Copy
Nieuwsbrief NTC
nieuwsbrief NTC banner

Beste Tennisliefhebbers,

De kop is eraf! Het nieuwe jaar is van start gegaan met een videoboodschap uit Dubai op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, die druk bezocht was. Het park is op dit moment in onderhoud; er wordt hard geklust.

Op 25 januari j.l heeft Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden. Tijdens de vergadering is Freek Haaksma uitvoerig bedankt voor zijn bijdrage de afgelopen jaren in het bestuur. Dit betekent dus dat het bestuur op zoek is naar een nieuw bestuurslid. Heeft u interesse, laat dit ons dan weten via de mail van het secretariaat. Verder zijn alle jaarverslagen van de commissies behandeld en is het nieuwe contributievoorstel, dat ingaat vanaf 2018, goedgekeurd. Tevens is het financieel jaarverslag besproken en is de nieuwe begroting goedgekeurd.

Voor komend jaar staan er natuurlijk weer allerlei evenementen op de agenda, met leuke activiteiten voor iedereen. Er zal ook meer samengewerkt gaan worden met omliggende verenigingen, zowel op prestatief als recreatief niveau. Er is er een nieuwe overeenkomst gesloten met Tennisschool Lembeck. Ook zal het bestuur dit jaar een review laten doen op de statuten en het huishoudelijk reglement om te zien of dit nog past bij de huidige tijd. In het laatste kwartaal van 2017 starten we met het verbeteren van de opslagcapaciteit in de keuken. En zoals eerder vermeld gaan we dit jaar met de leden nadenken over de toekomstige inrichting van ons park. De eerste bijeenkomst vindt plaats op 22 februari. Mocht u hier bij willen zijn laat dit dan weten via de e-mail

Steun Sporten voor Sophia
Soms zijn er van die momenten dat je denkt: Ja dit is waar ik het voor doe!
Op 11 februari ga ik 3 uur achter elkaar spinnen (fietsen) om kinderen met kanker te steunen. Dit wordt mijn bijdrage in het begin van het nieuwe jaar. Ik wil u vragen om mij te steunen door ook een (kleine) bijdrage te doen. Je kunt dit doen door op de volgende link te klikken:
https://www.sportenvoorsophia.nl/actie/richard-schrama 
Daarmee steun je dit goede doel.

Tot binnenkort op de tennisbaan !

Mochten jullie vragen hebben stuur een e-mail aan voorzitter@nootdorpsetennisclub.nl.

Richard Schrama

Inhoud nieuwsbrief

Voorjaarscompetitie 


De KNLTB heeft alle promotieverzoeken beoordeeld en het goede nieuws is dat bijna alle promotieverzoeken zijn toegekend! Alleen het 6e Mixteam op zaterdag, waarvoor we promotie naar de 3e klasse hadden aangevraagd, moet toch in de 4e klasse uitkomen.
Daarnaast zijn er nog 3 teams ongevraagd gepromoveerd: het Dames 1 team op dinsdag, dat gedegradeerd was uit de 1e klasse, mag toch weer in die klasse uitkomen, het Heren 1 35+ team op zaterdag, dat gepromoveerd was naar de 1e klasse is doorgeschoven naar de hoofdklasse en Dames 1 zaterdag is in de topklasse van de regiocompetitie Zuidwest geplaatst! 
 
Begin maart verwachten we de indeling van de voorjaarscompetitie.

sportieve groet,
Technische Commissie

Tennislessen zomer 2017


Binnenkort kan je je weer inschrijven voor de zomerlessen. Houd de website tennisschoollembeck.nl in de gaten voor het inschrijfformulier, de lesvoorwaarden en de exacte lesdata. De lessen beginnen in week 14. Inschrijven voor de lessen kan tot 5 maart 2017.
De competitietrainingen beginnen in week 13 en eerdaags krijgen de captains een mail om het team in te schrijven.

NTC Wintercompetitie voor de jeugd


De eerste helft van de wintercompetitie is voorbij en de winnaars van de verschillende poules zijn bekend! Na het eerste deel van de competitie promoveren de winnaars naar een poule hoger en de verliezers naar een poule lager. De wedstrijden voor het tweede deel zijn ingedeeld en inmiddels spelen de deelnemers fanatiek hun wedstrijden van deze tweede ronde.

De wintercompetitie is een onderlinge competitie voor de jeugd van NTC. Op zondagmiddag spelen kinderen van verschillende leeftijden en niveau's in dubbels. Je speelt in de ballonhal op tijd en telt de games door!

Lijkt je dit ook leuk? Inschrijven voor volgend jaar kan in september en meer informatie vind je ook via toernooi.nl

Huldiging
Op 26 maart zullen wij alle winnaars van de poules huldigen in het Clubhuis!
 
De Jeugdcommissie

NTC Midwinter Pubquiz - 11 februari


Na het succes van de eerste editie in november vorig jaar, wordt op zaterdag 11 februari opnieuw een pubquiz gehouden bij de NTC. Dit keer starten we iets vroeger, namelijk om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Ook nu zorgen Gerben en Thomas weer voor de nodige breinkrakers. Dus spit de kranten door, blader nog eens door jouw oude muziekcollectie, bestudeer die Bosatlas, duik in de Nederlandse geschiedenis en memoreer alle mooi hoogtepunten van de sport.

Heb je zin in een gezellige, sportieve avond in ons clubhuis? Schrijf je dan snel in door een mail te sturen naar redactie@nootdorpsetennisclub.nl waarin je de namen van de deelnemers vermeldt of geef jouw team door aan de bar. Je kunt je natuurlijk ook zonder team aanmelden, dan zorgen wij ervoor dat je in een team geplaatst wordt.

De kosten bedragen 4 Euro per persoon (ter plekke aan de bar te voldoen). Hiervoor krijg je een spannende avond, per team een fles wijn of pitcher bier en wie weet gaat jouw team er wel met de hoofdprijs vandoor.
poster pubquiz

Bridgende NTC'ers


Zaterdag 18 februari is het weer zo ver.
Voor de bridgende NTC'ers (en oud leden) - als je je tijdig hebt opgegeven - zal deze middag na afloop van het bridgen  een bijzondere invulling hebben. 
Want wat is het geval?

Onze Marjan Speelman (hoofd van de keukenbrigade op bridgemiddagen) is op dienstreis geweest - op eigen kosten natuurlijk - om nieuwe gerechten etc. in het buitenland te ontdekken.

Dit betekent - voor de deelnemers die blijven eten- dat het culinaire niveau op deze middag minimaal de hoogte zal halen van een zes bod.
Wij zijn erg benieuwd hoe we zullen worden verrast......

Met bridgende-tennis groet
Lau van Beek - Martin Heintz en Gerard Dingjan

Agenda


11 febr Pubquiz NTC (20.00 uur)
15 febr ABN AMRO Kidsday
18 febr Bridge
NTC Facebook
NTC Facebook
NTC Twitter
NTC Twitter
NTC Website
NTC Website
E-mail
E-mail
Sponsoren
sponsoren_ntc
Nootdorpse Tennisclub
Laan van Floris de Vijfde 1
2631 WL Nootdorp

Postbus 12
2630 AA Nootdorp

tel: 015 310 82 30
e-mail: info@nootdorpsetennisclub.nl
website: www.nootdorpsetennisclub.nl

klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief  

klik hier om uw e-mailgegevens aan te passen 
Copyright © 2017
NootdorpseTennisClub,
All rights reserved.


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van de Nootdorpse Tennisclub.

Voeg ons toe aan uw contacten zodat de nieuwsbrief niet in de spambox komt: 

Email Marketing Powered by Mailchimp