Copy
Nieuwsbrief NTC
nieuwsbrief NTC banner

Beste tennisvrienden,

Terwijl mijn dochter ‘Super Mario’ aan het spelen is op de Wii, lees ik deze ochtend in de krant dat jongeren tussen de 12 en 20 jaar gemiddeld 10,4 uur per dag zitten. Niet echt een positieve ontwikkeling, maar gelukkig wordt er nu ook vanuit de politiek een nieuwe start gemaakt om jongeren meer te laten sporten. Met ruim 250 jeugdleden zijn we op de NTC natuurlijk ontzettend blij dat er veel gesport wordt door de jeugd. Zo is er binnenkort ook weer het open jeugd toernooi, waarvan ik natuurlijk hoop dat iedereen zich inschrijft ! Tevens kun je je binnenkort weer inschrijven via toernooi.nl voor de clubkampioenschappen dubbel waar op actuele rating wordt ingedeeld. 

Ja het seizoen is in volle gang. De kampioenen van de voorjaarscompetitie zijn gehuldigd op een zonovergoten dag tijdens de finales van de clubkampioenschappen single, waar overigens heel aantrekkelijk tennis werd gespeeld. Op dit moment wordt er keihard gewerkt door de open toernooi commissie om alle activiteiten voor de week van 18 juli in goede banen te leiden. Er wordt dit jaar een sterk deelnemersveld verwacht, aldus de toernooi directeur Gerben van Deijk. Iedere dag zal er naast het prachtige tennis veel georganiseerd worden voor de toeschouwers, dus ik nodig iedereen van harte uit om te komen kijken in de week van 18 t/m 24 juli. Deze zomer ook meer nieuws in een extra nieuwsbrief over de NTC app. De communicatie commissie en de ledenadministratie zijn hard bezig met alle voorbereidingen. 

Als ik weer op kijk, zie ik dat mijn dochter geen ’Super Mario’ meer speelt en aan mij vraagt of ik zin heb om te tennissen,  maar wel op de Wii want het waait een beetje hard.  

Mochten jullie vragen hebben stuur een e-mail aan voorzitter@nootdorpsetennisclub.nl.

Richard Schrama

Inhoud nieuwsbrief

DVDW Nootdorp Open gaat van start!


Komend weekend zal het DVDW Nootdorp Open weer van start gaan. Met wederom een fantastisch programma! Kijk ook op de speciale facebookpagina 'DVDW Nootdorp Open' voor het laatste nieuws en leuke feitjes.

Heerlijk Italiaans eten
Zoals ieder jaar. Een mooie en gezellige week. Vanaf maandag t/m zondag heerlijk Italiaans eten op het zonovergoten terras, verzorgd door Anita en Stefano van catering La Giara. Van een pasta tot een 3- gangenmenu met heerlijke Italiaanse wijn.

Het programma
Op woensdagavond vindt traditiegetrouw de sponsoravond plaats.  Op donderdagavond wordt een proeverij georganiseerd, worden er cocktails gemaakt en zal op vrijdagavond de traditionele feestavond zijn met DJ’s. Uiteraard wordt ook een kindermiddag georganiseerd en is de gehele week de beste baanploeg van Nederland weer actief!
 
Live muziek
Er is live muziek op dinsdag en woensdag. Hieronder alvast een (video) voorproefje van de artiesten  Saskia en Maaike Koele en Tom Brown (klik op het beeld om de video af te spelen).
 
De 2- categorie
Ook dit jaar is de 2-categorie weer van de partij. Schitterende wedstrijden op het hoogste niveau. Iedere avond staat volgens planning een topwedstrijd in de 2 of 3 categorie gepland.
 
We hopen jullie in grote getale te mogen begroeten!
 
Namens de wedstrijdleiding,
Annet, Annick, Annique, Gerben, Jessica, Joeri, Manouk, Michel, Nanke, Theo & Thomas
Saskia en Maaike Koele
Vanilla Queens - Saskia & Maaike Koele - Brave men lover
Tom Brown
Het DVDW Nootdorp Open wordt mede mogelijk gemaakt door:
DVDW Advocaten, KPMG Accountants, Keukenstudio Paul van Vliet, Royal Matic, Rabobank, Duijvesteijn Wintersport, Polderman Financiële Dienstverlening, Schildersbedrijf de Regio, La Giara Catering, Truly Tasty, Dunlop, Fysio SMART, STECK, Van Kleef optiek, Sandedruk, Eet- en proeflokaal de Kurk, Oudshoorn elektrotechniek, Burdock Nederland, Mooijman Accountants & Belastingadviseurs, Van der Helm uitvaartzorg 

Doe mee met het Open Jeugd Toernooi


Heb jij je al ingeschreven voor het Den Dekker Open Jeugdtoernooi? Dat kan nog tot 5 augustus op toernooi.nl.


 

Biljartvereniging ADO op 'zolder' van de NTC

 
Vrijdag 1 juli jl. is het contract getekend tussen biljartvereniging ADO en de NTC. ADO heeft de afgelopen 10 jaar bij Ipse gebiljart maar kon van de ruimte daar geen gebruik meer maken. De NTC is van mening dat je ruimtes multifunctioneel moet kunnen gebruiken en dat je als sportclub ook aandacht moet hebben voor sociale cohesie. De samenwerking met de biljartclub geeft hier een juiste invulling aan.

Jeugd NTC valt in de prijzen

 
De jeugd van de NTC doet actief mee aan de diverse toernooien in de regio en niet zonder succes. Hieronder enkele winnaars. Van harte gefeliciteerd allemaal!!

Open Jeugd Toernooi en JRT van Seghwaert Zoetermeer (11 t/m 19 juni)  

 • JD  11-17: 1e prijs, Jim en Mick loggers
 • JD 13-14* JRT: 1e prijs, Tim Spierings en Thijn Hendriks
 • JE 11-14: 1e Prijs, Mick van der Kolk
 • JE11-14 troost: 2e prijs, Roy Koene
 • Me 11-12: 2e prijs, Mette Zaalberg
 • Me 11-14 troost: 1e prijs, Adriana Overdijkink  

JRT Jeugd toernooi Thor de Bataaf (5 juli t/m 10 juli)
In de categorie Jongens enkel 13 t/m 14 jaar JRT waren zowel de eerste (Thijn Hendriks) als de tweede (Liam Soewandi) plaats voor NTC jeugd.

Open jeugdtoernooi in Bleiswijk (4 juli t/m 10 juli)
In de categorie Jongens enkel t/m 14 jaar én in de categorie Jongens enkel t/m 17 jaar behaalde Marick Polderman de eerste plaats.

Classic Tennis Toernooi

Met een grote knal, waarna confetti in Wimbledon-kleuren neerdaalden op baan 1, heeft burgemeester Ravestein van Pijnacker-Nootdorp op zaterdag 18 juni de nieuwe gravelbanen van de Nootdorpse Tennisclub officieel geopend. Na de opening speelden onze leden een classic toernooi om de Nut Village Cup. Iedereen was in stemmig wit gekleed. Gecombineerd met aardbeien met slagroom, high-tea en lichte regenval afgewisseld met zonnestralen zorgden dit voor een typisch Engelse sfeer op het park. Met een pubquiz met fish, chips en cider werd de dag in stijl afgesloten.

Foto’s van deze dag zijn te zien op de website onder het kopje ‘foto’s’.

Clubkampioenschappen Enkel

Van woensdag 22 juni t/m zondag 3 juli hebben zowel de jeugd als de senioren gestreden in diverse categorieën voor het clubkampioenschap enkel. Wat een spannende wedstrijden heeft dit opgeleverd! Het weer probeerde af en toe roet in het eten te gooien, maar tijdens de finaledag werden we getrakteerd op schitterend weer! Hieronder staan voor iedere categorie de clubkampioen en de runner-up.

Foto’s van de huldigingen (incl. voorjaarscompetitieteams) zijn te zien op de website onder het kopje ‘foto’s’.

De Jeugdcommissie en Technische commissie
Jeugd clubkampioenen en runners-up
JE/ME tm 8 jr 
1: Matthew du Parand
2: Ethan du Parand
JE tm 10 jr Challenge
1: Finn Janssen
2: Nick de Krijger
JE tm 10 jr Open
1: Guy Meuwissen
2: Max Hanssen
ME tm 10 jr Open
1: Bieke Hendriks
2: Puck Nieuwpoort
JE tm 12 jr jr Open
1: Cas Steenkamer
2: Timon vd Heuvel
ME tm 12 Challenge
1: Bieke Hendriks
2: Rosa de Goeij
JE tm 14 jr Open
1: Marick Polderman
2: Koen Boonekamp
ME tm 14 jr Challenge
1: Carlijn vd Smeede
2: Floor Toebosch
ME tm 14 jr Open
1: Sara vd Heuvel
2: Sylvana Kalloe
JE tm 17 jr Challenge
1: Bryan Lindeman
2: Daan Reijsbergen
ME tm 17 jr Open
1: Guusje van Wijk
2: Sarina Kalloe
JE tm 17 jr Open
1: Joost Nagtegaal
2: Marick Polderman
Clubkampioenen en runners-up
Helaas is vanwege technische problemen het merendeel van de foto's van deze prijsuitreiking verloren gegaan. Gelukkig hebben we nog wel een groepsfoto.
Heren

Categorie 2 - 3
1. Jim van Haastrecht
2. Mark Oudshoorn

Categorie 4.2 - 5.2
1. Guy Neuman
2. Ewout Hennipman

Categorie 5.5 - 6.5
1. Thimo de Winter
2. Jeroen Smeets

Categorie 6.5 - 7.9
1. Philippe Alewijnse
2. Nitin Bhugwansing

Categorie 8
1. Carl Ghielen
2. Stefan van der Meer
Dames

Categorie 3 - 5
1. Marleen Fouchier - van Blanken
2. Olga van den Bos-Fabyan

Categorie 6
1. Evelien Feijen
2. Amber Janssen

Categorie 7
1. Jaimy Deiman
2. Elsebeth Botman

Categorie 8
1. Anthonet Kempen
2. Daphne van Luijk

Categorie 8,9999
1. Marleen de Koning
2. Pauline Houtman

Familietoernooi 2016: Zomers en gezellig!Op zaterdag 9 juli was het jaarlijkse familietoernooi. Maar liefst 38 kinderen hadden hun vader, moeder, opa of oma meegenomen om samen tegen andere kinderen met familielid enkele wedstrijdjes te spelen.

De kinderen waren ingedeeld op leeftijd. Er waren poultjes met kinderen tussen de 6 en de 16 jaar. Sommige kinderen speelden die dag hun allereerste wedstrijd en hadden daar zichtbaar plezier in. De vaders en moeders werden flink aan het werk gezet door hun kinderen, zij liepen veelal met een bezweet hoofd heen en weer in het veld om zoveel mogelijk ballen te halen. Aan het einde van de middag werden de poulewinnaars bekend gemaakt. Zij kregen een chocolademedaille omgehangen.
Aansluitend was de familie BBQ. Wij  hopen dat jullie volgend jaar allemaal weer meedoen, het was erg gezellig!

De foto's van deze dag zijn te zien op de website onder het kopje 'foto's'.
 
De Jeugdcommissie

Schrijf je in voor de Clubkampioenschappen Dubbel 2016


Van 29 augustus tot en met 11 september vinden de Clubkampioenschappen Dubbel plaats. Zoek een partner en schrijf je in! Voor de jeugd kan dit al op toernooi.nl. Bij de senioren ondervinden wij helaas wat problemen met het aanmelden van dit toernooi, maar als het goed is kan je je uiterlijk vanaf volgende week ook inschrijven via toernooi.nl. We zullen dit ook nog communiceren via Facebook. De Dubbel CK zal bij de senioren net als bij de enkel weer op actual rating plaatsvinden.

17 en 18 september Regio Cup: Moedig het NTC-team aan!


Op zaterdag 17 en zondag 18 september gaan de tennisverenigingen Pijnacker, DTB, DDH en Nootdorp de onderlinge strijd weer aan tijdens de Regio Cup Delft. De wedstrijden worden dit jaar gespeeld op het tennispark van Pijnacker.

Nadat de NTC in 2014 winnaar werd van dit spannende spektakel, ging afgelopen jaar Pijnacker er met de beker vandoor. Wat wordt het dit jaar, lukt het NTC om weer eerste te worden?  Dos je uit in het groen (de kleur van NTC tijdens de Regio Cup), kom kijken in Pijnacker en moedig je clubgenoten aan! 

Op zaterdag 17 september is er de traditionele BBQ en feestavond met onder andere Voice of Pijnacker.

Houdt Facebook en de speciale Regio Cup website (www.regio-cup.nl) in de gaten voor het laatste nieuws.

Nieuwe leden

Graag heten wij de volgende nieuwe leden welkom bij NTC

Senioren

 • Kemo Agovic
 • Dennis Bloemers
 • Iwan Boutkan
 • Pascal Grundeken
 • Marco Jasper
 • Rina Kuiper-de Graaf
 • Idir Makhlaf
 • Jan van der Meijden
 • Gerry Schilperoat
 • Ralph Tempelman

Jeugdleden

 • Jasper van der Aa
 • Elena ten Broeke
 • Babette Franken
 • Mendy van der Hulst
 • Britt Jaarsma
 • Hugo Jasper
 • Mex Kerkhof
 • David Kloet
 • Floris van Maanen
 • Julian van der Meer
 • Carmen Nijeboer
 • Quin Ros
 • Lucas Teunisse

Agenda


18 - 24 juli DVDW Open Toernooi
13 aug Beachtennis clinic en toernooi, Fonk Scheveningen
15-20 aug Den Dekker Open jeugd Nootdorp
29 aug - 11 sep Clubkampioenschappen Dubbel
15 sept Start najaarscompetitie
17 - 18 sept Regio Cup

 
NTC Facebook
NTC Facebook
NTC Twitter
NTC Twitter
NTC Website
NTC Website
E-mail
E-mail
Sponsoren
sponsoren_ntc
Nootdorpse Tennisclub
Laan van Floris de Vijfde 1
2631 WL Nootdorp

Postbus 12
2630 AA Nootdorp

tel: 015 310 82 30
e-mail: info@nootdorpsetennisclub.nl
website: www.nootdorpsetennisclub.nl

klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief  

klik hier om uw e-mailgegevens aan te passen 
Copyright © 2016
NootdorpseTennisClub,
All rights reserved.


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van de Nootdorpse Tennisclub.

Voeg ons toe aan uw contacten zodat de nieuwsbrief niet in de spambox komt: 

Email Marketing Powered by MailChimp