Copy
Niet goed leesbaar? Bekijk hem in uw browser

08 | NTC Nieuwsbrief december 2018

Fijne feestdagen en een sportief 2019!
van de voorzitter
 
Beste tennisliefhebbers,
Met de kerst voor de deur zit het jaar 2018 er bijna op. Het was weer een prachtig jaar met vele gezellige en sportieve evenementen. Nu de winter zijn intrede heeft gedaan wordt er zoals gewoonlijk veel achter de schermen gewerkt door alle vrijwilligers om ook in 2019 weer veel leuke activiteiten te organiseren. 

Zo hebben we op de dag van de nieuwjaarsborrel een leuk oliebollen toernooi, dus vergeet niet je hiervoor aan te melden. Op de nieuwjaarsborrel blikken we terug op 2018 en kijken we vooruit onder het genot van een drankje, dus kom gezellig langs.

Ik wil alvast in dit voorwoord mijn dank betuigen aan alle vrijwilligers die in 2018 het weer hebben mogelijk gemaakt om ons park gezellig en schoon te houden en kans hebben gezien om voor iedere doelgroep het tennis aantrekkelijk te maken. 

Kijk goed in de nieuwsbrief wanneer het park geopend is tijdens de feestdagen. Tot slot wil ik iedereen alvast fijne kerstdagen toewensen en ik zie iedereen hopelijk op de nieuwjaarsborrel op 6 januari.


Vriendelijke Groet, Richard Schrama
 
In deze nieuwsbrief:
Oliebollentoernooi 6 januari 2019
Openingstijden NTC tijdens de feestdagen
Bespeelbaarheid banen
NTC Nieuwjaarsborrel 6 januari 2019
Algemene Leden Vergadering 30 januari 2019
TennisDirect aanbieding
UNICEF Bridgedrive 2018

Tips of suggesties n.a.v. deze nieuwsbrief? deze zijn altijd welkom via: redactie@nootdorpsetennisclub.nl
Oliebollentoernooi
6 januari 2019

Op zondag 6 januari a.s. organiseert de NTC, voorafgaand aan de nieuwjaarsborrel, het oliebollentoernooi. Een gezellig toernooi waarbij je dubbels speelt die door de organisatie worden ingedeeld.

Voor wie?
Alle 18+ leden van NTC kunnen meedoen. Ben je van plan binnenkort lid te worden en heb je al tenniservaring, schrijf je dan in via een mail aan jeugd@nootdorpsetennisclub.nl.

Hoe werkt het en kun je je aanmelden?
Schrijf je in via toernooi.nl, zonder partner. Wij zorgen ervoor dat er in poules leuke dubbelpartijen gespeeld worden. Inschrijven en betalen kan tot en met woensdag 2 januari, tenzij het maximum aantal deelnemers (ivm de baancapaciteit in de winter) eerder is bereikt.

Hoe laat?
De wedstrijden zullen gespeeld worden tussen 13.00 en ca 16:00 uur. Blijf aansluitend gezellig voor de Nieuwjaarsborrel!

Kosten?
De toernooi organisatie vraagt een kleine bijdrage in de kosten van € 2,50 per persoon.

Schrijf je nu snel in op toernooi.nl, want VOL=VOL (ivm baancapaciteit)!
Openingstijden NTC tijdens de feestdagen
  • 24 december: Clubhuis gesloten vanaf 13.00 uur. Park gesloten vanaf 17.00 uur.
  • 25/26 december: Clubhuis gesloten. Park geopend.
  • 31 december: Clubhuis en park gesloten vanaf 13.00 uur
  • 1 januari: Clubhuis gesloten. Park geopend vanaf 11.00 uur.

Vanaf 2 januari gelden weer de gebruikelijke openingstijden, met één wijziging: dinsdagmiddag gesloten, in plaats daarvan donderdagmiddag geopend van 13.00 tot 16.00 uur

Bespeelbaarheid banen

Gedurende de winterperiode zijn de gravelbanen gesloten. Indien de weersomstandigheden het toelaten, kan eventueel gespeeld worden op baan 5 en 6. Indien er niet op de banen gespeeld kan worden is dat te zien aan de bordjes op het hek of het feit dat de netten slap hangen of zijn weggehaald.

De smashcourt banen zijn gewoon bespeelbaar.

Indien er sneeuw ligt zijn de banen niet bespeelbaar en ook niet bij opdooi. Opdooi is het verschijnsel wanneer na het intreden van de dooi het dooiwater niet weg kan door een bevroren en water-ondoorlatende ondergrond. Hoor je tijdens het lopen een hol geluid, dan zijn de banen nog niet bespeelbaar. De stuit van een bal kan overigens ook zekerheid bieden. Een vallende bal op een baan met opdooi zal nauwelijks opstuiten.

Indien winterse omstandigheden ervoor zorgen dat banen niet bespeelbaar zijn, wordt dit ook via de website gecommuniceerd.
NTC Nieuwjaarsborrel op zondag 6 januari
 
Het bestuur nodigt u uit voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Op zondag 6 januari om 16.00 uur heffen wij graag met u het glas in het NTC clubhuis. Rond 16.30 uur zal de voorzitter met u terugblikken en vooruit kijken op het nieuwe jaar.

We hopen u allen te zien!
Algemene Leden Vergadering woensdag 30 januari 2019

Op woensdag 30 januari 2019 vindt de Algemene Ledenvergadering van de NTC plaats. Aanvang 20.00 uur in het clubhuis. U ontvangt in januari nog een uitnodiging met een link naar de stukken.
TennisDirect aanbieding
 
Het einde van 2018 is inzicht en de eerste maanden van 2019 lonken alweer. Als sponsor van onze vereniging heeft TennisDirect nog een sterke kortingsactie die door loopt tot in februari 2019! 
 
Een nieuwe bespanning voor slechts 1 Euro! Meer informatie is te vinden op de website van TennisDirect via deze link.
UNICEF Bridgedrive 2018
 
Ook dit jaar organiseerden op 17 november de NBC en de NTC bridge de jaarlijkse Goede Doelen Bridgedrive in ons clubgebouw. De netto opbrengst van deze bridge drive komt weer geheel ten goede aan UNICEF, ten behoeve van kinderen, waar dan ook.

In de zonovergoten, net vernieuwde, tenniskantine kwamen 64 bridgers bij elkaar, met mede de doelstelling om UNICEF financieel te steunen.

Er werd in drie lijnen gebridged in een prima sfeer. De winnaars van deze top-integraal bridgedrive waren: Han Hendriks en Nic Wubben met een superscore van 66,53%. Ze moesten genoegen nemen met een warme handdruk van de voorzitter van de NBC want… alle prijzen waren voor UNICEF.

Na afloop was er de gebruikelijke loterij met mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de plaatselijke ondernemers. Daarna volgde er voor degenen die zich daarvoor hadden aangemeld een heerlijk Indonesisch buffet, verzorgd door Kees en Sjan Smeele en Floor en Marjan Speelman. 

Allen hebben bijgedragen aan het bedrag van €1648,- voor UNICEF.

Grote dank gaat uit naar alle betrokkenen, die een bijdrage hebben geleverd voor het slagen van deze Goede Doelen Bridge Drive en natuurlijk naar de plaatselijke ondernemers.
 
Het organisatie team:
Ineke Balm, Kees Meeuwisse, Martin Heintz, Lau van Beek, Floor Speelman en Gerard Dingjan
Agenda
6 jan: Oliebollentoernooi (13 - 16 uur)
6 jan: NTC Nieuwjaarsborrel (16 - 18 uur)
19 jan: Bridge
30 jan: Algemene Leden Vergadering
Facebook
Twitter
Website
Email
Sponsoren NTC
Copyright © 2018 NootdorpseTennisClub, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van de Nootdorpse Tennisclub.

Nootdorpse Tennisclub | Laan van Floris de Vijfde 1 | 2631 WL Nootdorp

Klik hier om uw e-mailadres aan te passen
of hier om geen nieuwsbrieven van de NTC meer te ontvangen.


Email Marketing Powered by Mailchimp