Copy
Nieuwjaarsgroet NTC
Bekijk deze e-mail in uw browser
Nog herstellende van Oud & Nieuw zit ik dit voorwoord te schrijven. Een terugblik op 2015 is op zijn plaats. Met recht een bijzonder jaar. Een belangrijke stap voorwaarts is gemaakt met de realisatie van selectietennis voor de jeugd en senioren en ook is de beslissing genomen om 6 gravel banen aan te leggen. Ofschoon dit in het geval van slecht weer ons niet zal helpen, zal de uitstraling van het park aanzienlijk verbeteren en de diversiteit voor meerdere doelgroepen behouden blijven.

Ook in 2015 hebben weer heel veel vrijwilligers zich ingezet voor onze mooie vereniging. Heel veel dank hiervoor. Samen ambities uitzetten en realiseren. Bij NTC kan het!

Nog een kleine maand en dan is de ALV: op dinsdag 26 januari!  So what? Echt wel wat. Mijn laatste optreden als voorzitter. Na drie jaar penningmeester en 3 jaar voorzitter wordt het tijd voor een ander gezicht, een andere stem maar met een voortzetting van het beleid dat wij zijn gestart. Eerlijkheidshalve voelt het ook een beetje als bevrijding. Voor leden is het soms lastig om de persoon los te zien van de functie. De afgelopen jaren heb ik niet alle individuele belangen kunnen behartigen, en keuzes moeten maken. Dit hoort bij de rol van voorzitter en bij een grote  vereniging met 1200 leden die ieder hun eigen belang hebben. Dat maakt een tennisvereniging zo bijzonder omdat jeugd, senioren, veteranen, recreanten, wedstrijdspelers, overdag-tennissers, avond-tennissers, weekend-tennissers en doordeweektennissers etc binnen 1 vereniging lid zijn. Vanuit mijn rol als voorzitter heb ik altijd in het belang van de vereniging geprobeerd te denken zonder mijn persoonlijke voorkeur te laten doorslaan. Straks heb ik geen dubbelrol meer en kan ik iedereen weer benaderen vanuit de persoon. Dan hoeven jullie niet meer aardig te doen tegen mij als voorzitter en mij te laten winnen in een wedstrijd.... Ben benieuwd hoeveel "vrienden" overblijven en wie mij nog begroet..... ;-)

Ik kijk terug op een zeer mooie periode waarbij wij, denk ik, op het juiste moment vernieuwing hebben doorgevoerd en kleur hebben gegeven aan de vereniging. Zo zijn de "nieuwe" Nootdorpers zoals de bewoners uit de wijk Gravenhout geïntegreerd en opgenomen binnen de vereniging. Ook zij zullen een belangrijke bijdrage aan de toekomst leveren. Als wij dit doorzetten kunnen wij nog vele jaren plezier beleven op ons mooie park met ontzettend veel leuke leden waarbij ook nieuwe leden en de jeugdleden snel integreren.

Ik dank jullie voor het vertrouwen dat ik eerst 3 jaar op de centjes mocht passen/uitgeven en vervolgens 3 jaar de voorzittershamer mocht vasthouden.

Mochten jullie mij in mijn laatste maand nog vragen willen stellen, schroom niet om een e-mail te sturen aan voorzitter@nootdorpsetennisclub.nl.

Ik zie jullie graag op de nieuwjaarsreceptie op zondag 10 januari vanaf 16.00 uur!

Ewout Hennipman
Tel 0640348290

Het bestuur wenst u allen een
sportief en gezond 2016!

Een speciale nieuwjaarsgroet van ons lid en vuurwerkspecialist Tobias Breve. (klik op de afbeelding om de video af te laten spelen)

Inhoud nieuwsbrief

Aanleg gravelbanen


Vanaf maandag 11 januari wordt gestart met de aanleg van de gravelbanen. Hierdoor zullen vanaf 7 januari de voorbereidingen worden getroffen en de netten worden weggehaald. De grijze Canada Tenn banen (baan 1,2, 5, 6, 7, 8) zijn dan tijdelijk niet meer bespeelbaar.

Afhankelijk van de weersomstandigheden zal de aanleg ongeveer vier weken in beslag nemen. De diverse materialen zullen worden opgeslagen op het parkeerterrein, waardoor in deze periode tevens minder parkeergelegenheid zal zijn. We proberen natuurlijk de overlast tot een minimum te beperken. We vragen echter wel uw begrip. Na oplevering zullen de gravelbanen nog een tijd lang zacht zijn en beperkt bespeelbaar. Het wel of niet bespeelbaar zijn van de gravelbanen is dan zichtbaar bij de toegangshekjes van de banen.

NTC nieuwjaarsreceptie op 10 januari


Het bestuur nodigt u uit voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Op zondag 10 januari om 16.00 uur heffen wij graag met u het glas in het NTC clubhuis. Rond 16.30 uur zal de voorzitter met u terugblikken en vooruit kijken op het nieuwe jaar.

We hopen u allen te zien!
Het bestuur

Algemene Leden Vergadering 26 januari


Hierbij nodigen wij u alvast uit voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV). Deze vindt plaats op dinsdag 26 januari 2016, aanvangstijd 20.00 uur. Komt allen en maakt kennis met te benoemen nieuwe voorzitter.
De agenda en stukken publiceren wij uiterlijk 11 januari op de website van NTC.

Het bestuur

Ga je mee naar de kidsday?


Van maandag 8 tot en met zondag 14 februari 2015 is in Ahoy Rotterdam de 43e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Op woensdag 10 februari 2015 wordt hier wederom de Kids Day gehouden. Tijdens deze middag zijn de kinderen in de gelegenheid één of meerdere proftenniswedstrijden te bezoeken. En vinden er weer diverse activiteiten plaats voor de jeugd. Verschillende toptennissers zullen hun gezicht hier laten zien en deelnemen aan de activiteiten. Uiteraard zijn er deze dag ook interviews en handtekeningensessies op Tennis Plaza.

Lijkt het jou, als jeugdlid, leuk om mee te gaan naar De Kids Day 2015? De jeugdcommissie van de NTC heeft 25 kaarten kunnen reserveren voor deze unieke middag (13.00 - 18.30 uur). De kaarten kosten € 19,00 per stuk. Dus ben je NTC-lid en tussen de 9 en 12 jaar oud schrijf je dan in op de website van NTC! De aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst en betaling. Voor verdere vragen zijn wij bereikbaar via ntcjeugd@gmail.com

Alle informatie over deze middag is te lezen op de NTC website.

Agenda

 

10 jan  Nieuwjaarsreceptie NTC (16.00 - 18.00 uur)
23 jan  NTC Bridge
26 jan  Algemene Leden Vergadering (aanvang 20.00 uur)
10 febr ABN AMRO Kidsday Ahoy Rotterdam

Copyright © 2016 NootdorpseTennisClub, All rights reserved.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van de Nootdorpse Tennisclub.

Nootdorpse Tennisclub
Laan van Floris de Vijfde 1
2631 WL Nootdorp
 
Postbus 12
2630 AA Nootdorp
 
tel: 015 310 82 30
e-mail: info@nootdorpsetennisclub.nl
website: www.nootdorpsetennisclub.nl


Wilt u de nieuwsbrief op een ander e-mailadres ontvangen?
U kunt hier uw gegevens aanpassen of u afmelden voor de nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp