Copy
Nieuwsbrief NTC
nieuwsbrief NTC banner

Beste tennisvrienden,

Nu de donkere dagen hun intrede doen, de kaarsjes weer aangaan, en 'het weer' misschien bepaalt of je gaat tennissen of niet, zijn er natuurlijk genoeg andere leuke dingen te doen op de NTC.

Zo wordt er weer gekaart, met als hoogtepunt de Unicef Bridge Drive die op 19 november is gehouden, waarbij ruim €1.600 is opgehaald. Ook zullen er de komende maanden pubquizen georganiseerd worden. De eerste is al op zaterdag 26 november met aansluitend een gezellig eindfeest. Schrijf je in voor de quiz, dit kun je in het clubhuis doen (achter de bar ligt een lijst) of via een mail aan redactie@nootdorpsetennisclub.nl.

Denk mee over de toekomst van de NTC
De afgelopen weken waren de Amerikaanse verkiezingen volop in het nieuws. "We will make America great again" was een veel gehoorde slogan. Bij de NTC zijn we al een lange tijd bezig om “great" te zijn. Dit kan alleen door continue te blijven luisteren naar de leden en in te spelen op de veranderingen in de maatschappij. 

Zonder direct naar de financiële impact te kijken zouden wij (het bestuur) graag jullie mening willen horen over hoe we ons park voor de toekomst verder zouden moeten inrichten (Fit For Future). Welke scenario’s horen hierbij en welke functie willen wij als tennisclub dan in de regio vervullen (denk aan de maatschappelijke functie, gezondheid en duurzaamheid). Om dit beeld helder te krijgen en draagvlak te creëren binnen de vereniging, zoeken wij circa 20-30 mensen die samen een paar scenario’s uitwerken zodat we vervolgens hier keuzes in kunnen maken en bepalen wat in de toekomst haalbaar is. Daarnaast zijn wij op zoek naar 2 mensen binnen de vereniging die dit proces kunnen begeleiden en hier misschien vanuit hun werk ervaring mee hebben. Wil je graag meedenken over toekomstige scenario’s of dit proces begeleiden? Laat het mij weten via een e-mail of spreek mij aan op de club. Het totale proces zal uit een aantal bijeenkomsten bestaan.

Ik hoop jullie allemaal weer snel te zien op het eindfeest of op de baan en natuurlijk veel tennisplezier!

Mochten jullie vragen hebben stuur een e-mail aan voorzitter@nootdorpsetennisclub.nl.

Richard Schrama

Inhoud nieuwsbrief

Pubquiz en najaarsfeest op zaterdag 26 november!


Zaterdag 26 november is het enige echte najaarsfeest op de NTC, dat start met een heuse pubquiz. Inloop vanaf 21.00 uur. De pubquiz start om 21.30 uur. Na de quiz gaan we feesten met DJ-Bass'R!

Doe gezellig mee! Kosten zijn slechts 4 euro per persoon. Een team bestaat uit maximaal 5 personen. Inschrijven kan aan de bar of via de mail: redactie@nootdorpsetennisclub.nl.
 

Kampioenen najaarscompetitie


Ook in het najaar is er volop getennist. Met passie en strijd hebben de teams zich ingezet tijdens de competitie. Prachtige wedstrijden hebben geresulteerd in 5 teams die kampioen zijn geworden. Gefeliciteerd namens de TC!

 NTC 1 - donderdag dames dubbel
 NTC 4 - donderdag dames dubbel
 NTC 1 - zaterdag mix
 NTC 3 - zaterdag dames
 NTC 2 - zondag dames
 NTC 3 - zondag dames
 NTC 5 - zondag dames

 

Maar liefst 6 jeugdteams kampioen in de najaarscompetitie!


Dit najaar hebben er weer veel jeugdteams deelgenomen aan de competitie. Op de zondag deden 5 meiden en 5 jongens teams mee aan de competitie. Hiervan zijn 3 teams kampioen geworden.
Op de woensdagmiddag namen 4 teams deel aan de 'Groene' competitie. Hiervan zijn maar liefst 3 teams kampioen geworden. Super gedaan jongens en meiden!
Bij de Tenniskids WorldTour op de zondagochtend hebben 2 'Oranje' teams meegedaan en voor het eerst ook 1 'Rood' team voor de allerjongste wedstrijdspelertjes. De jongste deelnemer was pas 6 jaar!

Dit zijn de kampioenen van dit najaar: Gefeliciteerd jongens en meiden!
 Meisjes 1 (11 t/m 17 jaar): Sara, Anouk, Adriana, Iris en Mette
 Jongens 2 (11 t/m 17 jaar): Liam, Tim, Thijn, Milan, Daan en Jeffrey
 Meisjes 1 (11 t/m 14 jaar): Carlijn, Sterre, Tatum, Floor en Emma
 Groen 1 team 1: Roan, Cas, Guy, Ruben, Max en Karel
 Groen 2 team 1: Max, Quinten, Finn, Taeke, Bieke en Puck
 Groen 2 team 2: Stijn, Niels, Sem, Jonathan en Timothy

Ook willen we alle kinderen bedanken die dit najaar wilden invallen bij de teams!

Competitie jeugd voorjaar 2017


Wij zijn nu al weer druk bezig met het indelen van de voorjaarscompetitie 2017.
Daar staan een aantal veranderingen vanuit de knltb voor de jeugd op het programma, zoals een verschuiving van de 'Groene' competitie naar de zondag. Helaas betekent dit voor ons dat de 'volle' zondag nu nog voller wordt bij de NTC. Dat wordt dus een hele puzzel om zoveel mogelijk kinderen deel te laten nemen aan de competitie! Voor de groene teams waarbij dit niet mogelijk is gaan we kijken naar een alternatief op de woensdag, zodat de kinderen toch wedstrijdjes kunnen oefenen. Zodra wij hier meer informatie over hebben worden degenen die zich hebben ingeschreven hierover geïnformeerd.

Namens de Jeugdcommissie,
Marja van Schip

Sponsormogelijkheden NTC


De NTC heeft een actieve sponsorcommissie, die gericht is op netwerken. In de afgelopen periode heeft de sponsorcommissie dan ook hard gewerkt aan het inventariseren van de mogelijkheden om sponsor van de NTC te worden. Mogelijkheden die sponsoren in staat moeten stellen op een duurzame en sportieve manier naamsbekendheid te vergroten.

Er zijn een viertal sponsorpakketten samengesteld: Service, Game, Set en Match. Waaruit deze sponsorpakketten bestaan kunt u terugvinden in de speciaal hiervoor opgestelde sponsorbrochure. Van belang is dat alle sponsorpakketten voorzien in een lidmaatschap van de businessclub en in 1 of 2 persoonlijke lidmaatschappen van de tennisvereniging.

In het afgelopen jaar hebben meerdere sponsoren al een sponsorpakket afgenomen. Zoals Oudshoorn Elektrotechniek waarover elders meer in deze nieuwsbrief. 

Maar naast onze trouwe sponsoren zoals Fysiosmart, Rabobank, Truly Tasty, Dunlop, Schildersbedrijf de Regio, Polderman Financiele Dienstverlening, ook Keukenstudio Paul van Vliet, Royal Matic, DVDW Advocaten, KPMG, Burdock Groep en Duivesteijn Wintersport. En niet te vergeten Projectmanagement Den Dekker die hoofdsponsor was van ons open jeugdtoernooi afgelopen zomer.

We hopen dat al onze sponsoren ook in 2017 onze vereniging wederom een warm hart toedragen en dat zeker ook nieuwe sponsoren zich daarbij zullen aansluiten. Met alle sponsorbijdragen zal de NTC haar vele activiteiten ook in 2017 weer kunnen organiseren!

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Ewout Hennepman (06 - 40 34 82 90) en/ of Danny Hagenaar (06 - 42 31 07 86). Ook als u zich wilt aanmelden als sponsor!

de sponsorcommissie

Vrijwilligersdag sportief & gezellig!


Op zaterdag 12 november zijn de vrijwilligers van de NTC in het zonnetje gezet. Om 15:00 uur vertrok de bus vol enthousiaste vrijwilligers naar La Playa in Rijswijk. La Playa is een sportcentrum waar je sporten kunt beoefenen zoals padel, beachtennis en speed soccer. Met name padel was in trek bij menig tennisser. Padel is een enerverende mix van tennis en squash voor jong en oud. Wellicht zien we in de toekomst ook 2 padelbaantjes op de NTC? Na de sportieve activiteiten is er heerlijk eten verzorgd door de mensen van La Giara. Lekkere Italiaanse pasta’s na een actieve middag zorgde voor een goedgevulde maag om te starten met een leuke quiz. Na de quiz was er nog ruimte om gezellig een drankje te doen, de heupen los te gooien en de prachtige slagenwisselingen tijdens het padel te evalueren! Een mooie dag. Het blijft een cliché, maar zonder vrijwilligers, geen NTC. Nogmaals dank en we hopen jullie ook komend jaar weer in het zonnetje te kunnen zetten.

55 jaar lid van de NTC


Op woensdag 26 oktober speelde mevrouw Emmy Gordijn haar laatste potje tennis bij de NTC. Nog volop energie en gaan voor de bal maar toch op bijna 85-jarige leeftijd tijd om te stoppen. Mevrouw Gordijn is al sinds 1965 lid van de NTC. Om haar te bedanken voor haar trouwe lidmaatschap verraste het bestuur van de NTC mevrouw Gordijn met bloemen, koffie en taart. Ook haar tennisvriendinnen kwamen onverwachts nog even op de koffie om al die mooie tennisherinneringen op te halen.
Ondanks dat ze stopt met tennis zal ze nog wel regelmatig op het park aanwezig zijn, maar nu als deelneemster aan haar nieuwe sport jeux de boule.

Oudshoorn Elektrotechniek een compleet elektrotechnisch installatiebedrijf


Zowel particulieren als bedrijven in en buiten onze regio werken graag samen met Oudshoorn Elektrotechniek. Vakmanschap, service- en klantgericht werken, en meedenken van plan tot en met uitvoering vormen de kracht van het bedrijf van Ingrid en John Oudshoorn gevestigd Hoefsmid 25 op het Nootdorpse bedrijvenpark Oostambacht. Weet u dat u er ook voor het meedenken en uitvoeren van uw op maat gemaakte lichtplannen, zonnepanelen, E-autolaadstations aan het juiste adres bent!?

Oudshoorn Elektrotechniek verzorgt complete elektrische installaties in nieuwbouw en verbouw van woningen, bedrijfspanden en VvE’s evenals licht- en krachtinstallaties, (data)netwerken, alarm- en beveiligingsinstallaties. Het Nootdorpse bedrijf is specialist in Domoticasystemen. Bij zowel grotere als kleinere werken ziet u de markante blauwe wagens van Oudshoorn Elektrotechniek staan.

John en Ingrid en hun team van vaste, vakbekwame medewerkers zijn terecht trots op enkele recente werken: “De nieuwbouw van Luiten Food in Stompwijk, de transformatie van het Oude Raadhuis in de Dorpsstraat waar 100% winstalleren de primeur van Nederland heeft!, en wederom vernieuwing van een nieuw deel bij DDL (klinisch laboratorium te Rijswijk). Door goede mond-tot-mondreclame hebben we werk in en buiten onze regio. We zijn lid van Uneto-VNI en zijn gecertificeerd, dat zegt voldoende over de kwaliteit die we leveren.

Door de steeds toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dan ook op zoek naar:
een fulltime volwaardig elektricien. Interesse in deze vacature kijk voor meer info op onze site www.oudshoorn-elektrotechniek.nl.

Foto: John Oudshoorn bij de bekende blauwe bus van Oudshoorn Elektrotechniek

Agenda


26 nov Bridgemiddag (13.00 uur)
26 nov Pubquiz en feest (21.00 uur)
NTC Facebook
NTC Facebook
NTC Twitter
NTC Twitter
NTC Website
NTC Website
E-mail
E-mail
Sponsoren
sponsoren_ntc
Nootdorpse Tennisclub
Laan van Floris de Vijfde 1
2631 WL Nootdorp

Postbus 12
2630 AA Nootdorp

tel: 015 310 82 30
e-mail: info@nootdorpsetennisclub.nl
website: www.nootdorpsetennisclub.nl

klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief  

klik hier om uw e-mailgegevens aan te passen 
Copyright © 2016
NootdorpseTennisClub,
All rights reserved.


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van de Nootdorpse Tennisclub.

Voeg ons toe aan uw contacten zodat de nieuwsbrief niet in de spambox komt: 

Email Marketing Powered by Mailchimp