Copy

Kameraad Hagenaars riep laatst heel stoer dat-ie "dat hele internet nog twee jaar gaf". Laten we hopen dat tegen die tijd de vaccins hun werk gedaan hebben want anders zou er deze bange dagen een heleboel moois aan onze neuzen voorbij gaan.

Zoals de toffe initiatieven die we ook deze week voor u hebben gebundeld in deze uitgave.

Volgende week melden we ons Deo Volente weer. 

Excelsior Recordings Selectors is een playlist als een kettingbrief. Piet Parra beet het spits af en nu is Kick Kluiving van Teddy’s Hit aan de beurt. De band brengt 22 januari de nieuwe plaat Painters uit op Tim Knol’s I Love My Label. Luister naar de lijst via Spotify onder Excelsior Recordings Selectors.

Eurosonic Noorderslag doet dit jaar alles online. Excelsior Recordings is aanwezig met acts als MICH, Opera Alaska, Queen's Pleasure. En Sam & Julia van Tim Knol’s I Love My Label zijn ook present.

Te volgen livestreams:
Queen's Pleasure trapte af. Hun sessie werd afgelopen woensdag gestreamd. Kijk hier terug:

Dave Menkehorst is gefascineerd door ruimte, geluid en opnametechniek. In zijn Binaural Sessions daagt hij artiesten uit om een audio-visueel experiment aan te gaan met een 3D-microfoon. 

Wie met een koptelefoon op luistert wordt getransporteerd naar de plek van het optreden: “Een unieke live-ervaring, in een tijd waarin we dat gevoel van een live-concert zo missen.”

De eerste Binaural Session is gemaakt door Vic Willems.

Wat gebeurt er met zijn single Doemdenker/Wonderkind, in de Toonzaal in 's-Hertogenbosch?

“Niemand is gek en iedereen is koekieloekie!"

Djurre de Haan (AWKWARD i): "Ik heb bijna het hele Corona-jaar gewerkt aan de fantastische nieuwe kinderserie KAMP KOEKIELOEKIE. Ik maakte de soundtrack en een heleboel liedjes, maar mocht ook de muzieksupervisie doen en in die hoedanigheid een (dream)team van liedjesschrijvers samenstellen: Roosbeef, Eefje de Visser, Fresku & AWKWARD i schreven samen bij elkaar een twintigtal liedjes voor deze NTR serie geschreven door Anne Barnhoorn & geregisseerd door Joost van Hezik & Jamille van Wijngaarden.

Lees meer over de serie via https://www.nlfilm.tv/jeugd/kamp-koekieloekie

“Een bumpersticker is een zelfklevend etiket met een boodschap, bedoeld om aan de bumper van een auto te worden bevestigd en te worden gelezen door de inzittenden van andere voertuigen - hoewel ze vaak ook op andere voorwerpen worden geplakt.”

De Wandelclub (Anno 2020), een initiatief van muzikant Tim Knol en Excelsior Recordings, combineert wandelen met cultuur, van muziek tot literatuur.

1 + 1 = 4. De vier stickers zijn als bundel verkrijgbaar via www.wandel.club.
Facebook
Twitter
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Excelsior Recordings · Buiksloterweg 5a · Amsterdam, 1031 CC · Netherlands