Copy
Het lijkt een hele gewone Vrijdag, deze 30e September. Maar de schijn bedriegt. Ook vandaag gaan er mensen dood, doet Putin raar en spelen politici de vermoorde onschuld. Gelukkig zijn er ook mensen die het leven vieren. Neem nou Niels Post en Zazie van der Leeuw, die gaan vandaag ouderwets trouwen waarmee de redactie van dit orgaan ze van harte gelukwenst.

En nu we toch bezig zijn feliciteren we Danny Vera uit Middelburg met z'n uitverkochte Ziggo Done én vooral het verschijnen van The New Black & White. Gesigneerd te koop in z'n eigen toko en de Ziggo, maar uiteraard ook in de platenzaak en bij uw huisleverancier sinds 1996 alwaar u ook het debuut van Steve French kan scoren en een uniek kledingstuk van de Togo All Stars.

Mooier kunnen we deze dag niet maken. Have fun.
Danny Vera brengt vandaag - op de dag van zijn grootste optreden ooit, in een uitverkochte Ziggo Dome - The New Black & White Pt. V uit. De vijfde in de serie EP's die Danny Vera uitbrengt op cd en 10” vinyl. Op The New Black & White staan naast zijn nieuwe single Too Close een paar eigen tracks die worden aangevuld met voor hem bepalende covers. En dit keer zitten daar unieke collaboraties tussen. Want waar Danny Vera al eens samenwerkte met André van Duin, slaat hij op The New Black & White Pt. V de handen ineen met het fenomenale The Rosenberg Trio en de hitformatie Krezip

Danny is op stoom want hij gaat op herhaling. Volgend jaar speelt de pompadour hippie op 13 oktober namelijk weer in de Ziggo Dome. De kaartverkoop is vandaag van start gegaan via: shows.friendly-fire.nl/dannyveraziggodome

Gert-Jan zegel heeft misschien wel de leukste baan van Nederland. Als drummer van Danny Vera speelt hij in stadions, op velden en in de mooiste zalen. Vanavond speelt hij zijn grootste show tot nu toe in Ziggo Dome. Gelukkig vond de drummer tijd om voor ons een lijst samen te stellen met zijn favoriete muziek.

“Achter elke song op deze playlist zit wel een verhaal of markeert een moment in m’n (muzikale) leven… dat is vooral leuk voor mij. Als ik jou was zou ik m gewoon op shuffle zetten. Veel luisterplezier!” - Gert-Jan Zegel

Foto door Rutger Haspers

Weergaloos. Steve French op de koffie bij 3voor12 Radio. De band speelt drie liedjes van hun nieuwe album Dogs. Die plaat werd vandaag overigens bekroond met vier ballen in NRC: "Het klinkt zo simpel, maar is een kunst die maar weinigen echt beheersen: achteloze liedjes met quasi-nonchalante zanglijnen maken die ongemerkt voorbij lijken te kabbelen en toch blijven hangen. Grootmeesters als Pavement, Sebadoh en Guided by Voices blinken erin uit, maar Cees Paris van Steve French kan het ook. Het lijkt terloops voorbij te glijden, maar blijft onherroepelijk in je hoofd zitten."
Steve French @ 3voor12 Radio
Nu te koop: het Togo All Stars t-shirt. 100% biodynamisch katoen en verkrijgbaar in twee kleuren. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van.
In de wekelijkse podcast St.Paul’s Boutique koppelt DJ St.Paul driftig nieuwe releases aan relevante keuzes uit het verleden. In de aflevering van deze week gaat Paul Nederveen in gesprek met Jasper Boogaard van Nagaski Swim over dé plaat. Waarom dit The Glow, Pt. 2 van The Microphones is, hoor je in deze podcast.
Elephant ging voor een biertje langs bij de brouwerij en Tim dook samen met Sam & David de popkast in om een 3voor12 sessie op te nemen. Dit alles op de jongste editie van Into The Great Wide Open op Vlieland. 
Elephant @ 3voor12 Sessie 
Tim Knol @ 3voor12 De Popkast
Facebook
Twitter
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Excelsior Recordings · Buiksloterweg 5a · Amsterdam, 1031 CC · Netherlands