Copy
Volgende week gaat tout Nederland Muziekland naar Groningen om op ESNS te klessebessen over van alles en nog wat. Als Hofleverancier mag Excelsior Recordings daar uiteraard niet ontbreken en daarom is er een prachtige plek gecreëerd aan het Oosterhamrikkanaal in een oude drukkerij waar nu een pindakaasmachinefabriek huist. We presenteren daar jong en oud talent en nodigen iedereen van harte uit. Loupe, Queen’s Pleasure, Jimmy Diamond, Nusantara Beats, Don Melody Club, Hallo Venray, Bob uit Zuid, Nagasaki Swim en als klap op de vuurpijl de glorieuze terugkeer van Alamo Race Track.

Er gebeurt veel rondom buzzband Cloud Café. Het collectief uit Amsterdam brengt vandaag haar tweede single Some Times uit. Een indierockklassieker in de dop.

Some Times begint en blijft maar komen. Het omarmt een zeker gevoel van oneindigheid, terwijl het ook de vergankelijkheid van het leven bezingt. Het is een van die nummers waarbij je best je ogen sluit en alles over je heen laat spoelen." - Aldus frontvrouw Tara Wilts

Het nummer is afkomstig van de debuut-EP, die op 31 maart verschijnt. Deze wordt op dezelfde dag gepresenteerd in de Paradiso en is vanaf heden te bestellen. En dan is er ook nog een show volgende week op Noorderslag, een uitnodiging voor Grasnapolsky en speelt de band op Walk On in Hoorn. 

Vandaag presenteert Nagasaki Swim zijn nieuwe single Sleep en kondigt het nieuwe album Everything Grows aan. 

Alles groeit op het tweede album van Nagasaki Swim. Twee jaar na het debuutalbum, The Mirror, is het project van de Rotterdamse songwriter Jasper Boogaard terug met een verbrede horizon en des te meer samenwerkingsdrift. (Ex-)bandleden, kennissen en alt-countrykameraden zoals Mike Brenner (Songs: Ohia) en Molly Germer (Alex G) drukken allen hun stempel op Everything Grows, een luisterrijke lofzang op het alledaagse, op de donkere dagen en op zelfontwikkeling in een ontwrichte wereld.
Rein is onze stagiair, PSV fan en muzikaal allesvreter. Daarom is hij vandaag de Selector van dienst.

"Wekelijks post ik de Excelsior Selector dus nu is het extra leuk om hem zelf een keer in te vullen. Deze lijst is een samenvatting van mijn brede smaak, van Bowie tot Stippenlift."
Sofie, Bastiaan, Barend, Mick, Benny en Marc sloten een succesvol weekend af bij Leo Blokhuis op NPO Radio 2. Ze mochten daar twee nummers live op de radio spelen. Kijk en luister terug.
Elephant ging dinsdagavond op bezoek bij Khalid & Sophie en speelde daar het nummer Calling live. 
Daarnaast speelde de band bij 3FM het nummer Reptile Zoo.
Spinvis ging op de koffie bij Martine van Os en Sybrand Niessen om zijn nieuwe single Lente ‘22 te presenteren. Kijk en luister terug:
De muziekvideo voor Nachtjapon van Esther de Jong heeft een Friese PopAward gewonnen in de categorie Video van het Jaar. Jan Martien Dekker maakte deze mooie clip.
En op zaterdag 21 januari speelt Esther met haar band van 12:45u - 13:30u op de showcase van NOORD (Sint Jansstraat 7) in Groningen. Komt dat zien!
In het kader van ESNS wandelt Tim Knol op vrijdag 20 januari dwars door Groningen. Onderweg zal Tim optreden en hier en daar een mooi verhaal vertellen. 

De route van 11 uur verkocht direct uit. Dus besloot De Wandelclub een tweede wandeling op te tuigen. Deze start om 14.30, hier zijn nog enkele kaarten voor beschikbaar. Info en tickets.

Daarnaast organiseert De Wandelclub op 12 februari Walk On in Hoorn. Een muzikale route onder leiding van Tim Knol door het centrum van zijn geboortestad. Met onderweg optredens van onder andere Bob uit Zuid, Cloud Cafe, Bente, FLEUR en Jimmy Diamond. Info en tickets.
 
Facebook
Twitter
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Excelsior Recordings · Buiksloterweg 5a · Amsterdam, 1031 CC · Netherlands