 25 jaar geleden dat Lau van Beek het op zich nam om de E.H.B.O. koffer onder zijn hoede te nemen. Hij doet dat heel trouw en correct. Via deze weg willen wij Lau daarom even in het zonnetje zetten als zeer gewaarde vrijwilliger van onze club!

Tennislessen winterseizoen bij Tennisschool Lembeck


De wintertraining gaat van start in week 43, de week na de herfstvakantie. De planning wordt bekend gemaakt in de week van de herfstvakantie( week 42). Zodra de planning op de website van Tennisschool Lembeck staat worden de deelnemers gemaild.

Correctbook - Strijd tegen analfabetisme


NTC'er Sam van Tol (22) heeft een mooi initiatief en daar besteden we graag wat extra aandacht aan. Met zijn start-up, Correctbook, voert hij de strijd tegen analfabetisme in ontwikkelingslanden. Hij heeft hier voor een herbruikbaar notitieblok ontwikkeld.
De producten worden hier verkocht, om vervolgens dezelfde Correctbooks te doneren aan kinderen in Sloppenwijk Diepsloot, Zuid-Afrika. Correctbook is volledig te personaliseren met eigen logo en huisstijl.
Bekijk de site eens www.correctbook.nl.

Doe óók mee: Bridgen voor UNICEF


Op zaterdag 19 november 2016 zal de Nootdorpse Bridge Club (NBC) - in samenwerking met NTC-bridge – in het clubgebouw van de Nootdorpse Tennis Club (NTC) een bridgedrive houden, waarbij de (netto) opbrengsten van deze drive beschikbaar zullen worden gesteld aan UNICEF.
 
En u weet: UNICEF komt op voor de rechten van alle kinderen, waar ook ter wereld. UNICEF is actief op het gebied van zorg, onderwijs, bescherming, noodhulp en hiv. Door deelname aan deze drive kunt U op een leuke manier bijdragen aan een betere toekomst voor kinderen, want de opbrengst gaat – van alle UNICEF-bridgedrives in Nederland - naar de programma's tegen Kinderarbeid. Dit jaar bridgen wij voor de strijd tegen Kinderarbeid in de Cacao industrie.
 
De bridgedrive:
  • inschrijven vóór 10 november 2016
  • kosten deelname 5 euro per persoon
  • aanwezig zijn uiterlijk 13.15 uur in ons clubgebouw
  • aanvang bridgedrive 13.30 uur
  • einde drive ca. 17.00 uur
  • prijsuitreiking ca. 17.15 uur
Na afloop is er gelegenheid – voor maximaal 48 deelnemers – om een gezamenlijke maaltijd te nuttigen. Deelname aan deze gezellige maaltijd kost slechts 10 euro per persoon.
 U kunt alleen met uw pinkaart of tennispas van de NTC uw consumpties afrekenen. Contant betalen is niet mogelijk.
 
Voor de definitieve deelname geldt: meldt u – via de e-mail – aan bij Ineke Balm: inekebalm@casema.nl en maak tegelijkertijd het door u te betalen bedrag over op de bankrekening nr. NL57 RABO 13.73.16.82.77 t.g.v. C.J. Balm, met vermelding van de namen van de deelnemers en of ook wordt deelgenomen aan de maaltijd. Alleen indien uw financiële bijdrage is ontvangen bent u verzekerd van deelname aan het bridgen (en eventueel met aan het mee eten), tenzij het maximaal aantal deelnemers al is bereikt.

Wij zijn het Bestuur van de NTC zeer erkentelijk om de kantine voor deze bijzondere bridgedrive beschikbaar te stellen en hopen dan ook dat vele bridgende tennissers aan deze drive meedoen,
 
Met sportgroeten,
Kees Meeuwisse (Vz. NBC), Lau van Beek, Martin Heintz, Floor Speelman en Gerard Dingjan

Inschrijving zondagmiddag wintercompetitie Jeugd


Van 6 november tot 19 maart organiseert de Jeugdcommissie weer een wintercompetitie voor de NTC Jeugd tussen de 8 en 17 jaar.  Je speelt 1 uur, tussen 12.00 en 18.00 uur en niet elke zondag.
Zoek een tennispartner en doe mee! 
Schrijf je in via deze link naar toernooi.nl.
Let op: De inschrijving sluit 23 oktober!
(Spelregels staan in het regelement op toernooi.nl)
 
De Jeugdcommissie
 

Schrijf je in voor het NTC Kamp 2016

Cowboy's en Indianen! Van 4-6 November gaan we weer op kamp. 

Voor wie? Cowboy's en Indianen van 8 tot 14 jaar oud, en Sherrifs en Opperhoofden van 15 tot 17. Voor alle jeugdleden van de NTC dus! 
Hoeveel plaatsen? We hebben plek voor ongeveer 45 kinderen, dus schrijf je snel in via het formulier op de website, daar kan je ook nog veel meer informatie over het kamp vinden!

De leiding heeft er alvast heel erg veel zin in! Groetjes van de kampleiding!
(Aileen, Annique, Chantal, Gerben, Rob, Thomas en Wigo) 

Agenda


29 okt Opbouw ballonhal
4 - 6 nov NTC Kamp
12 nov Vrijwilligersfeest
19 nov Bridge Drive tbv Unicef
26 nov Bridgemiddag (13.00 - 19.00 uur)
NTC Facebook
NTC Facebook
NTC Twitter
NTC Twitter
NTC Website
NTC Website
E-mail
E-mail
Sponsoren
sponsoren_ntc
Nootdorpse Tennisclub
Laan van Floris de Vijfde 1
2631 WL Nootdorp

Postbus 12
2630 AA Nootdorp

tel: 015 310 82 30
e-mail: info@nootdorpsetennisclub.nl
website: www.nootdorpsetennisclub.nl

klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief  

klik hier om uw e-mailgegevens aan te passen 
Copyright © 2016
NootdorpseTennisClub,
All rights reserved.


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van de Nootdorpse Tennisclub.

Voeg ons toe aan uw contacten zodat de nieuwsbrief niet in de spambox komt: 

Email Marketing Powered by Mailchimp